Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro zadzwonie umowic sie do gina, wychodzi mi ze to 5ty tydz wiec juz powinien na 100% potwierdzic mysle... Pozdrawiam

na pewno już będzie widać kropkę
Witam!
Ja dziś tak późno, a pierwsza jestem![]()
Gdzie wszystkie się podziały?
Zapraszam na kawusie i budzić się śpiochy!!![]()
no cóż malutka ma swoje prawaŻabka i ja przyłaczam się do życzeń Wszystkiego NAJ...a to Ci się prezent trafił - przyjazd tesciowej![]()
Co do brzucha to sie nie martw, mój też do góry nie poszedł do samego końca i był mały - na początku 8 słyszałamm, ze już mi opadła ja wiedziałam,ze wcale do góry nie poszedł
.. a z Natalka wsio ok było...
Myszka 1987 gratuluję i czekamy n info po ginie... a to sie udało jeszcze Nam fasolki doczekać w 2010... która jeszcze ma szanse na ten rok?
Mój małz wrócił do pracy i z Natka same zostajemy teraz, to i czasu jest mniej... po za tym Natek trochę wiecej aktywna jest teraz i nie jest już tak, ze zje i spi... ale otworzy oczka i trzeba się nia zajmować, albo zdrzemnie sie pół godziny i 1 jest aktywna... całe szczescie, że w nocy na razie daje pospać (mam nadzieję, ze nie zaeszę, bo za każdym razem jak ja pochwale to jak na złosć daje czadu
)
pewnie podskoczyło ze stresubatonik jeszcze w szpitaluma wysokie cisnienei...jesli nie spadnie we wtorek będzie miała cc
hej hej
My juz dzis po spacerkudlatego nas nie było
Miłego dnia !
Myszka ..87 daj znac co i jak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Żabko wsystkiego naj naj , zdrowka, szczęścia i szcześliwego rozwiązania
Dzieki dziewczyny a myslalam ze nikt niewie hihhiZabka wszystkiego najlepszego , zdrówka i szczęśliwego porodu![]()
dzieki no mam nadzieje ze do stycznia synek poczeka z wyjsciem a co do tesciowej to brak slow opisze nizej....Żabka i ja przyłaczam się do życzeń Wszystkiego NAJ...a to Ci się prezent trafił - przyjazd tesciowej![]()
Co do brzucha to sie nie martw, mój też do góry nie poszedł do samego końca i był mały - na początku 8 słyszałamm, ze już mi opadła ja wiedziałam,ze wcale do góry nie poszedł
.. a z Natalka wsio ok było...
Myszka 1987 gratuluję i czekamy n info po ginie... a to sie udało jeszcze Nam fasolki doczekać w 2010... która jeszcze ma szanse na ten rok?
Mój małz wrócił do pracy i z Natka same zostajemy teraz, to i czasu jest mniej... po za tym Natek trochę wiecej aktywna jest teraz i nie jest już tak, ze zje i spi... ale otworzy oczka i trzeba się nia zajmować, albo zdrzemnie sie pół godziny i 1 jest aktywna... całe szczescie, że w nocy na razie daje pospać (mam nadzieję, ze nie zaeszę, bo za każdym razem jak ja pochwale to jak na złosć daje czadu
)
o korcze niech ta blanka jeszcze posiedzi i podrosniebatonik jeszcze w szpitaluma wysokie cisnienei...jesli nie spadnie we wtorek będzie miała cc