reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Bry wieczorowo

Sevensonka jacy podobni do siebie superrr , u mnie jest mloda do tatuska podobna w albumie mam zdjecia malej i jej tatusia to wszyscy pytaja dlaczego to jest czarno-biale a ja na to ze to jej tatko :) zobaczymy czy mlody bedzie do Amki podobny :) a moze do mamusi;-)

Izus mocno trzymamy jak i za Maćku i Lopciu , czekamy na male gwiazdorki :tak:
Zabcia Ty masz ise oszczedzac bo jeszce mozesz w swieta na porodowce wyladowac takze wiesz uwazaj na siebie zagon tam jakiegos faceta niech w tym piecu pali !
Trzymajcie sie cieplutko u mnie znowu pada snieg !!!
No niestety tescia cale dnie niema bo albo zabija swinie albo przerabia bo ludzie chca miec miecho na swieta a maz spi po nockach jak wstaje to przynosi mi pod piec drzewo do palenia zebym niemusiala nosic i zwierzaczki oporzadza bo mi sie niechce hihihi wiec sama musze palic bo inaczej bedzie zimno jak w psiarni
bedzie dobrze wytrzymasz i bedziesz sie tu nam tez fotami chwalic
pewnie ze bede sie chwalic fotkami ;-)
:-D a ja myślałam, że to jedna i ta sama osoba :-D identyko :-D

wg OM 10.05.2011 :tak: żeby tylko 13.05. maleństwo nie wyszło (teść zmarł i będzie I Rocznica Śmierci)- źle mi się ta data kojarzy :dry: a najchętniej żeby wyszło 15-16.05 ;-)

to mąż pewnie szczęśliwy chodzi ;-)

trzymam kciuki, żeby wytrzymał w brzuszku do stycznia ;-)

A ja kupiłam rożek dla maleństwa :tak: byłam przeciw (bo dla mnie to zbędny wydatek), ale mama mi mówiła, że do szpitala potrzebny :sorry2: kolor uniwersalny: lekko żółty z rysunkami dinozaurków (brązowych, różowych i niebieskich) :tak: jeden zakup a taka radocha :-D
Ciocia 27.12. przyjedzie do mamy i przywiezie mi karton z ciuszkami od kuzynki po moim chrześniaczku :-D ciekawa jestem co tam jest :-D
Kochana rozek jest bardzo przydatny a a nie zbedny wydatek dzieci otulone w rozku szybciej sie uspokajaja i latwiej je zlapac ja bylam bardzo zadowolona z rozka teraz mam trzy na zmiane bo dlugo z niego korzystalam...
:-) ... dla rozluźnienia atmosfery przedstawiam kącik naszej księżniczki ;-)

Zobacz załącznik 308222Zobacz załącznik 308223Zobacz załącznik 308224Zobacz załącznik 308225
pencil.png
Piekny mi sie zawsze marzyl typowo dziecinny pokok taki kolorowy niestety narazie pokoj corki wyglada jak pokoj emerytki a nie dziecka ale od wiosny sieza niego pozadnie wezme
Witam sie wieczorowo widze ze ladny ruch tu byl dzisiaj :-)

Jesli chodzi o mnie to zrobilam sobie prawie rok przerwy w staraniach a zlozylo sie na to kilka czynnikow wiec nie bede sie rozpisywac ale od tego cyklu mam zamiar porzadnie sie wziac za powiekszenie rodzinki:) Dzis jest moj 29 dc i jak narazie tylko 2 dni spoznienia @. Nie mam zadnych objawow ani nic sobie nie wmawiam he he zobaczymy, co ma byc to bedzie:) Pozdrawiam wszystkich:)

hej:)
mało mnie ostatnio :( niestety Sebuś źle sypia w nocy spi po 1,5 h budzi się z płaczem i zasypia znowu i tak w kółko :( ja ledwo żyje:( waży 6140 g :) więc dobrze. No i podałam dzisiaj pierwsze jabłuszko, ale było zabawnie:P
pozdrawiam Was wszystkie jak sie ogsrnę to się odezwe:)

życzę śpioszkowania Sebusia :tak:

hej dziewczyny takie plany na wczoraj miałam a tak padłam że szok chyba ten antybiotyk tak ma że działa też nasennie a może to wstawanie rano na roraty i nici z super wieczorku:( no ale mam nadzieję że dzisiaj nadrobimy:)

nadrabiajcie jak najbardziej :tak:

