87zabka
Fanka BB :)
Hejka wpadaj czesciej do starego grona co tam u was dlugo cie niebyloWitam Was kochane po dłuuugiej nieobecności !!!
Wszystkim które doczekały sie IIkreseczek serdecznie gratuluję :-)
Scully wyrazy współczucia:-( Trzymaj się dzielnie:*
Pozdrawiam Was serdecznie:*
koniecznie daj znac ile wazy blaneczka tez jestem ciekawa ja obstawiam 3 kg bo tyle mial moj maly w czwartek ale ginek bardzo szybko mierzyl wiec mogl sie pomylic ale na kwitku napisal plus minus 440 g czyli moze wazyc mniej lub wiecej do konca niewiadomo;-)Witam niedzielnie ;-)
... wszystko byłoby OK gdyby nie prześladowała mnie ciągle myśl, że jutro wracamy do szpitala :-( pocieszające w tym wszystkim jest tylko to, że zrobią nam jutro wszystkie badania, a w szczególności dowiem się ile waży mój Klocuszekdziś rano rozmawialiśmy z R na temat porodu i on mówi że wolałby żebym rodziła naturalnie
a ja już nie jestem tego taka pewna
... wczorajsze zakupy dla chrześniaków udane ;-)... także mam to już z głowy
resztę zostawiam mojemu R
no chyba, że będzie mi dane jeszcze po sklepach pośmigać ;-) ...
... dziś obiadek u teściowej a po południu pakowanie torby do szpitala :-( ...
Pozdrawiam Babolki![]()
ja sie najbardziej bojetego ze zabardzo pekne ale wiem ze chcialabym naturalnie chcialabym to przezyc te wszystkie emocje jak juz dzidzius sie urodzi i wogole ale jesli lekarz zdecyduje ze znowu ma byc cc to trudno przeboleje. Co ma byc to bedzie i prawde mowiac my mozemy tylko chciec cos a jak bedzie to juz niezalezy od nasI ja się witam niedzielnie
Scully bardzo mi przykrotulam Cię mocno
Sawi Suzi witajcie
Batonik bedzie dobrzejestesmy z Tobą
Wiesz co do porodu to powiem Tobie ze lepiej jest naturalnie wiadomo bole i te inne sprawy ( choc ja tych boli boje sie najbardziej , ni samego ze tak powiem wyklucia malenstwa bo to dzie raz dwa przynajmniej tak bylo z Tuską ) odrazu widzisz dzidziusia , twoj ukochany placze ze szczescia razem z Tobą naprawde widok bezcenny , ale wiadomo jak sa wskazania do cc to nie ma rady . batonik spoko damy rade nie my pierwsze nie ostatnie
Trzymajcie sie cieplutko
Miłej niedzieli !
to ja czekam na fotke z dwoma kreskami jutroHelloCo tam u Was dziewczynki?? Ja niedziele spedzam przed TV i relaksuje sie
W koncu juz mnie wkurza to czekanie i dzis kupilam test. Nadal zero objawow czegokolwiek. Jutro rano zrobie, tzn w 32dc, moze cos wyjasni o ile wczesniej @ nie przyjdzie. Dam na pewno znac co i jak
Pozdrawiam:-*
Ostatnia edycja:
dziś rano rozmawialiśmy z R na temat porodu i on mówi że wolałby żebym rodziła naturalnie
a ja już nie jestem tego taka pewna 
... także mam to już z głowy
resztę zostawiam mojemu R
wcale nie chce tam wracać :-( co chwilę R przychodzi i się tuli