Svensonka
Fanka BB :)
Hej Macku ;-)
... no w końcu budzą się śpiochy ...![]()
U mnie dosc pogodnie dzis choc w nocy jakis pogrzeb mi sie snil pisze w senniku ze bede miala nowe obowiazki ahha ale nowosc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Macku ;-)
... no w końcu budzą się śpiochy ...![]()
Witam się i ja
U mnie tez burza , ulewa zedawno takiej nie było , i nie spalam przez to poł nocy i jeszcze dzis tak wczesnie musialam wstac bo u mnie panowie rury wymieniaja wrrrr !!!
Miłego dnia !
... brrrr...Hej Erbuś!
...jak samopoczucie ...
... no u nas też była piekielna burza wczoraj wieczorem i w nocy... brrrr...

elloooo Batonik![]()
A dziękuje dobrze , mdłości nadal męczą , popijam herbę miętową ale pomaga tylko na chwilkę , ale co tam damy radę
A jak Wy się czujecie ????
widzę ze burza dała się w całym kraju![]()
...
w czwartek idziemy na usg połówkowe i już mam sraczkę ... tzn . martwię się czy będzie wszystko OK no i czy się dowiem kto siedzi w brzuszku
... dziś w nocy Kluska dała popalić tzn. wierciła się o 3, może bała się burzy bo na serio waliło ostro
... muszę się na jutro do dentysty zapisać niestety, a myślałam że mnie to ominie a tu ten wypadek z chipsem
ale nie ma tego złego....przy okazji zrobię przegląd czy nic tam się nie dziej
... chociaż boję się że będzie musiała go wyrwać :-(... no to widzę że uroki Cię dopadły ;-) ... na mdłości polecam herbatkę imbirową lub migdały...
...a my czujemy się dobrzew czwartek idziemy na usg połówkowe i już mam sraczkę ... tzn . martwię się czy będzie wszystko OK no i czy się dowiem kto siedzi w brzuszku
... dziś w nocy Kluska dała popalić tzn. wierciła się o 3, może bała się burzy bo na serio waliło ostro
... muszę się na jutro do dentysty zapisać niestety, a myślałam że mnie to ominie a tu ten wypadek z chipsem
ale nie ma tego złego....przy okazji zrobię przegląd czy nic tam się nie dziej
... chociaż boję się że będzie musiała go wyrwać :-(
dopdło mnie dopadło i nie puszcza juz przeszło tydzień , ja w czwartek tez do ginka ide i tez mam sraczkę , mam nadzieję ze wsio bedzie ok , a dentysci to tak szybko nie wyrywaja zabków ja w tym roku tez wylamalam sobie pol 6 i myslalam ze do wywalenia bedzie ale moj cudowny dentysta odbudował ząbek , takze spoko a czytalam ze mialas kanalowe leczenie takze zabek martwy i nawet nie nedzie bolalo
widze ze na posterunku my dzis tylko
ale ta połówka trzyma się tylko na dziąśle
czuję się jak za dzieciaka
ząbek wisi mi na włosku 
to świadczy o tym że ciąża rozwija się prawidłowo 
Bedzie dobrze dziewczyny! A na sraczeke proponuje czekoladke;-)
Batonik - mi tez ostatnio dentysta odbudowal pol zabka (nakladal taka metalowa foremke, ktora za chusteczke nie chciala sie trzymac i bolalo jak cholera. A ja nigdy znieczulenia nie biore i wtedy zalowalam;-))