:-) ... dla rozluźnienia atmosfery przedstawiam kącik naszej księżniczki ;-)

śliczny pokoik :tak: i taki maleńki jak mój dla dzidzi, nawet grzejnik po tej samej stronie :-D tylko ja mam drzwi prawoskrzydłowe :tak:

Jesli chodzi o mnie to zrobilam sobie prawie rok przerwy w staraniach a zlozylo sie na to kilka czynnikow wiec nie bede sie rozpisywac ale od tego cyklu mam zamiar porzadnie sie wziac za powiekszenie rodzinki:) Dzis jest moj 29 dc i jak narazie tylko 2 dni spoznienia @. Nie mam zadnych objawow ani nic sobie nie wmawiam he he zobaczymy, co ma byc to bedzie:) Pozdrawiam wszystkich:)

jeśli ci się nie spóźniała wcześniej to warto teścik zrobić :tak: mi zawsze przychodziła o czasie, a nawet przed z min 1 dzień miałam plamienia, a ostatnio nie było i w dniu @ teścik piękny :tak:

Ja już prezenciki mam zakupione w tamtym tegodniu :tak: Tylko dla mamy słodkości jeszcze dokupić i papier pakunkowy :-p Jeszcze trochę i trzeba będzie choineczkę ubrać ;-)
Martwi mnie tylko Wigilia i dzielenie opłatkiem :cool: Będę ryczeć jak bóbr :cool:

Hej laseczki

Przepraszam ze tak zniknelam bez echa , ale zadzwonił moj kochany m i pojechalismy na zakupy :)

Batonik to my trzymamy &&&&&&&&&&&& za wage 2700:tak:
Myszka &&&&&&&

buziaki

:-) Witam weekendowo ;-)

... za oknem sypie śnieg i to nawet ostro :sorry2: troszkę plany krzyżuje bo miałam jechać do smykoladii zobaczyć prezenty dla chrześniaków :growl: no cóż zobaczymy jak będzie dalej ... na razie to może sypać ;-) ... dziś w nocy dopadł mnie skurcz przepowiadający :baffled: znowu się lekko zeschizowałam i nawet R się obudził ;-) ... czujna bestia z niego :-D:wink: to już chyba 4 o takiej intensywności od poprzedniej soboty :tak:

Pozdrawiam Babolki ;-)

reklama
no to prosze zrobic z rana tescik i pieknie nam sie tu pochwalic foteczka z dwoma kreseczkami bo juz dlugo kreseczek nieogladalysmy stesknilysmy sie na nimi ;-)
:-) Witam weekendowo ;-)

... za oknem sypie śnieg i to nawet ostro :sorry2: troszkę plany krzyżuje bo miałam jechać do smykoladii zobaczyć prezenty dla chrześniaków :growl: no cóż zobaczymy jak będzie dalej ... na razie to może sypać ;-) ... dziś w nocy dopadł mnie skurcz przepowiadający :baffled: znowu się lekko zeschizowałam i nawet R się obudził ;-) ... czujna bestia z niego :-D:wink: to już chyba 4 o takiej intensywności od poprzedniej soboty :tak:

Pozdrawiam Babolki ;-)
batonik spoko przepowiadajace moga byc nawet 4-5 tygodni przed porodem ja mam codziennie rano bo brzuch mam twardy jak kamien i potem odpuszcza i w dzien tez czasem mam wiec nasze macice juz trenuja przed wielkim finalem :-) mam nadzieje ze doczekam 1 stycznia w dwupaku do mojego m sie smialam ze moge urodzic nawet 1 minute po polnocy w sylwestra byle byl juz 1 stycznia :-D niemartw sie kochana przepowiadajace to norma porodowe beda jak beda regularne co konkretna ilosc minut i bol jak na okres wiec napewno tego niepomylisz i trwaja przynajmniej 2 godziny np co 10 minut wiec spokojnie napewno bedziesz wiedziala ze to juz ten czas a narazie cieszmy sie brzuszkami i dogadzajmy sobie te ostatnie tygodnie bo potem niebedzie rozpieszczania hihihihiih
pozdrawiam was wszystkie i zycze milego dnia :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry