mmm...
Fanka BB :)
zależy jakiej czułości, jeśloi 25 to w dniu @kiedy przed @ mozna testy robić. Najpewniejsze żeby wyszły. wiem że w dniu @ ale wczesniej kiedy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zależy jakiej czułości, jeśloi 25 to w dniu @kiedy przed @ mozna testy robić. Najpewniejsze żeby wyszły. wiem że w dniu @ ale wczesniej kiedy?
Masz rację, i tylko się słyszy będziesz mieć dziecko to zobaczysz jak to jest. Ja wysłuchiwałam " ja się starałam 7 miesięcy a ty ile byś chciała, jesteś młoda jeszcze się narodzisz". To drażni, lub młode dziewczyny które narzekają bo wpadłyDokladnie, co one robia, ze nie chca a maja, a potem narzxekaja ze sobie rady nie daja i mowia: nie rob sobie dzieci, bo to same problemy i koszty!!masakra

Nikt nie zrozumie checi posiadania milosci i bycia potrzebnym( czyli dziecko)Masz rację, i tylko się słyszy będziesz mieć dziecko to zobaczysz jak to jest. Ja wysłuchiwałam " ja się starałam 7 miesięcy a ty ile byś chciała, jesteś młoda jeszcze się narodzisz". To drażni, lub młode dziewczyny które narzekają bo wpadły![]()

gdzieś czytałam że jeśli podwyższona temp się utrzymuję przeż ponad 2 tyg to fasolka, tylko ta @ mnie dziwi chociaż w tym miesiącu dziwna jakaś krótko i małoJeszcze na chwilkę weszłam masz tak jak ja mmm. Ciekawe co to jest