lopop
Szczęśliwa mamusia
tak już lepiejoki jestem jestem i nigdzie sie nie ruszam jakby co
A czapeczka na glowie zalozona ???
batonik jestes ????
czapka juz zawsze będzie najlepszą moją przyjaciółką
a co u ciebie ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak już lepiejoki jestem jestem i nigdzie sie nie ruszam jakby co
A czapeczka na glowie zalozona ???
batonik jestes ????
tak już lepiej
czapka juz zawsze będzie najlepszą moją przyjaciółką
a co u ciebie ???
:-)Hej Erbuś Hej Lopciu
...jestem, jestem tylko odkurzałam właśnie i na chwilę się ulotniłam ;-)
Hej batonik
no właśnie z prezentami krucho u mnie pomimo że chodzę na roraty to jakoś nie czuję atmosfery świąt jeszcze
nie mam tak jakoś pomysłów co kupić a wy macie coś dla M??
no to dobrze ze jestes bo jak Ciebie juz nie ma to juz tu nic sie nie dzieje
Hej batonik
no właśnie z prezentami krucho u mnie pomimo że chodzę na roraty to jakoś nie czuję atmosfery świąt jeszcze
nie mam tak jakoś pomysłów co kupić a wy macie coś dla M??
... a dla R to już w ogóle nie mam pojęcia co kupić ... najlepszym prezentem byłaby Blanka na święta dla tatusia ;-)
... no nie wkręcaj Erbuś ;-)
... ja też kompletnie nie mam pomysłu na prezenty w tym roku i w ogóle jakoś nie czuję atmosfery świątecznej może dlatego,że mam wizję że przeleżę je w szpitalu :-( ogólnie to musiałabym najlepiej kupić prezenty w ten weekend bo później nie wiadomo czy wyjdę przed świętami... a dla R to już w ogóle nie mam pojęcia co kupić ... najlepszym prezentem byłaby Blanka na święta dla tatusia ;-)
![]()
ajtam ajtam moze tylko was poobserwuja i na swieta do chaty a moze tylko 4 dni bedziesz trzeba pozytywnie myslec kchana a my bedziemy trzymac kciukaski
... zobaczymy jak to będzie ... póki co nie nastawiam się że wyjdę szybko ani też nie nastawiam się że będę tam leżała do terminu porodu ;-) ... co nie zmienia jednak faktu że nie mam koncepcji na prezenty