reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Bry wieczorowo

Sevensonka jacy podobni do siebie superrr , u mnie jest mloda do tatuska podobna w albumie mam zdjecia malej i jej tatusia to wszyscy pytaja dlaczego to jest czarno-biale a ja na to ze to jej tatko :) zobaczymy czy mlody bedzie do Amki podobny :) a moze do mamusi;-)

Izus mocno trzymamy jak i za Maćku i Lopciu , czekamy na male gwiazdorki :tak:
Zabcia Ty masz ise oszczedzac bo jeszce mozesz w swieta na porodowce wyladowac takze wiesz uwazaj na siebie zagon tam jakiegos faceta niech w tym piecu pali !
Trzymajcie sie cieplutko u mnie znowu pada snieg !!!

reklama
No tak jak nie kolka to bol brzucha jak nie to to gazy i tak w kolko cos teraz ma katar i bolace gardlo malo je duzo spi w dzin w nocy imprezuje boziu jak ja ta zime przezyje nie mam pojecia

:-D a ja myślałam, że to jedna i ta sama osoba :-D identyko :-D

No już długo tu u nas II kreseczek nie było:tak::tak:może w końcu coś się ruszy i posypią nam sie tu fasolki:-):tak::tak::tak: tak na Święta;-)
a u mnie 19 dc /29 i tak jakość brzuchol od czasu do czasu zaboli/zakłuje a piersi to od owul bolą po bokach a od wczoraj to nieraz aż szczypią
Wiem że pewnie sobie wkręcam ale nie miałam nigdy tak bolących/szczypiących piersi .już długo sobie tak nie wkręcałam :-D:-D:-D:-D:-D
Mam nadzieję że tabletki pomogą i że juz te choróbska nas opuszczą:tak::tak:
Jak ten czas leci juz niedługo połowa ciązy za Tobą a pózniej to się nie obejrzysz a będziesz tulić dzieciątko,a na kiedy masz termin?

wg OM 10.05.2011 :tak: żeby tylko 13.05. maleństwo nie wyszło (teść zmarł i będzie I Rocznica Śmierci)- źle mi się ta data kojarzy :dry: a najchętniej żeby wyszło 15-16.05 ;-)

Heloł naszczęście czuję się już lepie i dzisiaj wykorzystam męża

to mąż pewnie szczęśliwy chodzi ;-)

A ja bylam dzis na tym gbs i to jest jakies badanie na paciorkowce i na usg blizny jest ladna ma 3,7 mm i gin powiedzial ze mozna smialo probowac rodzic naturalnie :-) a maly wazy wedlug usg 3060 plus minus 440 g dzis ginek badanie robil bardzo szybko bo ledwo co prsyszedl do pracy a juz czekaly na niego cztery operacje i z dzisiejszego usg termin wyszedl na 31 grudnia mam nadzieje ze wytrwam w dwupamu chociaz do pierwszego stycznia

trzymam kciuki, żeby wytrzymał w brzuszku do stycznia ;-)

A ja kupiłam rożek dla maleństwa :tak: byłam przeciw (bo dla mnie to zbędny wydatek), ale mama mi mówiła, że do szpitala potrzebny :sorry2: kolor uniwersalny: lekko żółty z rysunkami dinozaurków (brązowych, różowych i niebieskich) :tak: jeden zakup a taka radocha :-D
Ciocia 27.12. przyjedzie do mamy i przywiezie mi karton z ciuszkami od kuzynki po moim chrześniaczku :-D ciekawa jestem co tam jest :-D

:-) witam piątkowo - popołudniowo ;-)

... zapomniałam napisać, że wczorajszy zapis ktg wyszedł bardzo ładnie :tak: i jesteśmy jeszcze na weekend w domku a dopiero w poniedziałek idziemy do szpitala :-( mam nadzieję i nastawiam się, że albo będziemy tydzień na obserwacji i nas wypiszą albo wyjdziemy już we dwójkę ;-) pewnie okaże się w przyszłym tygodniu :dry: choć niekoniecznie :sorry: ...

... nie chce mi się nigdzie wyłazić :no: zimno i wieje na dworze :blink: krzątam się po domku żeby się nim nacieszyć :-D i wszystko przygotować, poukładać, posprzątać i poprasować ;-) po swojemu :tak: ...

Pozdrawiam ;-)

hej:)
mało mnie ostatnio :( niestety Sebuś źle sypia w nocy spi po 1,5 h budzi się z płaczem i zasypia znowu i tak w kółko :( ja ledwo żyje:( waży 6140 g :) więc dobrze. No i podałam dzisiaj pierwsze jabłuszko, ale było zabawnie:P
pozdrawiam Was wszystkie jak sie ogsrnę to się odezwe:)

hej dziewczyny takie plany na wczoraj miałam a tak padłam że szok chyba ten antybiotyk tak ma że działa też nasennie a może to wstawanie rano na roraty i nici z super wieczorku:( no ale mam nadzieję że dzisiaj nadrobimy:)

i ja sie wpadlam przywitac w piatkowe popoludnie
Batonik no to supcio ze ktg si , a jednak szpital ale jakos dasz rade :)
Pajka slicznie Sebus rośnie :) trzymamy kciukasi co by lepiej mu sie w nocy spało :)
U mnie tez zimno e szkoda gadac tez nie chce mi sie nigdzie lazić , dzis nawet nie chcialo mi sie nigdzie wylazic ale trzeba bylo na obiadek cos kupic
trzymajcie sie

hej dziewczyny takie plany na wczoraj miałam a tak padłam że szok chyba ten antybiotyk tak ma że działa też nasennie a może to wstawanie rano na roraty i nici z super wieczorku:( no ale mam nadzieję że dzisiaj nadrobimy:)

Hej Lopciu

Podziwiam Cię ze tak wczesnie chce sie Tobie wstawac , a pamietam jak za dzieciaka na 6 sie na roraty grzalo
Z uchem juz lepiej ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry