Scully
mamusia :)
U mnie dosc pogodnie dzis choc w nocy jakis pogrzeb mi sie snil pisze w senniku ze bede miala nowe obowiazki ahha ale nowosc...
ale za to jakie obowiązki ;-)
Hej Erbuś!
...jak samopoczucie ...
... no u nas też była piekielna burza wczoraj wieczorem i w nocy... brrrr...
ja w Zakopanym miałam słońce..., multum słońca...
widać po moim spalonym czole i czubku nosa
śmiesznie wyglądam 
Ja nie tyle sie balam, co wode musialam wybierac;-) Nie mamy uszczelnionych okien sylikonem i nas zalalo![]()
przykro :-(
witajcie dziewczyny dziś skończył mi sie okres, ZACZYNAMY STARANIA OBY SIE UDAŁO, TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MNIE , OWOCNYCH
to do dzieła ;-)
Matko - ja to bym sobie nigdy sama zastrzyku nie zrobila![]()
oj, ja też nie

Jak juz mowilam - szkoda kasy na testy;-)
A link nieaktualny, bo mam nieaktywne konto. Poza tym obecnie mierze tempke tylko kilka dni przed terminem @, zeby wiedziec kiedy przyjdzieJak wroce do pracy to moze znowu zaczne mierzyc porzadnie
![]()
polecam FF

Moja corka rozpoczela starania o malenstwozal mi jej, przechodzi przez wiele badan hormonalnych
mam nadzieje,ze ta droga przez meke, prowadzi do sukcesu...
niech przyjdzie do nas na forum
w grupie raźniej 
Niestety, ale wczoraj dostałam @... ehh szkoda gadać. Postanowiłam uzupełnić swoje śniadanko w kwas foliowy (1tabl.dziennie) może to jakoś pomoże no i od jutra rana zaczynam mierzyć temp. Powiedzcie mi jak temp idzie w górę to jest owulka tak? ( i trzeba sie jeszcze bardziej tulić? ) ;-)
eh ta @ :-(
tak one są robione na bazie hormonu gandropiny kosmówkowej czy jakos tak to sie pisze ;-) no zobaczymy w sobote co i jakmoże kiedyś spełni sie to moje małe marzenie ....
cały czas mocno trzymam kciukaski

witam sie dziewczynki
Erba ból sie zapomina ja wiem, ze chce drugiego bąbelka, ale mąż na razie nie
Dam mu czasmysle,z e za dwa lata postaramy sie o drugie
mam strasznie mało czasu wiec tez nie siedze na bb czesto, ale nadal trzymam kochane za Was kciuki![]()
mi się marzy 3 (mąż jest za 2), ale żeby chociaż 1 było
Sebastianek cudo
Piękna fotka :-)Cześć dziewczyny
Mnie dopadły 3-dniowe mdłości z zawrotami głowy,przesypiam prawie całe dnie koszmarrrrr nie moge się ogarnąć wczoraj cały dzień spędziłam w łóżeczku bo każde wstanie groziło bełtem(na szczęście się obyło). Dzisiaj rano było już super ale z godz na godz było coraz gorzej echhh znowu pospałam pare godzin i już jest lepiej. Mam nadzieje że Wy się lepiej czujecie
te choróbska to nie wiedzą kiedy się przyplątać

...Żabko ja posłuchałam rady Myszki i liczę tylko jeden termin tzn OM
a co to OM??

2 prania zrobiłam. Zostało mi do przeczytania 10 stron, ale już nie mogę. Łamie mnie
Idę lulu 
... brrrr...