reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

u mnie też marudzili czemu wesela nie ma, ale to jest nasza decyzja nie będe kupę siana wydawać tylko po to aby ktoś się wybawił. nie oszukujmy się za pieniądze jakie miałabym dać na wesele połowę dokładam mam mieszkanie. A cywilny tylko dlatego że nie che całego zamieszania z kościelnym. Cywilny mi wystarczy.
Claudusia a czemu Ty nie chcesz aby ktoś Cię odwiedzał, super zdjęcia masz fajna kobietka jesteś.

reklama
a może poprostu za bardzo się nakręcasz??może spróbuj trochę wyluzować, wiem że to wcale nie jest takie proste ale tym którzy się nie starają a wręcz przeciwnie, nawet o tym nie myśla udaje się
z jakiej trony pobierałaś wyniki badań??
to sie nazywa diagnostyka a strona www.diag.pl no i na mase rzeczy te badania robilam.niektore dopiero po 2 tyg.w sumie ciesze sie ze robilam.na hormony,toksoplazmoze,rozyczke i takie tam

u mnie też marudzili czemu wesela nie ma, ale to jest nasza decyzja nie będe kupę siana wydawać tylko po to aby ktoś się wybawił. nie oszukujmy się za pieniądze jakie miałabym dać na wesele połowę dokładam mam mieszkanie. A cywilny tylko dlatego że nie che całego zamieszania z kościelnym. Cywilny mi wystarczy.
Claudusia a czemu Ty nie chcesz aby ktoś Cię odwiedzał, super zdjęcia masz fajna kobietka jesteś.
taaak???
dzieka :-paz mi glupio

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry