Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... oj Tośka ... będzie dobrze uwierz w to, że jesteś pod dobrą opieką i wszystkie te działania zmierzają w jednym celu
na pewno się doczekasz 
... a co to w ogóle za minas... oj Tośka ... będzie dobrze uwierz w to, że jesteś pod dobrą opieką i wszystkie te działania zmierzają w jednym celu
na pewno się doczekasz
![]()

a ja akurat dzisiaj muszę sporo spraw załatwić...choć może od części uda mi się chociaż wymigać ;-)a z zabki historii sie usmialam po pachy!jak jak mialam chomika jak bylam mala to go na noc wynosilam do przedpokoju jak nie dawal spac a znajdowalam klatke rano w lazience, bo moja mama go przez zamkniete drzwi sypilani slyszala
i skubaniec nauczyl sie klatke od gory otwierac i biegal po calym domu. Pies byl w takim szoku, ze go nawet nie gonil
ja w panike i mame zmuszalam do gonienia, bo ja to sie tego chomika balam i nigdy go na rece nie wzielam.. taki jakis zylasty byl ;-)
ja miałam 2
mądry był
mieszkałam na parterze więc od przedpokoju śmigał przez drzwi na klatkę i w dół na spacer; i spowrotem
niestety był za mądry i jak chciałam pojeździć na łyżworolkach i postawiłam go na wysokim stoliku (taki na bazarze) to mi skoczył i czmychnął 
; kremowy kolor), też łaził po schodach, ale już go bardziej pilnowałam
niestety okazało się, że jestem alergiczką i musiałam oddać go kuzynowi. Miał go sobie mieć, a jak go odwiedzałam, ale kretyn jeden oddał go swojemu kuzynostwu i tyle go widziałam 
... a ja wczoraj miałam okropny dzień ... tzn. wieczór ... zasiedliśmy z R wieczorkiem o 20 przed telewizor bo miała być transmisja żużla z ToruniaR przygotował zdrowe jedzonko (czytaj: chipsy i pepsi) i co ... ułamałam pół zęba na chipsie
a dopiero co w grudniu leczyła go kanałowo i nie wspomnę że straciłam na niego kupę kasy
a na dodatek żużel się nie odbył bo nad Toruń nadciągnęły burze
![]()
JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Więc trzeba było zrezygnować. Powrót to prawie na tyłku schodziła i musiałam ją trzymać, bo bała się strasznie. Więc ja nad przpaścią, a ona obok przy ścianie. A trzęsła się jak galaretka
Zdjęcia piękne, szkoda tylko, że nie dotkłam krzyża
Jak się póżniej okazało tato się jej śnił (i to źle) i ona od początku czuła, że chyba nie da rady wejść. A do tego okazało się, że mi tej samej nocy też tato się śnił i wątek był ten sam (tato jako "roślinka" i mi dodatkowo na końcu "śmierć") więc może dobrze, że żeśmy się tam na siłę nie pchali... 
Jeszcze 18 stron czytania ;-)Kiedys bylam pozwiedzac Manufakture, ale ogolnie tego typu miejsca (podobnie jak Stary Browar) mnie nie krecaMaćku no nareszcie w domu ;-):-) Manufakture w Łodzi zaliczyłyaś ????
I za Ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&& i pij ziółka !!!!!!

Przestan!powoli zaczynam się denerwować i wkrecac sobie rozne takie dziwne rzeczy :-(
Bo co innego nam zostalo...?Cze dziewczyny!
Dopiero wstalam, bo musialam odespac te kilka dni...
Kiedys bylam pozwiedzac Manufakture, ale ogolnie tego typu miejsca (podobnie jak Stary Browar) mnie nie kreca
Przestan!
Musimy wierzyc, ze sie uda!Bo co innego nam zostalo...?
:-) Witajcie Babolki
... ale pogoda, nawet wyjść z domu się nie chcenawet dziś łózka nie robię bo chyba mnie jeszcze wciągnie
![]()
Batonik mam pytanie czy robiłaś badania prenatalne ? Bo wczoraj jak bylam na wizycie to moja ginka mowi ze mamy sie zastanowić , ze mozna takie cos zrobic , i znowu sraka![]()