eijf
Fanka BB :)
poczekaj ja mam cennik to ci podam zaraz.mnie na wszystko ponad 5 stow poszlo ...ja ide na badania w czwartek i aż się boję jak mnie podliczy, mam do zrobienia progesteron, prolaktyne, eshadiol, TSH i TH4 jak myślisz dużo wyjdzie??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poczekaj ja mam cennik to ci podam zaraz.mnie na wszystko ponad 5 stow poszlo ...ja ide na badania w czwartek i aż się boję jak mnie podliczy, mam do zrobienia progesteron, prolaktyne, eshadiol, TSH i TH4 jak myślisz dużo wyjdzie??
hehe poniekąd tak, ale ja to się będę musiała pilnować jak już zajdę , bo bez ciąży sporo waże;-)mi tam by to pasowało, można jeść i jeść bez wyrzutów sumienia![]()
Tak ale potem zle sie czuje i tyjemi tam by to pasowało, można jeść i jeść bez wyrzutów sumienia![]()
tam gdzie bylo takie ceny byly:ja ide na badania w czwartek i aż się boję jak mnie podliczy, mam do zrobienia progesteron, prolaktyne, eshadiol, TSH i TH4 jak myślisz dużo wyjdzie??
ja od slubu chyba z 5 kg przytylam ale co ja zrobię że lubię sobie dobrze zjeść i pewnych rzeczy nie potrafię odmówićTak ale potem zle sie czuje i tyje![]()
to u mnie nie będzie tak źle, myślę że w 200 się zamknietam gdzie bylo takie ceny byly:
progesteron-25
prolaktyna-25
ths-15
reszty nie mialam.mialam inne czasem nawet nie wiem na co.te u gory dobre mi wyszly.
jedno badanie mialam az za 110 zl.teraz nawet nie wiem na co to bylo ale nazywa sie to/c.p.jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!),test przesiewowy met.IIF
wiem ze jakies badanie bylo sprawdzajace czy cos powoduje poronienia o ktorych nie wiem...
jedzenie jest konieczne i trzeba jesc poki sie miesci w drzwiach, potem cos chyba jest nie takja od slubu chyba z 5 kg przytylam ale co ja zrobię że lubię sobie dobrze zjeść i pewnych rzeczy nie potrafię odmówić

Wlasnie zobaczylam ten watek i tez chce zostac mama w 2010r. Juz po raz drugi. Mam maly problem teraz z cyklami bezowulkowymi. Dostalam duphaston od ginka i lakam go juz 3 cykle, mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada w cyklu i naprawi. Myslalam tez o ziolkach stymulujacych jajniki, miala ktoras z Was podobny problem?

jedne sie staraja dluzej inne krocej ale wierze, ze w koncu wszystkim sie nam uda
Ty juz masz jedna pocieche wiec jakos tak pewnie Twoj instynkt maciezyncki jest zaspokojony w pewnej czesci, a my tak bardzo pragniemy go zaspokoic (kilka z nas ma juz tez dzieciaczki i staraja sie powtornie) ale wiekszosc pragnie zostac mamusiami poraz pierwszy
i oby sie to wkrotce spelnilo i Tobie i wszystkim nam