Hej Erba
Witaj, co u Ciebie, jak zdrówko
... a może być i bezkofeinowa bo ja sama zawsze na kawkę zapraszam ale od początku ciąży może z 10 wypiłam 50/50 z mlekiem rozpuszczalnychwięc co to za cofka
heeellooooo
dziękuję dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Erba
Witaj, co u Ciebie, jak zdrówko
... a może być i bezkofeinowa bo ja sama zawsze na kawkę zapraszam ale od początku ciąży może z 10 wypiłam 50/50 z mlekiem rozpuszczalnychwięc co to za cofka
heeellooooo
dziękuję dobrzelepiej się czujemy i zaczynam się zaokrąglać , no cóż babęl duży ja nie za wysoka więc gdzieś to musi wychodzić ;-) a co tam u Ciebie ?? ale ten Twój suwaczek zaiwania do przodu , a o Myszce to nie wspomnę bo ona jedna noga na porodówce ;-)

nadal nie uporaliśmy się z remontem :-( już wychodzi mi to wszystko bokiem
choć z drugiej strony od miesiąca nie kiwnęłam palcem w domku
przecież nie trzeba teraz ani sprzątać ani gotować to swoisty urlop 

ja nawet walizki jeszcze nie spakowałam i jak planowałam już to zrobić 2 tygodnie temu tak właśnie dzisiaj stwierdziłam że poczekam do wizyty...ciągle coś wymyślam byle się nie spakować...wczoraj tłumaczyłam to tym że poczekam i będę się pakowała razem z W, niech wie co gdzie w torbie będzie ułożone.jaką jedną nogą... ?!? Wy mnie nigdzie jedna nogą nie pakujcie![]()
![]()
ja nawet walizki jeszcze nie spakowałam i jak planowałam już to zrobić 2 tygodnie temu tak właśnie dzisiaj stwierdziłam że poczekam do wizyty...ciągle coś wymyślam byle się nie spakować...wczoraj tłumaczyłam to tym że poczekam i będę się pakowała razem z W, niech wie co gdzie w torbie będzie ułożone.
Leci czas leci...ja już na dzisiaj zrobiłam listę co mam do zrobienia bo jakoś ostatnio nic nie robię...a taka lista jakoś mobilizująco na mnie działa.
erba to już niedługo będziesz wiedziała kto tam w brzuszku siedzi :-) imiona już wybrane ?
Batonik ja bym sie chętniej takiej normalnej kawusi napiła...ale biorąc tabletki na obniżenie ciśnienia to chyba nie najlepszy pomysł ;-)

ostatnie Twoje podrygi lenistwa ;-) potem już będzie przewijanie, karmienie, usypianie, noszenie etc
czyli sama przyjemność ;-)

Kochana ze spokojem... no fakt Myszka juz za chwilę będzie tuliła swego Szymulka![]()
ja coraz bardziej zaczynam sobie uświadamiać, że zostało niewiele i troszkę mam panikę w oczachnadal nie uporaliśmy się z remontem :-( już wychodzi mi to wszystko bokiem
choć z drugiej strony od miesiąca nie kiwnęłam palcem w domku
przecież nie trzeba teraz ani sprzątać ani gotować to swoisty urlop
... cieszę się, że u Was wsio si (jak to mówisz) ;-) ... i tak jak sobie o Tobie pomyślę to zaraz nasuwa mi się taka myśl : złoto dla wytrwałych ;-) bo reszta się chyba lekko poddała :-(
jaką jedną nogą... ?!? Wy mnie nigdzie jedna nogą nie pakujcie![]()
![]()
ja nawet walizki jeszcze nie spakowałam i jak planowałam już to zrobić 2 tygodnie temu tak właśnie dzisiaj stwierdziłam że poczekam do wizyty...ciągle coś wymyślam byle się nie spakować...wczoraj tłumaczyłam to tym że poczekam i będę się pakowała razem z W, niech wie co gdzie w torbie będzie ułożone.
Leci czas leci...ja już na dzisiaj zrobiłam listę co mam do zrobienia bo jakoś ostatnio nic nie robię...a taka lista jakoś mobilizująco na mnie działa.
erba to już niedługo będziesz wiedziała kto tam w brzuszku siedzi :-) imiona już wybrane ?
Batonik ja bym sie chętniej takiej normalnej kawusi napiła...ale biorąc tabletki na obniżenie ciśnienia to chyba nie najlepszy pomysł ;-)

Kochana ze spokojemdacie radę .
Może reszta się nie poddała tylko walczą sobie w spokoju , moze potrzba im takiego wyciszenia
Myszko ja torbę spakowałam 2 dni przed![]()
Wizytę mam 05-11 moze babel pokaże co ma miedzy nogamichoć ona coś tam widziała juz na ostatniej wizycie i muszę wam powiedzieć ze codziennie ogladam plytkę i się wpatruję ale tak ze spokojem bez zadnego warjactwa
A z imionami to muszę Wam powiedzieć iż będzie cięzko każdy ma swoje . Dla dziewczynki podoba mi sie Ola
tak mi sie kiedys spodobało a dlachłopca hmmm Corcia chce Alexa
moj m kiedys wspominał ze Roger , a ja mam parę typów Mikołaj , Kajetan , Szymek
Choc zawsze mowiam ze Dawid Chyba bedzie losowanie;-)
mam sentyment ;-)
O!!!!! Kajetanekmam sentyment ;-)
erba ja stawiam na Szymka :-) a może Ola lub Oluś ?!? :-)
Batonik co mam na liście...kupić rożek, nawilżacz i czapulkę dla Szymkulki. Wymienić kurtkę... i takie tam pierdoły. Muszę już tak zapisywać bo później zapominam.
A co do ostatnich moich podrygów lenistwa to spokonie...dziecko też będzie miało ojca i babcię![]()
Zobaczymyerba ja stawiam na Szymka :-) a może Ola lub Oluś ?!? :-)
Batonik co mam na liście...kupić rożek, nawilżacz i czapulkę dla Szymkulki. Wymienić kurtkę... i takie tam pierdoły. Muszę już tak zapisywać bo później zapominam.
A co do ostatnich moich podrygów lenistwa to spokonie...dziecko też będzie miało ojca i babcię![]()

bo najpierw będziesz musiała się sama nacieszyć ;-)
np zostawiam R samochód ale zapominam zostawić kluczyków i dokumentów tak jak wczoraj 

obstawiam dziewuszkę ;-)Moze sie dowiemy na przyszlej wizycie .... he he he, jak znam życie to nikomu nie będziesz chciała dać Szymka na początkubo najpierw będziesz musiała się sama nacieszyć ;-)
z tą listą to fakt ... dobra rzecz ... bo ja tez jestem w ciąży mocno rozkojarzonanp zostawiam R samochód ale zapominam zostawić kluczyków i dokumentów tak jak wczoraj
... Erba jestem ciekawa co u Ciebie w brzuszku siedziobstawiam dziewuszkę ;-)