reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
czyli widzicie jak faceci szleją jak mają być znowu rodzicami:):):)
mój bybłby identyczny:):)
a niby żaden się do tego nie przyzna:)

Lopcu poprawka bedzie
Zobaczysz ja trzymam kciukasy za rozowy szal cial :) a propo ogladalyscie wczoraj rozmowy w toku jedno malz staralo sie przez 20 lat szok nie oczywiscie nie zycze nikomu tak dlugo ale Normalnie ryczalam wczorj i wiecie co moja corcia mi powiedziala Moamo ty wiesz co to jest prawda , bylam w szoku

Lopcu poprawka bedzie
Zobaczysz ja trzymam kciukasy za rozowy szal cial :) a propo ogladalyscie wczoraj rozmowy w toku jedno malz staralo sie przez 20 lat szok nie oczywiscie nie zycze nikomu tak dlugo ale Normalnie ryczalam wczorj i wiecie co moja corcia mi powiedziala Moamo ty wiesz co to jest prawda , bylam w szoku

... to jest masakra ... ja nie oglądałam bo mi gardło ściskało :zawstydzona/y: ... bardzo mądrą masz córcię :tak: ...

Lopop my chyba mamy takie szczęście, że mamy takich facetów obok siebie bo nie każdy potrafi się cieszyć z tego

... to jest masakra ... ja nie oglądałam bo mi gardło ściskało :zawstydzona/y: ... bardzo mądrą masz córcię :tak: ...

Lopop my chyba mamy takie szczęście, że mamy takich facetów obok siebie bo nie każdy potrafi się cieszyć z tego

Wiecie co jak czytam o tych facetach innych laseczek to zastanawiam sie czy my jestesmy normalni , inni jakies problemy i takie wiecie co kurcze zabraklo mi sow tak trakutja te swoje dziewczyny zony ze ja nie rozumiem tego . Juz kiedys sie zastanawial ze moj moze cos ma za uszami ze taki kochany jest i znosi te moje warjacje czasem hhehe Wyobrazcie sobie ze w zeszlym tyg jechalm z m z warsztatu i stoimy w korku i slyszymu jakies darcie myslelismy ze to na ulicy ale nie gosciu tak laske za nami w aucie wyzywal ze az my slyszelismy szok normalnie mi sie w glowie nie misci .
Batonik a jesli chodzi o corcie to cud mam nadzieje ze zawsze taka bedzie

zapomniałam wam napisać że poznałam panią która urodziła synka w wieku 49 lat a jej mąż miał 59 lat:)

... no ze mną na sali leżała kobieta, która miała 39 lat i urodziła swoje pierwsze dziecko po 17 latach małżeństwa i starania się :tak: cuda się zdarzają a takie przypadki mówią nam że tak na prawdę kobieta nigdy się nie poddaje ;-):tak: może trochę wątpi, ale się nie poddaje :-)

ano taka prawda

Batonik ile Blancia waży ??

:zawstydzona/y: no niestety nie wiem .... dowiem się dopiero w poniedziałek bo będziemy miały usg i dopplera :sorry2: ostatnio jak miałam usg 22.11. to ważyła 1980g :tak: ale od tamtego czasu musiała już dość sporo przybrać bo brzuch mi się dużo powiększył i czuję pod skórą że z niej kawał kobitki już ;-) mam nadzieję że waży min 2600g:zawstydzona/y:

reklama
no wiecie teraz ten świat dziwny się robi :(
zmykam bo co chwilę muszę odchodzić od kompa a jutro przyjeżdża szwagierka i trzeba coś zrobić do jedzonka :)
do poklikania kochane:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry