reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam:) mialam sie odezwac wczoraj ale jakos nie mialam czasu i pisze dopiero teraz. A wiec wczoraj rano testowalam i chyba sie udalo:tak: dwie grube krechy, w zwiazku z czym mam pytanko czy w tak wczesnej fazie bo dokladny wiek ciazy to by wychodzilo jakies 2-3 tyg moze byc az tak silny wynik na tescie?? bo teraz to juz sie zaczyam martwic czy to aby na pewno z tego cyklu... Poradzcie:szok:

Scully ło matko juz 19 tydzien pięknie :)

leci ten czas strasznie szybko ;-) a maleństwo zamiast w dzień- budzi mnie w nocy i fika :sorry:
u ciebie w 23 tyg pisze, że też może szarżować :-D skubaniec mały :-D

och dziewczyny suwaczki zasuwają wasze jak z górki saneczki:):)
tylko mój chyba leży zasypany przez śnieg:( i się od kopac nie może

pamiętaj, że co jakiś czas jest odwilż ;-)

witam:) mialam sie odezwac wczoraj ale jakos nie mialam czasu i pisze dopiero teraz. A wiec wczoraj rano testowalam i chyba sie udalo:tak: dwie grube krechy, w zwiazku z czym mam pytanko czy w tak wczesnej fazie bo dokladny wiek ciazy to by wychodzilo jakies 2-3 tyg moze byc az tak silny wynik na tescie?? bo teraz to juz sie zaczyam martwic czy to aby na pewno z tego cyklu... Poradzcie:szok:

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D może wyjść mocny :tak: zależy od kobietki i rodzaju testu ;-) niektórym nie wychodzi nic, bo za niski poziom, a tobie pokazał się i trzeba się cieszyć :tak: potwierdz tylko u gina (najlepiej nie wcześniej niż w 6 tyg, bo będzie już serduszko biło) ;-) jeśli mimo wszystko się martwisz to leć na bete :tak:

Nareszcie środa :-D W końcu posprzątam ten syfek w domu, bo patrzeć nie mogę :-p

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana ale o ile pamietam to u Ciebie trzydziesty...ktorys dzien cyklu takze mysle ze moga byc juz grubasne kreseczki idz na betke . a termin liczymy od I dnia miesiaczki takze napewno juz pow 5 tyg , ja bym poszla wczesniej do ginka
Daj znac co i jak wielkie gratki jeszcze raz teraz wysylaj dziewczynom fluidkiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!
leci ten czas strasznie szybko ;-) a maleństwo zamiast w dzień- budzi mnie w nocy i fika :sorry:
u ciebie w 23 tyg pisze, że też może szarżować :-D skubaniec mały :-D

pamiętaj, że co jakiś czas jest odwilż ;-)

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D może wyjść mocny :tak: zależy od kobietki i rodzaju testu ;-) niektórym nie wychodzi nic, bo za niski poziom, a tobie pokazał się i trzeba się cieszyć :tak: potwierdz tylko u gina (najlepiej nie wcześniej niż w 6 tyg, bo będzie już serduszko biło) ;-) jeśli mimo wszystko się martwisz to leć na bete :tak:

Nareszcie środa :-D W końcu posprzątam ten syfek w domu, bo patrzeć nie mogę :-p

No u mnie leci juz na 24 tydz bo tak ponoc sie liczy , a wiesz moj ma takie dni ze harcuje tak ze szok i przed wczoraj mial chyba czkawke hhihi a dzis jest taki spokojny w zasadzie to juz od wczorajszego popoludnia , dzis troszku pokopał i cisza mowie ze ma sie wiecej ruszac bo sie denerwuje
Batonik co tam u Ciebie ??? neta masz ???

Miłego dnia babolki !

hej kochane
wczoraj batonik napisała, ze wyniki watrobowe sa ok... jak ktg i ciśnienei bedzie ok to ja dzis puszczą do domu :) dziś nic nie nadała... no batonik ja sie nie przypomnę to nic nie dajesz znaku :(

scully
ja też za pracą nie tesknie...choć biorąc pod uwage, ze cały czas z dzieciem w domu wpadam jużw rutyne...moze jeszcze zatesknie ;)

zabka
mnie też spojenie łonowe blało pod koniec...rozchodzi sie przed porodem... a jak brzuszek wysoko jeszcze?

ja dziś u gina na kontroli była...tzn. po zaświadczenie do becikowego, ale przy okazji badanko... stresa miałam... no i okazało sie, ze mam jakaś dowcipną infekcje, macica se nie zwija przez to :( i antybiotyk na 7 dni zapisany, za 2 tyg do kontroli

lopciu
coś te wyniki Twoje ściemnaja ostatnio... jakby nie chciały do Ciebie...

Gratuluję Kochana:-) A może to bliźniaki?
To teraz poprosimy o foteczke teściku bo to bardzo miły widok

Witam!
I o zdrówka pytam :-D
U mnie nic ciekawego :-) No może tyle, że ja przed kompem i z serialem w tv, a mąż odkurza :-D:-D:-D
Tyle dziś różnego jedzonka jadłam, a dalej myślę co jeszcze zjem :-) Hm... A cosik bym już przegryzła :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
hej kochane
wczoraj batonik napisała, ze wyniki watrobowe sa ok... jak ktg i ciśnienei bedzie ok to ja dzis puszczą do domu :) dziś nic nie nadała... no batonik ja sie nie przypomnę to nic nie dajesz znaku :(

scully
ja też za pracą nie tesknie...choć biorąc pod uwage, ze cały czas z dzieciem w domu wpadam jużw rutyne...moze jeszcze zatesknie ;)

zabka
mnie też spojenie łonowe blało pod koniec...rozchodzi sie przed porodem... a jak brzuszek wysoko jeszcze?

ja dziś u gina na kontroli była...tzn. po zaświadczenie do becikowego, ale przy okazji badanko... stresa miałam... no i okazało sie, ze mam jakaś dowcipną infekcje, macica se nie zwija przez to :( i antybiotyk na 7 dni zapisany, za 2 tyg do kontroli

lopciu
coś te wyniki Twoje ściemnaja ostatnio... jakby nie chciały do Ciebie...
No wlasnie bardzo nisko caly czas od siudmego miesiaca wogole sie niepodniosl dno macicy mam ciagle 2-3 palce nad pepkiem i brzuszek juz rosnac nawet niechce nawet kolezanka u ktorej dzis bylam po miesiacu stwierdzila ze jest nieduzy ze prawie wcale nieurusl...
Myszka gratuluje i zadam foteczki bo obiecalas....hiuihi
Lopciu mikolajek i do was zawita z fasolka zycze ci tego
A ja kochane wlecialam i padam bo ostatnio coraz bardziej spiaca i zmeczona jestem jutro o 6 musze wstac z mala do przedszkola a pozniej tesciowa wraca wiec trzeba bedzie pozadnie w piecu napalic obiadek przygotowac i podlogi pozamiatac bo reszte mam juz sprzatnieta zeby niemiala sie do czego przyczepic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry