Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a może pijesz dużo kawy?? kawa wypłukuje sporo pierwiastkówoj juz tyle dzwonilam ale w sumie kazala o 6 wiec zaraz jeszcze przekrece.najbardziej zalezalo mi na hcg ale zelazo i magnez tez wazne.te badania byly pod katem ciazy wiec pewnie jakis wplyw to ma a ja czesto jakis niedobor magnezu...choc lykalam witaminy
w sumie czuje sie lepiej(fizycznie) bo nie wymiotuje i moge jesc(ostroznie) ale lapie mojego chlopaka...no i pewnie slyszalas ze w ciazy znow nie jestem...
jeszcze raz wszystkiego dobrego 
chyba jak kazda z nas....to czekanie jest najgorsze zwłaszcza jak widzisz wokół siebie kobiety w ciąży i z wózkamitemp ok. 37,1 na początku po@ 36,5 ale mam już dość tego mierzenia , czekania![]()
i myślisz że wszystkim wokól się udaje a tobieTe w ciazy sa najgorsze, takie duze brzuchy maja, takie szczesliwe i zmeczone bo im ciezko chodzic. Widok, nie z tej ziemii. Najsmutniejszy na swiecie :-(
nie 
Dokladnie, co one robia, ze nie chca a maja, a potem narzxekaja ze sobie rady nie daja i mowia: nie rob sobie dzieci, bo to same problemy i koszty!!i myślisz że wszystkim wokól się udaje a tobienie
![]()
masakra