reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zapomniałam napisać, że ciocia mnie straszyła szpitalem u mnie :szok:
Cioci koleżanki córka rodziła w tamtym tygodniu przez cc. Anestezjolog ją znieczulił i poszedł. Znieczulenie powinno zadziałać po 10 minutach. Położna coś przy kroplówce robiła. Wpadli 2 ginki i ciach ją, a ona w krzyk. Położna się odwraca i w krzyk, że od znieczulenia minęło z 2 minuty. Ale już ciachli więc było za późno i musieli działać dalej :szok: Normalnie na żywca dzieciątko wyciągali.
Poród odbierał ginek co jego syn niedawno się powiesił i mówili, że chyba jeszcze nie doszedł do siebie, ale bez przesady: jak nie doszedł do siebie to nie powinien podejmować takich ważnych decyzji :no:
Ja tam dalej chcę tu rodzić, ale jakbym miała cc to będę z zegarkiem pilnować tych 10minut i piszczeć jakby jakiś ginek się zbliżał podejżanie wcześniej :dry:

ło matko prosze nie piszcie takich rzeczy :( bo ostatnio moj m mowil ze nie mam czytac , ale powiem Wam ze jak moja siostra miala cesarke pierwsza to naciecie i chciala podniesc reke ze boli ale juz mocniej zaczelo dzialac ale nie ma co sluchac czytac myslec bo my jeszcze troche to sfiksujemy
Ps lozko i materac wybrany ???

reklama
...dzięki dziewuszki za ciepłe słowa, wiem że Wasze &&&&&&&&&&&& działają cuda :tak:;-), póki co nie biorę od razu kompa :sorry2: potem najwyżej R dowiezie :tak:

... Żabko moja Blanka 22.11. ważyła 1980g, raczej mało prawdopodobne żeby w 20 dni przybrała 1kg :sorry2: tym bardziej że gin mówił, że nie jest grubaskiem, jak leżałyśmy w szpitalu to dzieciaczki tydzień od nas młodsze potrafiły ważyć więcej :sorry2::zawstydzona/y: mam nadzieję jednak że się rozbujała moja Księżniczka :tak: ... a co z imieniem nie będzie Antoś :confused::confused::confused:

...dzięki dziewuszki za ciepłe słowa, wiem że Wasze &&&&&&&&&&&& działają cuda :tak:;-), póki co nie biorę od razu kompa :sorry2: potem najwyżej R dowiezie :tak:

... Żabko moja Blanka 22.11. ważyła 1980g, raczej mało prawdopodobne żeby w 20 dni przybrała 1kg :sorry2: tym bardziej że gin mówił, że nie jest grubaskiem, jak leżałyśmy w szpitalu to dzieciaczki tydzień od nas młodsze potrafiły ważyć więcej :sorry2::zawstydzona/y: mam nadzieję jednak że się rozbujała moja Księżniczka :tak: ... a co z imieniem nie będzie Antoś :confused::confused::confused:

bedzie bedzie :) wiesz waga dziecka chyba duzo z wielkoscia znaczy chodzi o wage ( co prawda niby mowia ze jak mama wieksza to i bobo ale ja sie z tym nie zgadzam ) rodzicow nie ma bynajmniej tak u mnie bo jak z mloda bylam w ciazy to mialam 47 kg i 59 cm w pasie hhihihi taka szkapa bylam oczywiscie waga wyjsciowa a mloda 3900 ale nie jakis grubasek tylko dluga ciezkie gnatki , pamietam jak poszlam z nia na bilans i lekarka zapytala czy ja dziecko glodze bo zeberka staly ze szok normalnie a mloda wtedy 9500 kg wazyla nie wiem czy miala 7-8 mies. Takze kochana nigdy nic nie wiadomo choc ja obstawiam na 2700
Babolku niech R kompa dowiezie zawsze mozemy poklikać :)

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki :tak: i koniecznie pisz co tam na teściku pokaże :tak:

pocieszające jest to, że w szpitalu neta masz :tak: ja nie miałam i tylko książki czytałam, gazety przewracałam, bo sama w pokoju byłam :sorry: nuda :sorry:

Cały dzień przesiedziałam u mamy... :sorry: A jutro na spacerek z mamą na zakupy (mąż do 15:00 będzie w pracy) i jakoś ranek zleci :tak:
Syfek mam w domu masakryczny :zawstydzona/y: Przydałoby się chociaż odkurzanie, umycie podłogi, wyszorowanie wc i mycie naczyń :-p Ktoś chętny?? :-p W sobotę robię maxi sprzątanie, ale teraz u mamy siedziałam, a w niedzielę zawsze odpoczywam i uznają zasadę, że w niedzielę się nie sprząta :tak: Muszę jutro jakoś na wieczór znaleść czas :-p Ciężko będzie :sorry:
To zrob jak ja rozooz sprzatanie na raty jeden dzien podlogi drugi lazienka trzeci kuchnia itd
ellooołłłłł

a myslalam ze tu nikogo nie ma , a tu taki ruch :)

batonik prosze Cie wiem ze nie jest latwo ale zobacz ile kciukaskow trzyma za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze

a moja Tuska piecze pierniczki mniam mniam bardzo nam smakuja bo mlody kopie ze hej :)

zabciu widzialam ze pisalas o problemie z imieniem dla syncia najlepiej bedzie jak usiadziecie pogadacie jakie macie typy i bedzie sprawa zalatwiona tak mysle
Jutro chyba pogadam z m zeby te sprawe zalatwic na cacy zdecydowac ostatecznie czy zostaje jak jest czy zmiana a jak zmiwna to wyhor musi byc dokonany do moich urodzin i ani dnia dluzej
Zapomniałam napisać, że ciocia mnie straszyła szpitalem u mnie :szok:
Cioci koleżanki córka rodziła w tamtym tygodniu przez cc. Anestezjolog ją znieczulił i poszedł. Znieczulenie powinno zadziałać po 10 minutach. Położna coś przy kroplówce robiła. Wpadli 2 ginki i ciach ją, a ona w krzyk. Położna się odwraca i w krzyk, że od znieczulenia minęło z 2 minuty. Ale już ciachli więc było za późno i musieli działać dalej :szok: Normalnie na żywca dzieciątko wyciągali.
Poród odbierał ginek co jego syn niedawno się powiesił i mówili, że chyba jeszcze nie doszedł do siebie, ale bez przesady: jak nie doszedł do siebie to nie powinien podejmować takich ważnych decyzji :no:
Ja tam dalej chcę tu rodzić, ale jakbym miała cc to będę z zegarkiem pilnować tych 10minut i piszczeć jakby jakiś ginek się zbliżał podejżanie wcześniej :dry:
boze co za chistoria to tm bardziej chce naturalke

no mezu zaczyna cos ostatnio gadac czy moze nie antos jakby niebyl zdecydowany mimo ze od poczatku bardzo mu sie podobalo ja tez ostatnio sie zastanawialam czy napewno antos i juz sama niewiem wydaje mi sie ze te rozmyslania pewnie dlatego ze mezowi w pracy sie smiali ze dziecko skrzywdzi i ojej rodzinie tacie i dziadkom sie to imie niepodoba ostatnio im blizej porodu tym wiecej dziwnych przemyslen mam niewiem czemu

a bo z tymi imionami to tak cięzko nieee
Ja z wiedzialam ze m chce Rogera pamietam jak mowil w zeszlym roku ze bedzie mial tak na imie choc nie wiedzielismy jeszcze ze bedziemy w ciazy i ze bedzie syn , corca chciala Aleksa ale mi to jakos nie prezchodzilo potem Adriana Wojtusia Krystiana generalnie miala chyba z 10 typow ja myslalam o Szymnku Kajetanku Dawidku bo zawsze mowilam ze synek bedzie Dawidek ale to tak jakos tez do mnie nie trafiało . I zdecydowalismy ze bedzie jednak Roger imie zadkie i jak zaczelismy mowic to niektorzy mwili co za imie wiec jak tak zaczeli mowic to mnie coraz bardziej sie podobalo generalnie duzo osob teraz stwierdza ze ładne fajne i wogole . Moj m powiedział tak ze jak jest Amy to musi byc Roger i tak do niego mowimy .Imie pasuje do nazwiska no ogolnie nam sie podoba i nawet ginka stwierdzial ze fajnie i ze pasuje tak ze czekamy na naszego Rogerka :)
Ale sie rozpisalam

Laseczki ide spac oczka sie zamykaja

Dobrej nocy i Batonik trzymaj sie jesteśmy z Tobą !!!!!

Ostatnia edycja:
Erba ladne ja jutro zagadam z m i zobacze co powie i co zdecudujemy...
Korcze kobitki ja chyba nawet do swiat niedotrwam...tam gdzie na dole mam wlosy no wiecie boli jakby sie maly tam wbijal i rozszerzal i brzuch sie robi twardy jak kamien czuje jakbym miala albo popuscic albo jakby maly mial zaraz wyjsc uuuuu.troche to meczace korcze z corka niemiwlam tak wyraznych przepowiadajacych i codziennie rano mam twardy brzuch jak wstaje..

reklama
Witam Poniedziałkowo ;-)

... nocka nieciekawa ... no ale nie można się było zbyt wiele spodziewać :zawstydzona/y: od rana płacz na czubku noska :zawstydzona/y: chyba hormony dodatkowo potęgują mój nastrój :-(

... wpadłam się tylko przywitać :tak: życzyć Wam wszystkim Babolkom miłego tygodnia i poprosić o trzymanie &&&&&&&&& za Nas :zawstydzona/y:;-):tak: będziemy w kontakcie na pewno dam znać dziś po południu :tak: co z nami :sorry:

Pozdrawiam, całuję i już tęsknię za Wami :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry