reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja juz po owul i czekamy na efekty:-) jeszcze tydzień i się okaże czy będzie prezent dla dziadków pod choinkę ,jak na razie ból piersi tak po bokach od owul i dziś lekki ból brzucha ,(zaczyna się wkręcanie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D)

A u córci wykryli gronkowca na migdałkach:-(:-(:-( dostała tabletki ma brać 28 dni wtedy miesiąc przerwy i dalej 28dni i mam nadzieję że pomogą chociaż pani doktor uspokajała że co drugi człowiek to ma.

to mocno zaciskam kciukaski :tak: przyda się w końcu jakaś dobra nowina ;-) bo jak na razie jestem ostatnia, a mi już 18 tc leci :sorry2:
tableteczki na pewno pomogą i paskuda zostawi twoją córcię :tak: najważniejsze, że wykryli i już leczą :tak:

Bry po spacerku
U mnie nie jest z tak zimno ale fifer (wiatr :)) wieje mocny brrrr

Scully mama moze Was dopisac jako wspolwlascicieli autka i wtedy Wam lecą zniżki , zadzwoń do urzedu kom i tam cie poinformują . I chyba nie trzeba umowy darowizny choć nie wiem . A z tum autem to raczej wyluzujcie bo widac ze jakies takie eee

u mnie też wiatr :sorry2: brrrr :sorry2: i ślisko :tak:
będę musiała się dowiedzieć dokładnie o te zniżki :tak:

reklama
hej dziewczyny
u mnie dni płodne a ja meczę się z infekcją ucha bo w sobotę taras chciało mi się posprzątać ze śniegu i mnie owiało a cierpiałam strasznie bo skronie bolały i zęby i szyja dopiero dzisiaj poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk i super po 1 tabletce czuję już różnicę bo przeciwbólowe już nie działały
i masz ci los zamiast działać ostro z M to leżę w betach i stękam dobra strona tego że mężuś skacze nade mną jak nad jajkiem i synuś zupkę z paczki mi zrobił -WIECIE SUPER BYĆ CZASAMI JEDNĄ KOBIETĄ W DOMU:):cool2::cool2::cool2::cool2:

nanusia kochana dalej walczymy

batonik wydaje mi się że i tak przed świętami sama pojedziesz w bólach i urodzisz i w święta będziecie we 3 patrzeć na choinkę:):)
erbuś silny ten twój Bąbelek musisz bardzo wartościowo się odżywiać że tyle zgarnia dla siebie- pewnie ty chudniesz a mały tyje:-D
svensonka i pomyśleć że taka słodka a tak mamusię nie oszczędza:tak:
zabka ty się też oszczędzaj żebyś nie urodziła w starym roku

scully upoważnijcie do ubezp. autka M lub Ciebie co i już wam zniżki polecą - no zresztą komu ja to mówię przecież ty obcykana jesteś w przepisać pomimo że na urlopie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A MOICH WYNIKÓW JESZCZE NIE MA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No tak jak nie kolka to bol brzucha jak nie to to gazy i tak w kolko cos teraz ma katar i bolace gardlo malo je duzo spi w dzin w nocy imprezuje boziu jak ja ta zime przezyje nie mam pojecia

Dzień dobry!

Batonik dla Ciebie wszystko :-D :-D :-D na zasadzie mówisz i masz!
Co do torby to ja planowałam dwie osobne, ale spakowałam wszystko w jedną (co prawda wielkich rozmiarów, że się położne nadziwić nie mogły) ale tak było mi wygodniej.
Choć jakbyś miała wcześniej wrócić do szpitala i jeszcze nie rodzić to nie potrzebne Ci Blankowe rzeczy żeby je przewalać w tej torbie, więc naszykuj i jakby już mała była na wylocie to Ci R przywiezie. Najwyżej wrzuć sobie tylko jeden komplet ciuszków na pierwsze ubranie i pieluszkę tetrową.

Svensonka fajna ta Twoja córcie. A tą czuprynkę ma rewelacyjną.

Scully na zgagę dobre jest podjadanie migdałów i picie mleka. No i jak coś zjesz to nie kładź się od razu, tylko trochę posiedź, nie będzie się wtedy tak ten kwas cofał. Mam nadzieje że szybko sobie z nią poradzisz.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia!

