• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Was kochane po dłuuugiej nieobecności !!!
Wszystkim które doczekały sie IIkreseczek serdecznie gratuluję :-)
Scully wyrazy współczucia:-( Trzymaj się dzielnie:*
Pozdrawiam Was serdecznie:*
Hejka wpadaj czesciej do starego grona co tam u was dlugo cie niebylo
;-)Witam niedzielnie ;-)

... wszystko byłoby OK gdyby nie prześladowała mnie ciągle myśl, że jutro wracamy do szpitala :-( pocieszające w tym wszystkim jest tylko to, że zrobią nam jutro wszystkie badania, a w szczególności dowiem się ile waży mój Klocuszek :-D dziś rano rozmawialiśmy z R na temat porodu i on mówi że wolałby żebym rodziła naturalnie :dry: a ja już nie jestem tego taka pewna :unsure:

... wczorajsze zakupy dla chrześniaków udane ;-):tak: ... także mam to już z głowy :-p resztę zostawiam mojemu R :-D no chyba, że będzie mi dane jeszcze po sklepach pośmigać ;-) ...

... dziś obiadek u teściowej a po południu pakowanie torby do szpitala :-( ...

Pozdrawiam Babolki :-p
koniecznie daj znac ile wazy blaneczka tez jestem ciekawa ja obstawiam 3 kg bo tyle mial moj maly w czwartek ale ginek bardzo szybko mierzyl wiec mogl sie pomylic ale na kwitku napisal plus minus 440 g czyli moze wazyc mniej lub wiecej do konca niewiadomo
I ja się witam niedzielnie

Scully bardzo mi przykro :( tulam Cię mocno

Sawi Suzi witajcie
Batonik bedzie dobrze :) jestesmy z Tobą
Wiesz co do porodu to powiem Tobie ze lepiej jest naturalnie wiadomo bole i te inne sprawy ( choc ja tych boli boje sie najbardziej , ni samego ze tak powiem wyklucia malenstwa bo to dzie raz dwa przynajmniej tak bylo z Tuską ) odrazu widzisz dzidziusia , twoj ukochany placze ze szczescia razem z Tobą naprawde widok bezcenny , ale wiadomo jak sa wskazania do cc to nie ma rady . batonik spoko damy rade nie my pierwsze nie ostatnie
Trzymajcie sie cieplutko
Miłej niedzieli !
ja sie najbardziej bojetego ze zabardzo pekne ale wiem ze chcialabym naturalnie chcialabym to przezyc te wszystkie emocje jak juz dzidzius sie urodzi i wogole ale jesli lekarz zdecyduje ze znowu ma byc cc to trudno przeboleje. Co ma byc to bedzie i prawde mowiac my mozemy tylko chciec cos a jak bedzie to juz niezalezy od nas
Hello:) Co tam u Was dziewczynki?? Ja niedziele spedzam przed TV i relaksuje sie;) W koncu juz mnie wkurza to czekanie i dzis kupilam test. Nadal zero objawow czegokolwiek. Jutro rano zrobie, tzn w 32dc, moze cos wyjasni o ile wczesniej @ nie przyjdzie. Dam na pewno znac co i jak:) Pozdrawiam:-*
to ja czekam na fotke z dwoma kreskami jutro

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was kochane po dłuuugiej nieobecności !!!
Wszystkim które doczekały sie IIkreseczek serdecznie gratuluję :-)
Scully wyrazy współczucia:-( Trzymaj się dzielnie:*
Pozdrawiam Was serdecznie:*
Witaj:-):-) Co tam u Ciebie słychać?

Hello:) Co tam u Was dziewczynki?? Ja niedziele spedzam przed TV i relaksuje sie;) W koncu juz mnie wkurza to czekanie i dzis kupilam test. Nadal zero objawow czegokolwiek. Jutro rano zrobie, tzn w 32dc, moze cos wyjasni o ile wczesniej @ nie przyjdzie. Dam na pewno znac co i jak:) Pozdrawiam:-*
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy test:tak::tak:

Witam
Parę dni mnie nie było, wpadłam zobaczyć co tu u was się dzieje.

:-) ... dla rozluźnienia atmosfery przedstawiam kącik naszej księżniczki ;-)

Zobacz załącznik 308222Zobacz załącznik 308223Zobacz załącznik 308224Zobacz załącznik 308225
pencil.png

Batonik pokoik cudny, po prostu bajka!
Blaneczka będzie zachwycona.

zapomniałam wam napisać że poznałam panią która urodziła synka w wieku 49 lat a jej mąż miał 59 lat:)

To będziesz znała następną, za dwie dekady się przypomne.

Słoneczka moja lista się wydłuża :-( Czułam, że to nie koniec i proszę... :-( Znów pogrzeb :-(
11.2009 moja babcia
03.2010 mój tato
05.2010 męża tato
09.2010 męża dziadek
dziś 12.2010 mój dziadek :-(
We wtorek pogrzeb :-(:-(:-(

Bardzo współczuje.

U mnie nic nowego, @ się właśnie kończy, niestety podejrzewam jakąś infekcję, myślę o tym aby jeszcze w tym roku pojechać do gina ale jakaś niechętna jestem do wizyt lekarskich. We wtorek chyba badanka sobie zrobię. Dziewczyny kiedy najlepiej zbadać progesteron? W jakim dniu cyklu?

:-(nie idzie mi to pakowanie :zawstydzona/y: wcale nie chce tam wracać :-( co chwilę R przychodzi i się tuli :zawstydzona/y: też biedny już przeżywa :sorry2:

... Żabko ja wątpię żeby Blanka ważyła 3 kg :sorry2: obstawiam raczej 2700g, no chyba że powrót do domku jej posłużył :tak: bo ogólnie przez te dwa tygodnie to bardzo mi brzuch poszedł do przodu :tak: ale moja waga w miejscu :blink:

Żyjecie Babolki :confused::confused::confused:

Trzymam kciuki!

:-(nie idzie mi to pakowanie :zawstydzona/y: wcale nie chce tam wracać :-( co chwilę R przychodzi i się tuli :zawstydzona/y: też biedny już przeżywa :sorry2:

... Żabko ja wątpię żeby Blanka ważyła 3 kg :sorry2: obstawiam raczej 2700g, no chyba że powrót do domku jej posłużył :tak: bo ogólnie przez te dwa tygodnie to bardzo mi brzuch poszedł do przodu :tak: ale moja waga w miejscu :blink:

Żyjecie Babolki :confused::confused::confused:

Batonik a myślisz że na święta będziesz już w domku z córcią?
Pójście do szpitala przed świętami to faktycznie niezbyt fajna sprawa.

Batonik a myślisz że na święta będziesz już w domku z córcią?
Pójście do szpitala przed świętami to faktycznie niezbyt fajna sprawa.

... mam sto myśli na minutę :zawstydzona/y: już zaczęłam w to wątpić, że Blanka wykluje się na święta lub że ją wyklują:sorry2: bardziej prawdopodobna wydaje mi się opcja, że pójdę teraz na min 2 tygodnie :dry: może wypuszczą mnie na święta i sylwestra i po nowym roku powrót :sorry2: o ile moja wątroba tyle wytrzyma :-(, ale boję się tez że będę leżała do terminu porodu :zawstydzona/y::-(

TBatonik niemow chop ja ostatnie usg mialam jakies 5 tygodni temu i patrzac na usg to maly w tym zasie przybral ponad 1,5 kg a dokladnie 1,7kg wiec blaneczka tez moze zaszalala z waga a wiadomo w domku zawsze dobrze a szpitalem sie niemartw napewno pod koniec tygodnia jak beda wyniki to gin podejmie decyzje co dalrmej i powie ci jaki ma plan dzialania trzymam za was kciuki

trzymam kciuki :tak: i koniecznie pisz co tam na teściku pokaże :tak:

... mam sto myśli na minutę :zawstydzona/y: już zaczęłam w to wątpić, że Blanka wykluje się na święta lub że ją wyklują:sorry2: bardziej prawdopodobna wydaje mi się opcja, że pójdę teraz na min 2 tygodnie :dry: może wypuszczą mnie na święta i sylwestra i po nowym roku powrót :sorry2: o ile moja wątroba tyle wytrzyma :-(, ale boję się tez że będę leżała do terminu porodu :zawstydzona/y::-(

pocieszające jest to, że w szpitalu neta masz :tak: ja nie miałam i tylko książki czytałam, gazety przewracałam, bo sama w pokoju byłam :sorry: nuda :sorry:

Cały dzień przesiedziałam u mamy... :sorry: A jutro na spacerek z mamą na zakupy (mąż do 15:00 będzie w pracy) i jakoś ranek zleci :tak:
Syfek mam w domu masakryczny :zawstydzona/y: Przydałoby się chociaż odkurzanie, umycie podłogi, wyszorowanie wc i mycie naczyń :-p Ktoś chętny?? :-p W sobotę robię maxi sprzątanie, ale teraz u mamy siedziałam, a w niedzielę zawsze odpoczywam i uznają zasadę, że w niedzielę się nie sprząta :tak: Muszę jutro jakoś na wieczór znaleść czas :-p Ciężko będzie :sorry:

ellooołłłłł

a myslalam ze tu nikogo nie ma , a tu taki ruch :)

batonik prosze Cie wiem ze nie jest latwo ale zobacz ile kciukaskow trzyma za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze

a moja Tuska piecze pierniczki mniam mniam bardzo nam smakuja bo mlody kopie ze hej :)

zabciu widzialam ze pisalas o problemie z imieniem dla syncia najlepiej bedzie jak usiadziecie pogadacie jakie macie typy i bedzie sprawa zalatwiona tak mysle

reklama
Zapomniałam napisać, że ciocia mnie straszyła szpitalem u mnie :szok:
Cioci koleżanki córka rodziła w tamtym tygodniu przez cc. Anestezjolog ją znieczulił i poszedł. Znieczulenie powinno zadziałać po 10 minutach. Położna coś przy kroplówce robiła. Wpadli 2 ginki i ciach ją, a ona w krzyk. Położna się odwraca i w krzyk, że od znieczulenia minęło z 2 minuty. Ale już ciachli więc było za późno i musieli działać dalej :szok: Normalnie na żywca dzieciątko wyciągali.
Poród odbierał ginek co jego syn niedawno się powiesił i mówili, że chyba jeszcze nie doszedł do siebie, ale bez przesady: jak nie doszedł do siebie to nie powinien podejmować takich ważnych decyzji :no:
Ja tam dalej chcę tu rodzić, ale jakbym miała cc to będę z zegarkiem pilnować tych 10minut i piszczeć jakby jakiś ginek się zbliżał podejżanie wcześniej :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry