Scully
mamusia :)
sms od Batonika
"Już po badaniach i po przyjęciu! Z małą wsio ok a waży 2530gtrochę mnie rozczarował bo liczyłam na wiecej! W badaniu gin wsio ok jutro krew i mocz! A dziś jeszcze tylko ktg! Pozostaje tylko leżeć i czekać
Pozdrawiam"
Batonik trzymajcie się tam ciepło
Olkale dzięki za info ;-)hej kochane - wyników dalej nie ma pani ma wyłączona komórkę może urlop wzięła?
no to nie ładnie tak tel nie odbierać

Jestem zła bo znalazłam prezent dla M ale niestety nigdzie nie mogę go kupić w skelpie i w kilku powiedziano mi że w tym roku tego nie kupię bo jest popyt i może w styczniu. Może zaryzykuje i zamówie przez internet ale boję się czy dotrze na pewno przed świętami.
Zamawiaj
masz 2 tygodnie to na 100% dojdzie przed Wigilią 
Dla powodzian kupiłam już fajowe kompleciki kosmetyków, a dla dzidzi zabaweczkę i kosmetyki
Tylko papieru opakunkowego nie było i muszę poszukać
Dokupię jedzonko i wyślę ;-)Przy okazji mama kupiła mi fajowy zestawik z Ziaji z koziego mleka (balsam do ciała, kremik nawilżający i kremik odżywczy) ;-) Wiem, że to specyficzny rodzaj kosmetyków, ale zawsze kupowałam krem do rąk i go lubię więc myślę, że reszta będzie fajowa

Mamę dziś wprowadziliśmy do wyremontowanego pokoju ;-) Szalała ze szczęścia ;-)

Muszę się grubo ubrać, bo na wiosce w Kościele Ksiądz nie grzeje - szczęście, że jeszcze płaszcz zapinam

za to na stypie było milutko i cieplutko