Moj synek tez taka mial i wcale mu sie nie wytarly wloski ha ha wiec coreczka bedzie miala szybko dlugie wlosy hhah

to mocno zaciskam kciukaski :tak: przyda się w końcu jakaś dobra nowina ;-) bo jak na razie jestem ostatnia, a mi już 18 tc leci :sorry2:
tableteczki na pewno pomogą i paskuda zostawi twoją córcię :tak: najważniejsze, że wykryli i już leczą :tak:

No już długo tu u nas II kreseczek nie było:tak::tak:może w końcu coś się ruszy i posypią nam sie tu fasolki:-):tak::tak::tak: tak na Święta;-)
a u mnie 19 dc /29 i tak jakość brzuchol od czasu do czasu zaboli/zakłuje a piersi to od owul bolą po bokach a od wczoraj to nieraz aż szczypią
Wiem że pewnie sobie wkręcam ale nie miałam nigdy tak bolących/szczypiących piersi .już długo sobie tak nie wkręcałam :-D:-D:-D:-D:-D
Mam nadzieję że tabletki pomogą i że juz te choróbska nas opuszczą:tak::tak:
Jak ten czas leci juz niedługo połowa ciązy za Tobą a pózniej to się nie obejrzysz a będziesz tulić dzieciątko,a na kiedy masz termin?

Uploaded with ImageShack.us
Oskar
ale podobni jak kopie hahah

Wyglądaja tak samo jak blizniaki:-)śliczniutkie bobasy:)

Heloł naszczęście czuję się już lepie i dzisiaj wykorzystam męża
izus czekamy wreszcie na świąteczne i gwiazdkowe super wieści&&&&:)
scully zrób tak jak pisze erba jeszcze zapomniała dodać że osoba współwłaściciel musi mieć 25 lat bo wtedy jest wyższa składa bo niby te osoby mają większą wypadkowość
svensonka prawdziwe rodzeństwo nie wyprą się siebie i wydaje mi się że są podobni to tatusia

:-)Żabka jak samopoczucie ???
Coraz ciezej powrot z pieca do pokoju jest dla mnie jak wejscie na kilimandzaro coraz czesciej jestem zmeczona i spiaca niech juz sa swieta co maz bedzie mial wolne i zajmie sie mala a ja sie pobycze :-)
Witam zimowo:)

Scully widać że coś kręcą więc poszukaj gdzieś indziej :tak::tak::tak:
Lopop dużo zdrówka ,niech mężuś poprzytula to szybciej wyzdrowiejesz;-):-)
/B/atonik
może faktycznie już na wigilię będziecie w trójkę?

A ja juz po owul i czekamy na efekty:-) jeszcze tydzień i się okaże czy będzie prezent dla dziadków pod choinkę ,jak na razie ból piersi tak po bokach od owul i dziś lekki ból brzucha ,(zaczyna się wkręcanie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D)

A u córci wykryli gronkowca na migdałkach:-(:-(:-( dostała tabletki ma brać 28 dni wtedy miesiąc przerwy i dalej 28dni i mam nadzieję że pomogą chociaż pani doktor uspokajała że co drugi człowiek to ma.
Trzymam kciuki za prezent gwiazdkowy i zycze zdrowka dla corci moja w wieku 5 miesiecy byla w szpitalu bo miala gronkowca zlocistego ktory powodoje zatrucia pokarmowe to byly najgorsze dwa tygodnie dla mnie z nia na oddziale a jak wrocilysmy to mezu trafil do szpitala :-( ale teraz to juz tyoko przykre wspomnienie...

Uploaded with ImageShack.us
Oskar
ale podobni jak kopie hahah
jak blizniaki: -)
A ja bylam dzis na tym gbs i to jest jakies badanie na paciorkowce i na usg blizny jest ladna ma 3,7 mm i gin powiedzial ze mozna smialo probowac rodzic naturalnie :-) a maly wazy wedlug usg 3060 plus minus 440 g dzis ginek badanie robil bardzo szybko bo ledwo co prsyszedl do pracy a juz czekaly na niego cztery operacje i z dzisiejszego usg termin wyszedl na 31 grudnia mam nadzieje ze wytrwam w dwupamu chociaz do pierwszego stycznia

reklama
Lopciu dzieki bardzo bym chciala chociaz o pierwszego wytrwac czyli jeszcze 23 dni a jutro juz tylko 22 dni: -) byle do stycznia wytrzymac bo grudniowi niemaja zbyt fajnie mimo ze superowi z nich ludzie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry