Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spoko w pracy jestemDzien dobry wszystkim. Jak zaczal sie dzien u Was?
. A u ciebie ?Co masz dobrego dzisiaj w tych garach. Moze podrzucisz pomysl na obiadek.ja tak wczesnie wstaje coć nei zawsze
my tu chyba jako jedyne testujemy szybko niedalej jestem za!teraz tez juz przynajmniej wiem ze nie wyszlo.wydaje mi sie ze szok jest mniejszy kiedy nadchodzi ta @.Po co sie ludzic?U ciebie to moze rzeczywiscie za wczesnie jednak.Widze na ff ze testy naprawde czesto wychodza w 10 dpo(nie musza ale czesto tak).wiec zaczekaj choc do 10 dpo
mam 5 testow ktore zamowilam razem z owulacyjnymi, ale one raczej slabe sa wiec mam zamiar sobie kupic choc jeden ten czuly ktory zawsze robilam te paskowe na pewno sa za slabe zeby robic przed terminem @ a ja sie nie powstrzymam wczesniej nie ma opcji
no a jesli nie to tak jak piszesz bede spokojnie choc z przykroscia czekac na @ i nie robic sobie zludnych nadziei.Robisz z tymi holenderskimi klopsikami?A zrobiłam pieczarkową. Na takie upały to zupa u mnie najlepiej schodzi