reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Nie a jakie to klopskiki
Moja tesciowa mnie nuczyla. Trzeba miec mielone i zmieszac je z jajkiem i dodac troche tej ich bulki tartej z przyprawami. Jak Ci sie woda w garze zagotuje to formujesz takie mini klopsiki ( jak paznokiec) i do gara rzucasz. Troche pogotowac. Wylaczyc i po 5 minutach dorzucic zupke z paczki mocno mieszajac i zagotowac. Podawac z chlebem czosnkowym.

Moja tesciowa mnie nuczyla. Trzeba miec mielone i zmieszac je z jajkiem i dodac troche tej ich bulki tartej z przyprawami. Jak Ci sie woda w garze zagotuje to formujesz takie mini klopsiki ( jak paznokiec) i do gara rzucasz. Troche pogotowac. Wylaczyc i po 5 minutach dorzucic zupke z paczki mocno mieszajac i zagotowac. Podawac z chlebem czosnkowym.

smacznie brzmi muszę zrobić następnym razem. Dziękuje za przepis:-)

No wlasnie chyba nie chodzi tu o sam wynik bety tylko o to czy jej wartosc przybywa, i to tez chyba zalezy od kobiety mowie tu o tych samych poczatkach ciazy bo przeciez jedna kobieta moze miec tego hormonu wiecej niz inna jedna ma wiecej wypryskow na twarzy inna wogole a to tez zalezne przeciez jest od pracy i ilosci hormonow, chce jedynie stwierdzic ze przy tak wczesnych badaniach moga byc jeszcze jakies niejasnosci bo kazda kobieta jest inna jednej wychodzi test od razu a innej po kilku dniach od braku@

Ps jeszcze raz dzieki za mile przyjecie...zmykam ogarnac domek porobic jakies zakupki, zajrze pozniej.
ach to takie glupie gdybanie czlowieka.tak naprawde to sprawdzam czy @ juz przyszla.bedzie za dzien lub dwa.Bete robilam ok 10 dpo wiec cudow nie ma.Nawet humor juz by sie zgadzal z tym przed @.Wkorza mnie tylko niesamowicie ze mi nie wychodzi a tu sie napatrze patologii co jedno za drugim na swiat wydaja a potem w ogole sie tym nie interesuja.wkorzona dzis jestem

ach to takie glupie gdybanie czlowieka.tak naprawde to sprawdzam czy @ juz przyszla.bedzie za dzien lub dwa.Bete robilam ok 10 dpo wiec cudow nie ma.Nawet humor juz by sie zgadzal z tym przed @.Wkorza mnie tylko niesamowicie ze mi nie wychodzi a tu sie napatrze patologii co jedno za drugim na swiat wydaja a potem w ogole sie tym nie interesuja.wkorzona dzis jestem

Wierze ze jest ciezko:-(:-(:-( nic sie na to nie poradzi ze jest tak wlasnie a nie inaczej, glowa do gory troszke wiecej usmiechu na twarzy i pod Twoim serduszkiem zamieszka kiedys kruszynka:tak: a po takich doswiadczeniach napewno inaczej sie czlowiek cieszy z macierzynstwa bardziej dojrzalej i przede wszystkim madrzej co z tego ze te wszystkie z patologii maja dzieci myslisz ze potrafia to dowartosciowac:sorry2: napewno nie:no:

A te klopsiki o ktorych piszecie to gehaktballetjes czyli takie nasze troszke mielone tylko ze nie smazone a gotowane w zupie najczesciej pomidorowej lub sosie.

Ja powiem tak im więcej o tym myślisz tym bardziej sie stresujesz i wydaje ci sie że masz wszystkie objawy ciąży,a potem przychodzi wielkie rozczarowanie,więc ja stwierdziłam,że koniec tych rozmyślan bo na głowe można dostać...trochę uśmiechu i rozprężenia i się wtedy napewno uda!

Musisz zacząć myślec pozytywnie,bo jeszcze ci przejdzie ochota na seks :) a bez tego fasolki nie bedzie.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry