reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

... nie panikuj na zapas na pewno wszystko jest OK tylko niestety tak długo to trwa :tak: a i tak pewnie wyniki są OK ;-):tak: wierzę w to mocno :tak: ja pamiętam, że mój gin dał nam jakiś antybiotyk na chlamydię :dry: i łyknęliśmy z R raz dwa tabsy raz i koniec :sorry: ciekawe o co w tym chodzi :sorry2: ...

Lopop będzie dobrze ;-):tak:
no niby tak przecież w razie co idzie leczyć antybiotykiem

słuchaj a nie wiesz czy miissiiss już urodziła nie odzywa się piernik jeden???

zmykam musze się położyć bo znowu boli ucho i zęby ach już mam dosyć:(:(:(
do jutra

reklama
Hej kobietki
Batonik nawet jesli wrocisz do szpitala to na wigilie napewnopuszcza cie na przepuste
Lopciu staram sie wiecej odpoczywac i jak mam sprzatanie to rozkladam sobie a pare dni a nie jak wczesniej wszystko na raz teraz np jeden dzien lazienka drugi zamiatanie schdow i podlog trzeci pranie itp itd w zasadzie czasem nawet olewam sterte naczyn w zlewie hihihihi i przyznam ze podoba mi sie takie rozkladanie zajec i wiecej czasu dla siebie
Missis urodzilajakis tydzien temu jasia zapomnialam wam napisac sorki

Ostatnia edycja:
niestety nigdy nie wiadomo kiedy się uda :-( ja ostatnio rozmawiałam z koleżanką ze studiów i biedna rok się stara o dzidzię. Na szczęście wykryli przyczynę - wysoka prl. Dostała tabletki na obniżenie. Myślę, że już będzie miała z górki i jej się w końcu uda:tak: tak jak i każdej staraczce :tak:

ale, że tak na stałe nas zostawiasz?? :-(
na małe pęcherzyki też jest rada :tak: medycyna jest tak do przodu, że i na to mają leki :tak:
jak jeszcze mój mąż nie był "mężem" to z nim też gadałam, że życie jest okrutne i może się kiedyś okazać, że jestem bezpłodna i on wtedy do mnie też mówił, że może się okazać, że on ma ten problem :sorry2: razem zdecydowaliśmy, że w razie czego są dzieciaczki z Domu Dziecka i zawsze jest to ostateczne wyjście :tak:

już ponad 400 g? ciekawe ile moje maleństwo ma :sorry:
Wenus to nazwa czego? bo chciałam sobie na google wrzucić, ale dużo tego :sorry2:

a te mebelki chyba wezmę :tak: jeszcze nie kupiłam, ale mi się podobają :tak: tylko jeszcze nie wiem jaki sobie kolor wybrać ;-)
ŁÓŻKO DREWNIANE BERGMAN 120x200 +STELAŻ GRATIS (1341258510) - Aukcje internetowe Allegro

DREWNIANA KOMODA ARHUS 5S SOSNA, NOWOCZESNY DESIGN (1341688615) - Aukcje internetowe Allegro

DREWNIANA SZAFKA NOCNA ARHUS, NOWOCZESNY DESIGN (1341259293) - Aukcje internetowe Allegro

w książkach też czytałam jakich produktów nie można... :sorry: i bądź tu człeczku mądry :-D

może nie będą tacy okrutni i Święta spędzisz w domu :tak:

Wenus to materac :) no w koloze to niestety nie pomoge ale powiem tak ze do jasnego tj naturalnej sosny dobierzesz łatwiej jakies inne meble np szafe niz do wybarwienia rustikalnego i do venge tak samo nie bedzie takiej roznicy w odcieniu

Hej Scully ;-)

... postanowiłam o tym nie myśleć i nastawić się pozytywnie :tak: w sumie co ma być to będzie :blink: troszkę przeraża mnie znowu ten szpital i tęsknota za moim Dziubkiem :-( ale za chwilę kończymy 36 tc ;-) więc bliżej niż dalej :tak: damy radę :cool2:
i bardzo dobrze ze pozytywnie myslisz , ale pogadaj jeszcze z gin czy to sens lezec w szpitalu przeciez lekarstwa mozna brac w domu a na jakies ktg czy inne bajery podjezdzac moze akurat cos sie uda w tym temacie
hej dziewczyny
u mnie dni płodne a ja meczę się z infekcją ucha bo w sobotę taras chciało mi się posprzątać ze śniegu i mnie owiało a cierpiałam strasznie bo skronie bolały i zęby i szyja dopiero dzisiaj poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk i super po 1 tabletce czuję już różnicę bo przeciwbólowe już nie działały
i masz ci los zamiast działać ostro z M to leżę w betach i stękam dobra strona tego że mężuś skacze nade mną jak nad jajkiem i synuś zupkę z paczki mi zrobił -WIECIE SUPER BYĆ CZASAMI JEDNĄ KOBIETĄ W DOMU:):cool2::cool2::cool2::cool2:

nanusia kochana dalej walczymy

batonik wydaje mi się że i tak przed świętami sama pojedziesz w bólach i urodzisz i w święta będziecie we 3 patrzeć na choinkę:):)
erbuś silny ten twój Bąbelek musisz bardzo wartościowo się odżywiać że tyle zgarnia dla siebie- pewnie ty chudniesz a mały tyje:-D
svensonka i pomyśleć że taka słodka a tak mamusię nie oszczędza:tak:
zabka ty się też oszczędzaj żebyś nie urodziła w starym roku

scully upoważnijcie do ubezp. autka M lub Ciebie co i już wam zniżki polecą - no zresztą komu ja to mówię przecież ty obcykana jesteś w przepisać pomimo że na urlopie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A MOICH WYNIKÓW JESZCZE NIE MA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj bidulko duzo zdrowka Tobie zyczymy a to teraz m niech cie mocno przytula :)
Staram sie jesc wartosciowe rzeczy i witaminki bierzemy , tylko niech cisnienie nie rosnie choc odpukac jak narazie jest ok oby tak dalej
:-)Żabka jak samopoczucie ???
No nawet miliss sie nie pochwalila , nawet juz tu nie zagladala ostatnio ach co zrobic .

a i dobry wieczor bo zapomnialam napisac :)

:-)Witam czwartkowo Babolki Kochane ;-)

... u la la ... spoglądam za okno a tam zima na całego, totalnie wszystko zasypane :sorry: pięknie wygląda krajobraz zaśnieżonych drzew :tak: niemniej jednak trzeba ruszyć dupkę i zacząć się szykować na ktg do szpitala :sorry2:

Pozdrawiam zimowo ;-)

I ja sie witam prawie popoludniowo i zimowo na calego
Wczoraj deszcz slizgawica na maksa a nad ranem sniegu napadalo , ja chce wiosne !!!!!!!!!!
Ja zaraz zbieram sie na spacerek
Miłego dnia !

Hej Scully ;-)
... postanowiłam o tym nie myśleć i nastawić się pozytywnie :tak: w sumie co ma być to będzie :blink: troszkę przeraża mnie znowu ten szpital i tęsknota za moim Dziubkiem :-( ale za chwilę kończymy 36 tc ;-) więc bliżej niż dalej :tak: damy radę :cool2:

super :tak: tak trzymać :tak::-D

hej dziewczyny
u mnie dni płodne a ja meczę się z infekcją ucha bo w sobotę taras chciało mi się posprzątać ze śniegu i mnie owiało a cierpiałam strasznie bo skronie bolały i zęby i szyja dopiero dzisiaj poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk i super po 1 tabletce czuję już różnicę bo przeciwbólowe już nie działały
i masz ci los zamiast działać ostro z M to leżę w betach i stękam dobra strona tego że mężuś skacze nade mną jak nad jajkiem i synuś zupkę z paczki mi zrobił -WIECIE SUPER BYĆ CZASAMI JEDNĄ KOBIETĄ W DOMU:):cool2::cool2::cool2::cool2:
scully upoważnijcie do ubezp. autka M lub Ciebie co i już wam zniżki polecą - no zresztą komu ja to mówię przecież ty obcykana jesteś w przepisać pomimo że na urlopie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
A MOICH WYNIKÓW JESZCZE NIE MA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

życzę, żeby uszko szybko puściło :tak: na szczęście dni płodnych trochę jest więc się pewnie jeszcze załapiesz choć na końcówkę :tak: póki co korzystaj z chętnej pomocy chłopaków ;-)
co do autka to akurat nie znam się na tych dziwnych przepisach :sorry2: w księgowości akurat ta wiedza jest nie potrzebna :sorry2: więc jak wiesz coś na ten temat to pisz :tak: ja wiem niewiele: auto było na tatę; teraz przepisaliśmy je na mamę, bo ona jako żona (a byli w wspólności majątkowej) ma po tacie wszystkie zniżki; ja ani mąż nie mamy żadnych zniżek, bo nie wiedzieliśmy o takiej możliwości; chcemy kupić autko na mamę i nas tam dodać by nam zniżki leciały - tylko jak to zrobić?? :confused: ktoś mi mówił, że trzeba kupić auto wspólnie jako współwłaściciele auta lub że mama ma kupić na siebie i dać %-towo darowiznę?? :confused:

Wenus to materac :) no w koloze to niestety nie pomoge ale powiem tak ze do jasnego tj naturalnej sosny dobierzesz łatwiej jakies inne meble np szafe niz do wybarwienia rustikalnego i do venge tak samo nie bedzie takiej roznicy w odcieniu

będę dziś wieczorem szukać materaca na necie :tak:dziękuję za podpowiedz :tak: a te 3 mebelki to do sypialni naszej (a ona jest mała) -dokupimy tylko mini biurko na komputer i już nic tam nie wejdzie :-p trochę układ zmienimy i w końcu nie będę musiała po łóżku skakać by podlać kwiatuszki na parapecie ;-)

Oglądaliśmy wczoraj autko do kupna, ale ludzki za tą cenę przegieli (punto 2004 rok za 12.500 zł): porysowane w 5-6 miejscach do blachy (będzie rdzewieć), jak odpalało to piszczało dziwnie, a fotele z żółtymi plamami (jakby siuśki), do tego powiedzieli, że obniżą na zakup akumulatora (facet że 500 zł, a babka, że nie 500 tylko 300 zł) bo działa już 6 lat i nie był wymieniany, dodatkowy koszt nasz to wymiana tego plastiku do którego mocuje się tablicę z nr rejestracją auta bo na myjni im pękło i jescze sami musimy sobie pojechać i wymienić opony na zimowe. Poza tym jakbyśmy chcieli kupić i wpłacić zaliczkę by nam przetrzymali auto z tydzień czasu to nie ma takiej opcji, bo jak ktoś kupi wcześniej to sprzedadzą.
Najpierw gadali, że mają dużo kupców i telefony, a potem koleś gada, że auto stało 2 miesiące nie ruszane w garażu i musiał przed naszą wizytą akumulator ładować. No to co? Klienci byli i nie odpalali?
Zresztą babka, że to jej kochane autko... To ja se myślę "to sobie je trzymaj".
Szkoda gadać, ale się zraziłam do tych ludzi, że coś kręcą. Będziemy szukać czegoś innego.

Witam zimowo:)

Scully widać że coś kręcą więc poszukaj gdzieś indziej :tak::tak::tak:
Lopop dużo zdrówka ,niech mężuś poprzytula to szybciej wyzdrowiejesz;-):-)
Batonik
może faktycznie już na wigilię będziecie w trójkę?

A ja juz po owul i czekamy na efekty:-) jeszcze tydzień i się okaże czy będzie prezent dla dziadków pod choinkę ,jak na razie ból piersi tak po bokach od owul i dziś lekki ból brzucha ,(zaczyna się wkręcanie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D)

A u córci wykryli gronkowca na migdałkach:-(:-(:-( dostała tabletki ma brać 28 dni wtedy miesiąc przerwy i dalej 28dni i mam nadzieję że pomogą chociaż pani doktor uspokajała że co drugi człowiek to ma.

reklama
Bry po spacerku
U mnie nie jest z tak zimno ale fifer (wiatr :)) wieje mocny brrrr

Scully mama moze Was dopisac jako wspolwlascicieli autka i wtedy Wam lecą zniżki , zadzwoń do urzedu kom i tam cie poinformują . I chyba nie trzeba umowy darowizny choć nie wiem . A z tum autem to raczej wyluzujcie bo widac ze jakies takie eee

Izuś &&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno i zdrowka dla corci bidulka , no takie jakies g...ne choroby

narka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry