reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-) ... dla rozluźnienia atmosfery przedstawiam kącik naszej księżniczki ;-)

Obraz 050.jpgObraz 052.jpgObraz 051.jpgObraz 053.jpg
pencil.png

prześliczny pokoik:):) jestem oczarowana:)

staraliśmy się bardzo ;-):tak: póki co to nasz ulubiony pokój w domku :-D pewnie do czasu aż pojawi się w nim mały krzykacz wtedy będziemy z niego uciekać gdzie pieprz rośnie :-D

P.S. to zasługa mojego R, podczas mojego pobytu w szpitalu on sam wymalował cały pokoik i złożył mebelki i poustawiał

staraliśmy się bardzo ;-):tak: póki co to nasz ulubiony pokój w domku :-D pewnie do czasu aż pojawi się w nim mały krzykacz wtedy będziemy z niego uciekać gdzie pieprz rośnie :-D

P.S. to zasługa mojego R, podczas mojego pobytu w szpitalu on sam wymalował cały pokoik i złożył mebelki i poustawiał

Normalnie pieknie ja pamietam jak D wszystko robil jak mala sie urodzila , to jest widok i przezycie bezcenne :) I wiedzie co mi powiedzial ze mlody to bedzie pepek swiata :)

Normalnie pieknie ja pamietam jak D wszystko robil jak mala sie urodzila , to jest widok i przezycie bezcenne :) I wiedzie co mi powiedzial ze mlody to bedzie pepek swiata :)

... Erba zbierz plony na farmie nk :-p ...

a ja miałam jeszcze dziś pomyć podłogi :baffled: mam nadzieję że mi się to uda ;-) bo R będzie dopiero późno z pracy więc muszę wykorzystać czas ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry