reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak już lepiej
czapka juz zawsze będzie najlepszą moją przyjaciółką:)
a co u ciebie ???

A dziekuje dobrze choc ten tydzien taki leniwy ale cisnienie spada znaczy w normie i nie musimy brac tabsow jak narazie tylko magnez 2X dziennie . Troche puls mogbybyc nizszy ale te problemy bede miala w ciazy i trzeba byc pod kontrola . A takpowolutku w przyszlym tygodniu musze sie ruszyc po prezenty . Takze powolutku
A jak u Ciebie z prezentam ?

Hej batonik:)

no właśnie z prezentami krucho u mnie pomimo że chodzę na roraty to jakoś nie czuję atmosfery świąt jeszcze:(
nie mam tak jakoś pomysłów co kupić a wy macie coś dla M??

no właśnie z prezentami krucho u mnie pomimo że chodzę na roraty to jakoś nie czuję atmosfery świąt jeszcze:(

no ja mam juz wszystko upatrzone na gwiazdke i na imieniny i na mlodej urodziny Tylko musze sie wybrac w przyszlym tyg i zakupic
jeszcze w poniedzialek z mloda jakde na szczepienie , juz ostatnia dawka mam nadzieje ze nas nie zasypie bo

no to dobrze ze jestes bo jak Ciebie juz nie ma to juz tu nic sie nie dzieje

... no nie wkręcaj Erbuś ;-)

... ja też kompletnie nie mam pomysłu na prezenty w tym roku i w ogóle jakoś nie czuję atmosfery świątecznej może dlatego,że mam wizję że przeleżę je w szpitalu :-( ogólnie to musiałabym najlepiej kupić prezenty w ten weekend bo później nie wiadomo czy wyjdę przed świętami :sorry2: ... a dla R to już w ogóle nie mam pojęcia co kupić ... najlepszym prezentem byłaby Blanka na święta dla tatusia ;-):-D

... no nie wkręcaj Erbuś ;-)

... ja też kompletnie nie mam pomysłu na prezenty w tym roku i w ogóle jakoś nie czuję atmosfery świątecznej może dlatego,że mam wizję że przeleżę je w szpitalu :-( ogólnie to musiałabym najlepiej kupić prezenty w ten weekend bo później nie wiadomo czy wyjdę przed świętami :sorry2: ... a dla R to już w ogóle nie mam pojęcia co kupić ... najlepszym prezentem byłaby Blanka na święta dla tatusia ;-):-D

ajtam ajtam moze tylko was poobserwuja i na swieta do chaty a moze tylko 4 dni bedziesz trzeba pozytywnie myslec kchana a my bedziemy trzymac kciukaski

reklama
ajtam ajtam moze tylko was poobserwuja i na swieta do chaty a moze tylko 4 dni bedziesz trzeba pozytywnie myslec kchana a my bedziemy trzymac kciukaski

... no Wasze kciukasy mogą czynić cuda ;-):tak: ... zobaczymy jak to będzie ... póki co nie nastawiam się że wyjdę szybko ani też nie nastawiam się że będę tam leżała do terminu porodu ;-) ... co nie zmienia jednak faktu że nie mam koncepcji na prezenty :eek:

Lopop zarówno u mnie jak u Ciebie ta córcia to najlepszy prezent ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry