Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciekawe kiedy ja dostane @.Z jednej strony to dopiero moj 23 dc,a z drugiej mialam wczesna owu wiec to 12 dpo i ostatnio tyle tylko mialam.Ta faza lutealna chyba sie nieco tym razem wydluzy i zakladam ze moze jeszcze 2 dni?Tym razem nie boli mnie tak okropnie jak mc temu.
Eijfi rozne sie cuda dzieja w cyklach kazda kobieta jest inna i dopoki @ nie ma to chyba tak naprawde nic nie mozna jeszcze stwierdzic napewno te wyniki Cie troche juz przygotowaly na ewentualna porazke ale kobiety organizm jest bardzo nieprzewidywalny i nigdy nic nie wiadomo
tym bardziej ze sie zatrulas wiec moglo to zaklocic wyniki badan i co jeszcze ja w pierwszej ciazy nie wiedzac o tym ze jestem w ciazy strasznie jednego dnia zwracalam myslalam ze to wlasnie jakies zatrucie bylo a jak sie pozniej okazalao bylo to zagniezdzenie a bylo to ok 21 dc ja nie chce Cie wkrecac ja chce jedynie powiedziec ze wszystko jest mozliwe
Przyznam sie ze gdzies tam w glowie kreca sie mysli typu "a moze za wczesnie zrobilam"...az wstyd sie przyznac ale tak chyba jest zawsze.Dopoki nie widac krwi to czlowiek tak gdyba...taka to glupia istota i za kazdym razem kiedy tak mysle to sama sie strofuje ze nie powinnam.Bo wynik badania krwii jest niemal 100% a pomylki moze sie i zdazaja ale nie sadze ze czesto.Poza tym ja bylam wczoraj na badaniu.W ubiegly wtorek lekarz potwierdzil ze owu juz byla.Wg ff w pt (czyli badanie byloby ok 10-11 dpo).Temperatura skoczyla wyraznie w ubiegly wtorek wlasnie wiec nawet (to juz naprawde tak optymistycznie myslac) owu byl w pn to wczoraj bylby to 8 dpo.Wtedy juz wychodzi co ma wyjsc.jednego tylko nie rozumiem?Moze to glupie ale tak gdybam bo przeciez komorka zagniezdza sie w macicy od 7 do 10 dni o ile pamietam.Hormon hcg jest produkowany 1-2 dni od zagniezdzenia.Dlaczego wiec bete mozna robic juz 7dpo?Czy ten hormon w krwi jest wczesniej?Skoro zarodek zagniezdza sie od 7 do 10dpo?nic z tego nie rozumiem...A moze jeszcze za wczesnie bylo na beteEijfi rozne sie cuda dzieja w cyklach kazda kobieta jest inna i dopoki @ nie ma to chyba tak naprawde nic nie mozna jeszcze stwierdzic napewno te wyniki Cie troche juz przygotowaly na ewentualna porazke ale kobiety organizm jest bardzo nieprzewidywalny i nigdy nic nie wiadomo
tym bardziej ze sie zatrulas wiec moglo to zaklocic wyniki badan i co jeszcze ja w pierwszej ciazy nie wiedzac o tym ze jestem w ciazy strasznie jednego dnia zwracalam myslalam ze to wlasnie jakies zatrucie bylo a jak sie pozniej okazalao bylo to zagniezdzenie a bylo to ok 21 dc ja nie chce Cie wkrecac ja chce jedynie powiedziec ze wszystko jest mozliwe
![]()
Moze to glupie ale tak gdybam bo przeciez komorka zagniezdza sie w macicy od 7 do 10 dni o ile pamietam.Hormon hcg jest produkowany 1-2 dni od zagniezdzenia.Dlaczego wiec bete mozna robic juz 7dpo?Czy ten hormon w krwi jest wczesniej?Skoro zarodek zagniezdza sie od 7 do 10dpo?nic z tego nie rozumiem...