w niedziele: 28dc 12 dpo (cykle 31-32 dni).
wow! o szwajcarii pisalas? ja o reformacji w szwajcarii wiem bardzo niewiele a wstyd przyznac, bo mature zdawalam z historii, dziadek historyk wpajal mi co mogl, na studiach od pyty historii a ja nie pamietam kompletnie NIC.
Co do zaocznych to ja wiem tylko jak to z prawem moze wygladac. Bo dla mnie to troche tak jakby pozwolic medecyne studiowac zaocznie - strach sie bac, a prawo oddzialuje na zycie kazdego w kazdej chwili moze ciut mnie niz medycyna i w troche inny sposob ale zle wyksztalcony prawnik moze narobic klopotu, ze ho ho... a inne studia nie wiem, pewnie fizyke kwantowa tez ciezko zaocznie studiowac

z zalozenia studioa sa od studiowania materii, czyli ze czlowiek przez te 3 lub 5 lat studiow ma sie skupic tylko na nauce. w dzisiejszych czasach mozna to wlozyc miedyz bajki, bo ja na dziennych tez musialam pracowac, zeby sie rodzicom do mojego utrzymania w warszawie dokladac ale chyba wieksz amobilizacja jest jak sie ma codziennie zajecia, jakis ciąg jest. Ale moge racji nie miec, bo zaocznie nie studiowalam

moze tez jest ciag?
co do cycków to naprawde erba powinna sie podzielic dobrej rozdzielczości fotką

komp mi pada a nie mam przy lozku ladowarki, wiec sie zegnam.
do jutra gaduły