87zabka
Fanka BB :)
raczej zeby mamusi psychicznie niewykonczyla ;-)Jestem
już troszku lepiej
Maćku ale ja bym zjadła sobie grzybki takie ze smietanka i cebulką mniam mniam , jutro wlece do ciebie na obiadek ;-)
Zabciu Sto Lat dla córci żeby się dobrze chowała
Tośku &&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!
Halina:-(
dzieki na szczescie jubilatka juz spi a ja jakos lepiej sie czuje bo w ciagu dnia bylo okropnie a co do polmetku to tak teraz tylko wleka mi sie dni do wizyty i usg a potem poleeeeeci szybko szczegolnie jak mala pojdzie do przedszkola bo wted mam bardziej zorganizowane dni i szybciej mijaja :-)
to kiedy idziesz na wizyte i usg? ciekawe czy maluszek pokaże co ma miedzy nóżkami?
Halina
wizyta u gina we wtorek 24 sierpnia a usg w czwartek 26 sierpnia :-)
no taka to nawet ja bym wypila :-):-)Witamy się porannie ;-)
i zapraszamy na poranną kawusię ;-)
Zobacz załącznik 275404
Myszka wstawaj Babolku![]()
oj babo niemozliwa jestes kilogramami sie nieprzejmujesz a rozstepami tak??? ;-) kochan jesli masz genetyczna tendencje do rozstepow to nic na to nieporadzisz i tak sie pjawia ale polecam krem palmers dla kobiet w ciazy ja go uzywam bo predzej mialam taki nie dla kobiet w ciazy poprostu mocniejszy i dla mnie to byla rewelacja wiec teraz uzywam ciazowego polecam na allegro mozna znalesc i tylko tam :-)Helloł Lopciu ;-)
... ale mam mega złość ... smaruję sie jakimiś wynalazkami ... ponoć dobrymi i co i mam pierwsze rozstępy na brzuszkuwwwwrrrrrrrrrrrr ... pewnie R już mnie nie będzie kochał
tak mu powiedziałam jak do niego zadzwoniłam po ich odkryciu ... i mówię jak ja w stroju wystąpię na plaży po porodzie a R mnie pocieszył że nawet w worku na plaży będzie mnie kochał
niemniej jednak i tak mam nerw
Mysza ratuj ....
wiem ze duzo rzeczy z avonu duzo ludzi uczula i sprawdz koniecznie czy ten krem jest dla kobiet w ciazyjak będę miała okazję zamówić sobie z avonu to tak zrobiędziękuję za radę ;-) ogólnie to smaruje dax cosmetics i pharmaceris i właśnie wróciłam ze sklepu i zakupiłam zwykłą oliwkę w żelu może coś da już sama nie wiem :-( nie chciałabym żeby zostały
ale ogólnie ciało mam chyba podatne na to g****
mysza dobry wybor mam ten sam :-) a po ciazy polecam ten cocoa buter palmers :-)Lopciu tylko termin wg OM...czyli 8 listopada.
Mi lekarz kiedyś wytłumaczył że termin wg usg to nie mówi nam o wieku ciąży tylko bardziej informauje o tym czy dzidziuś jest większy czy mniejsza...a termin wg om to termin którym należy się sugerować przy wyznaczaniu terminu porodu.
A co do prasowania, prania i układania to tak szczerze wolałabym już mieć to zrobione...bo nienawidzę prasować, ale tutaj pewnie z pomocą przybędzie moja mam.
Batonik ja Ci powiem że jak R Cię przestanie kochać...to zawsze pozostaje Ci Staszkowa miłość![]()
![]()
![]()
A co do rozstępów to kochana radzę je pokochać...zobaczyć że są piękne i paradować topless w przyszłym roku po plaży :-) no chyba że wolisz zamknąć się w domu, użalać i płakać z tego powodu. Ja polubiłam ten mój słoneczny brzuszek.
A jak koniecznie chcesz jakiś krem to wypróbuj tego Palmersa...mnie się wydaje najlepszy z tych wszystkich, bo idealnie skórę nawilża i jest taka milutka.
Ja tutaj zamawiałam PALMERS NA ROZSTĘPY - TANIA WYSYŁKA + GRATISY!!! (1195242397) - Aukcje internetowe Allegro
brawo ja tez mam po malej baaardzo duzo bo duzo przytylam ale mam to w nosie prawde mowiac moj ma bardziej sie nimi przejmuje niz jabryyyy
Tak sobie podczytuje co wy tu piszecie i powiem Wam kochane dziewczeta ze jeden lub dwa rozstepy to nic strasznego , a wiem co mowie ja po perwszej ciaży mam blizny a nie rozstepy do 7 mies bylo spoko nawet nie mialam za duzego brzusia , a potem z dnia na dzien byl coraz to wiekszy i skora zaczela pekac , i na poczatku byly takie krwiste krechy i wszczyscy mysleli ze krew mi leci .Skora za szybko zaczela sie rozciagac ale to malo istotne bo najwaznijsze bylo ze urodzila sie sliczna zdrowa corciaz waga 3900 i byla bardzo dluga i wszystkie panie pielegniarki mowiły ze wyglada jak 3miesieczny noworodek
. A na plaze ide w stroju dwu czesciowym i nie obchodzi mnie czy ktoś patzry na moj brzuch czy nie Takze dziewczeta nie ma co sie przejmowac
![]()

no po porodzie jak co to jest mikro ...cos tam niepamietam fachowej nazwy ale jest to zcieranie naskorka najprosciej mowiac zabieg skuteczny w walce z rozsepami ale drogi i trzeba pare razy na niego isc zeby byl pozadany efekt czyli brak rozstepowZobaczysz że za niedługo zaczną się pojawiać :-) &&&
Chciałabym zauważyć że to Ty jesteś Staszek !!! Lat 47 w dodatku!
No u mnie to jest całe słońce... ale jakoś mi to nie przeszkadza.
W. mi obiecał że jak będę mnie po porodzie drażnić to później coś temu zaradzimy a na dzień dzisiejszy mam się nie przejmować. I tak też robię.
witam babeczki ale dzis fajnie chlodno :-) widze ze dzis troche naprodukowalyscie :-) a ja dzis zabralam sie za haftowanie nowego obrazka dla znajomych Welcome to Cross Stitching, free cross stitch pattern, needlepoint, needlework, needlecraft, tapestry, embroidery, chart, taki bo takli akurat ma w gazecie wzor a kolega jest mysliwym :-) mam nadzieje ze im sie spodoba :-)
wwwwrrrrrrrrrrrr ... pewnie R już mnie nie będzie kochał 
niemniej jednak i tak mam nerw 
ale ogólnie ciało mam chyba podatne na to g****
ale zobaczymy dalej
tylko chodzę i myślę jak mojego tu podejść
juz taki nasz los
a dziś test owu znów ma lekką drugą kreskę