reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Was kochane po dłuuugiej nieobecności !!!
Wszystkim które doczekały sie IIkreseczek serdecznie gratuluję :-)
Scully wyrazy współczucia:-( Trzymaj się dzielnie:*
Pozdrawiam Was serdecznie:*
Hejka wpadaj czesciej do starego grona co tam u was dlugo cie niebylo
;-)Witam niedzielnie ;-)

... wszystko byłoby OK gdyby nie prześladowała mnie ciągle myśl, że jutro wracamy do szpitala :-( pocieszające w tym wszystkim jest tylko to, że zrobią nam jutro wszystkie badania, a w szczególności dowiem się ile waży mój Klocuszek :-D dziś rano rozmawialiśmy z R na temat porodu i on mówi że wolałby żebym rodziła naturalnie :dry: a ja już nie jestem tego taka pewna :unsure:

... wczorajsze zakupy dla chrześniaków udane ;-):tak: ... także mam to już z głowy :-p resztę zostawiam mojemu R :-D no chyba, że będzie mi dane jeszcze po sklepach pośmigać ;-) ...

... dziś obiadek u teściowej a po południu pakowanie torby do szpitala :-( ...

Pozdrawiam Babolki :-p
koniecznie daj znac ile wazy blaneczka tez jestem ciekawa ja obstawiam 3 kg bo tyle mial moj maly w czwartek ale ginek bardzo szybko mierzyl wiec mogl sie pomylic ale na kwitku napisal plus minus 440 g czyli moze wazyc mniej lub wiecej do konca niewiadomo
I ja się witam niedzielnie

Scully bardzo mi przykro :( tulam Cię mocno

Sawi Suzi witajcie
Batonik bedzie dobrze :) jestesmy z Tobą
Wiesz co do porodu to powiem Tobie ze lepiej jest naturalnie wiadomo bole i te inne sprawy ( choc ja tych boli boje sie najbardziej , ni samego ze tak powiem wyklucia malenstwa bo to dzie raz dwa przynajmniej tak bylo z Tuską ) odrazu widzisz dzidziusia , twoj ukochany placze ze szczescia razem z Tobą naprawde widok bezcenny , ale wiadomo jak sa wskazania do cc to nie ma rady . batonik spoko damy rade nie my pierwsze nie ostatnie
Trzymajcie sie cieplutko
Miłej niedzieli !
ja sie najbardziej bojetego ze zabardzo pekne ale wiem ze chcialabym naturalnie chcialabym to przezyc te wszystkie emocje jak juz dzidzius sie urodzi i wogole ale jesli lekarz zdecyduje ze znowu ma byc cc to trudno przeboleje. Co ma byc to bedzie i prawde mowiac my mozemy tylko chciec cos a jak bedzie to juz niezalezy od nas
Hello:) Co tam u Was dziewczynki?? Ja niedziele spedzam przed TV i relaksuje sie;) W koncu juz mnie wkurza to czekanie i dzis kupilam test. Nadal zero objawow czegokolwiek. Jutro rano zrobie, tzn w 32dc, moze cos wyjasni o ile wczesniej @ nie przyjdzie. Dam na pewno znac co i jak:) Pozdrawiam:-*
to ja czekam na fotke z dwoma kreskami jutro

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was kochane po dłuuugiej nieobecności !!!
Wszystkim które doczekały sie IIkreseczek serdecznie gratuluję :-)
Scully wyrazy współczucia:-( Trzymaj się dzielnie:*
Pozdrawiam Was serdecznie:*
Witaj:-):-) Co tam u Ciebie słychać?

Hello:) Co tam u Was dziewczynki?? Ja niedziele spedzam przed TV i relaksuje sie;) W koncu juz mnie wkurza to czekanie i dzis kupilam test. Nadal zero objawow czegokolwiek. Jutro rano zrobie, tzn w 32dc, moze cos wyjasni o ile wczesniej @ nie przyjdzie. Dam na pewno znac co i jak:) Pozdrawiam:-*
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy test:tak::tak:

Witam
Parę dni mnie nie było, wpadłam zobaczyć co tu u was się dzieje.

:-) ... dla rozluźnienia atmosfery przedstawiam kącik naszej księżniczki ;-)

Zobacz załącznik 308222Zobacz załącznik 308223Zobacz załącznik 308224Zobacz załącznik 308225
pencil.png

Batonik pokoik cudny, po prostu bajka!
Blaneczka będzie zachwycona.

zapomniałam wam napisać że poznałam panią która urodziła synka w wieku 49 lat a jej mąż miał 59 lat:)

To będziesz znała następną, za dwie dekady się przypomne.

Słoneczka moja lista się wydłuża :-( Czułam, że to nie koniec i proszę... :-( Znów pogrzeb :-(
11.2009 moja babcia
03.2010 mój tato
05.2010 męża tato
09.2010 męża dziadek
dziś 12.2010 mój dziadek :-(
We wtorek pogrzeb :-(:-(:-(

Bardzo współczuje.

U mnie nic nowego, @ się właśnie kończy, niestety podejrzewam jakąś infekcję, myślę o tym aby jeszcze w tym roku pojechać do gina ale jakaś niechętna jestem do wizyt lekarskich. We wtorek chyba badanka sobie zrobię. Dziewczyny kiedy najlepiej zbadać progesteron? W jakim dniu cyklu?

:-(nie idzie mi to pakowanie :zawstydzona/y: wcale nie chce tam wracać :-( co chwilę R przychodzi i się tuli :zawstydzona/y: też biedny już przeżywa :sorry2:

... Żabko ja wątpię żeby Blanka ważyła 3 kg :sorry2: obstawiam raczej 2700g, no chyba że powrót do domku jej posłużył :tak: bo ogólnie przez te dwa tygodnie to bardzo mi brzuch poszedł do przodu :tak: ale moja waga w miejscu :blink:

Żyjecie Babolki :confused::confused::confused:

Trzymam kciuki!

:-(nie idzie mi to pakowanie :zawstydzona/y: wcale nie chce tam wracać :-( co chwilę R przychodzi i się tuli :zawstydzona/y: też biedny już przeżywa :sorry2:

... Żabko ja wątpię żeby Blanka ważyła 3 kg :sorry2: obstawiam raczej 2700g, no chyba że powrót do domku jej posłużył :tak: bo ogólnie przez te dwa tygodnie to bardzo mi brzuch poszedł do przodu :tak: ale moja waga w miejscu :blink:

Żyjecie Babolki :confused::confused::confused:

Batonik a myślisz że na święta będziesz już w domku z córcią?
Pójście do szpitala przed świętami to faktycznie niezbyt fajna sprawa.

Batonik a myślisz że na święta będziesz już w domku z córcią?
Pójście do szpitala przed świętami to faktycznie niezbyt fajna sprawa.

... mam sto myśli na minutę :zawstydzona/y: już zaczęłam w to wątpić, że Blanka wykluje się na święta lub że ją wyklują:sorry2: bardziej prawdopodobna wydaje mi się opcja, że pójdę teraz na min 2 tygodnie :dry: może wypuszczą mnie na święta i sylwestra i po nowym roku powrót :sorry2: o ile moja wątroba tyle wytrzyma :-(, ale boję się tez że będę leżała do terminu porodu :zawstydzona/y::-(

TBatonik niemow chop ja ostatnie usg mialam jakies 5 tygodni temu i patrzac na usg to maly w tym zasie przybral ponad 1,5 kg a dokladnie 1,7kg wiec blaneczka tez moze zaszalala z waga a wiadomo w domku zawsze dobrze a szpitalem sie niemartw napewno pod koniec tygodnia jak beda wyniki to gin podejmie decyzje co dalrmej i powie ci jaki ma plan dzialania trzymam za was kciuki

trzymam kciuki :tak: i koniecznie pisz co tam na teściku pokaże :tak:

... mam sto myśli na minutę :zawstydzona/y: już zaczęłam w to wątpić, że Blanka wykluje się na święta lub że ją wyklują:sorry2: bardziej prawdopodobna wydaje mi się opcja, że pójdę teraz na min 2 tygodnie :dry: może wypuszczą mnie na święta i sylwestra i po nowym roku powrót :sorry2: o ile moja wątroba tyle wytrzyma :-(, ale boję się tez że będę leżała do terminu porodu :zawstydzona/y::-(

pocieszające jest to, że w szpitalu neta masz :tak: ja nie miałam i tylko książki czytałam, gazety przewracałam, bo sama w pokoju byłam :sorry: nuda :sorry:

Cały dzień przesiedziałam u mamy... :sorry: A jutro na spacerek z mamą na zakupy (mąż do 15:00 będzie w pracy) i jakoś ranek zleci :tak:
Syfek mam w domu masakryczny :zawstydzona/y: Przydałoby się chociaż odkurzanie, umycie podłogi, wyszorowanie wc i mycie naczyń :-p Ktoś chętny?? :-p W sobotę robię maxi sprzątanie, ale teraz u mamy siedziałam, a w niedzielę zawsze odpoczywam i uznają zasadę, że w niedzielę się nie sprząta :tak: Muszę jutro jakoś na wieczór znaleść czas :-p Ciężko będzie :sorry:

ellooołłłłł

a myslalam ze tu nikogo nie ma , a tu taki ruch :)

batonik prosze Cie wiem ze nie jest latwo ale zobacz ile kciukaskow trzyma za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze

a moja Tuska piecze pierniczki mniam mniam bardzo nam smakuja bo mlody kopie ze hej :)

zabciu widzialam ze pisalas o problemie z imieniem dla syncia najlepiej bedzie jak usiadziecie pogadacie jakie macie typy i bedzie sprawa zalatwiona tak mysle

reklama
Zapomniałam napisać, że ciocia mnie straszyła szpitalem u mnie :szok:
Cioci koleżanki córka rodziła w tamtym tygodniu przez cc. Anestezjolog ją znieczulił i poszedł. Znieczulenie powinno zadziałać po 10 minutach. Położna coś przy kroplówce robiła. Wpadli 2 ginki i ciach ją, a ona w krzyk. Położna się odwraca i w krzyk, że od znieczulenia minęło z 2 minuty. Ale już ciachli więc było za późno i musieli działać dalej :szok: Normalnie na żywca dzieciątko wyciągali.
Poród odbierał ginek co jego syn niedawno się powiesił i mówili, że chyba jeszcze nie doszedł do siebie, ale bez przesady: jak nie doszedł do siebie to nie powinien podejmować takich ważnych decyzji :no:
Ja tam dalej chcę tu rodzić, ale jakbym miała cc to będę z zegarkiem pilnować tych 10minut i piszczeć jakby jakiś ginek się zbliżał podejżanie wcześniej :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry