Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj to nie fajnie. Ja tam leżałam niedawno przez tydzień na wewnetrznych, nie było tak źle....No szpital wedlug mnie tragiczny a o personelu nie wspomne, bo tak niesympatycznych ludzi to jeszcze nigdzie nie spotkalam
jak mialam 9 lat to mialam tam dwa tygodnie spedzic, mialam miec operacje, pilegniarki i wogole wszyscy byli dla mnie tak nie mili ze ciagle plakalam, nie zrobili mi chyba badan wszystkich jakie powinni i okazalo sie ze mam uczulenie na szwy, po operacji zaczely mi szwy wychodzic z rany na szyiw koncu mama mnie po tygodniu i kilku dniach wypisala bo sie malo na smierc nie zaplakalam
mialam tam jeszcze kilka innych wizyt i nie wspominam tego najlepiej, no ale nie wazne bylo minelo
a do wisly to do liceum chodzilam![]()

Noszczęściara, ja też tak chcę. ale wiadomo co rodzina to rodzina
. Fajnie tam jest. Akurat mój wujek (kucharz) robi mi tam u siebie w barze slub. Także miało byc skromnie a będzie pompa 

Ja jestem nowa??Jezu dziewczyny właśnie nadrobiłam ponad 20 stron!!! :-)
eijf, robale -wszystkiego naj naj naj i oczywiście fasolek jak najszybciej!
wisienka-ja też rybki jestem;-)
piszecie jak szalone dzisiaj matko kochana:-)
u mnie wczoraj dupa ze staranek wyszła tak mnie brzuchol bolał ... może dziś będzie lepiej :-)
aha witam nowe koleżanki![]()
U nas tylko 20 osob bedzieno to super, my mieliśmy skromny ślub. Tylko do urzedu i dawaj w podróż poślubną. Nie żałuję. Było super
No tak robale ma sie fajniefajnie robale zazdroszczę, ja też nie chciałam tej całej pompy,ale mio rodzice i teściowie się uparli