reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się i ja
U mnie tez burza , ulewa ze:szok: dawno takiej nie było , i nie spalam przez to poł nocy i jeszcze dzis tak wczesnie musialam wstac bo u mnie panowie rury wymieniaja wrrrr !!!

Miłego dnia !

elloooo Batonik :)
A dziękuje dobrze , mdłości nadal męczą , popijam herbę miętową ale pomaga tylko na chwilkę , ale co tam damy radę
A jak Wy się czujecie ????

widzę ze burza dała się w całym kraju :szok:

... no to widzę że uroki Cię dopadły ;-) ... na mdłości polecam herbatkę imbirową lub migdały:tak: ...

...a my czujemy się dobrze :tak: w czwartek idziemy na usg połówkowe i już mam sraczkę ... tzn . martwię się czy będzie wszystko OK no i czy się dowiem kto siedzi w brzuszku :zawstydzona/y: ... dziś w nocy Kluska dała popalić tzn. wierciła się o 3, może bała się burzy bo na serio waliło ostro :-D ... muszę się na jutro do dentysty zapisać niestety, a myślałam że mnie to ominie a tu ten wypadek z chipsem :baffled: ale nie ma tego złego....przy okazji zrobię przegląd czy nic tam się nie dziej :tak: ... chociaż boję się że będzie musiała go wyrwać :-(

... no to widzę że uroki Cię dopadły ;-) ... na mdłości polecam herbatkę imbirową lub migdały:tak: ...

...a my czujemy się dobrze :tak: w czwartek idziemy na usg połówkowe i już mam sraczkę ... tzn . martwię się czy będzie wszystko OK no i czy się dowiem kto siedzi w brzuszku :zawstydzona/y: ... dziś w nocy Kluska dała popalić tzn. wierciła się o 3, może bała się burzy bo na serio waliło ostro :-D ... muszę się na jutro do dentysty zapisać niestety, a myślałam że mnie to ominie a tu ten wypadek z chipsem :baffled: ale nie ma tego złego....przy okazji zrobię przegląd czy nic tam się nie dziej :tak: ... chociaż boję się że będzie musiała go wyrwać :-(

dopdło mnie dopadło i nie puszcza juz przeszło tydzień , ja w czwartek tez do ginka ide i tez mam sraczkę , mam nadzieję ze wsio bedzie ok , a dentysci to tak szybko nie wyrywaja zabków ja w tym roku tez wylamalam sobie pol 6 i myslalam ze do wywalenia bedzie ale moj cudowny dentysta odbudował ząbek , takze spoko a czytalam ze mialas kanalowe leczenie takze zabek martwy i nawet nie nedzie bolalo
widze ze na posterunku my dzis tylko

Bedzie dobrze dziewczyny! A na sraczeke proponuje czekoladke;-)

Batonik - mi tez ostatnio dentysta odbudowal pol zabka (nakladal taka metalowa foremke, ktora za chusteczke nie chciala sie trzymac i bolalo jak cholera. A ja nigdy znieczulenia nie biore i wtedy zalowalam;-))

dopdło mnie dopadło i nie puszcza juz przeszło tydzień , ja w czwartek tez do ginka ide i tez mam sraczkę , mam nadzieję ze wsio bedzie ok , a dentysci to tak szybko nie wyrywaja zabków ja w tym roku tez wylamalam sobie pol 6 i myslalam ze do wywalenia bedzie ale moj cudowny dentysta odbudował ząbek , takze spoko a czytalam ze mialas kanalowe leczenie takze zabek martwy i nawet nie nedzie bolalo
widze ze na posterunku my dzis tylko

... na to wygląda ... że tylko my dziś ... nawet Myszka nie dała się dobudzić :-)

... no a co do tego ząbka to właśnie odłamała mi się ta moja cześć bo reszta w koło jest dorobiona przez dentystkę ... no mam nadzieję że mi go nie wyrwie :no: ale ta połówka trzyma się tylko na dziąśle :baffled: czuję się jak za dzieciaka :-D ząbek wisi mi na włosku :-D

... Erbuś u Ciebie na pewno będzie OK zobaczysz ... bo skoro masz mdłości tzn że poziom hormonów się zwiększa :tak: to świadczy o tym że ciąża rozwija się prawidłowo :tak:

Bedzie dobrze dziewczyny! A na sraczeke proponuje czekoladke;-)

Batonik - mi tez ostatnio dentysta odbudowal pol zabka (nakladal taka metalowa foremke, ktora za chusteczke nie chciala sie trzymac i bolalo jak cholera. A ja nigdy znieczulenia nie biore i wtedy zalowalam;-))

Hej Maćku :)
Batoniku też tak myślę ze wsio bedzie oki , wczoraj nawet do corci i do m mowie ze pewnie bedzie Olka skoro takie mdlości :)

reklama
witam sie z herbatka pod nosem.
u mnie burzy nie bylo, za to halasow mnostwo impprezowiczow powracajacych do domu. a dzis miala byc super pogoda i mialam siostre naplaze zabrac a tu dupa - chmury, szaro, buro ale cieplo. no i nie wiem teraz co z nia robic.

erba, batonik - bedzie dobrze wszystko!

milego dnia kobitki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry