reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no no dziewczynki... ale się schizowo zrobiło :no:

Asiucha
nie pozostaje Tobie nic innego jak czekać... nie wkręcaj sobie @ i nie wkrecaj fasolki... objawy, które masz moga wskazywać an początek ciazy, ale wiadomo każda z Nas wielokrotnie juz była w ciązy... bądź dobrej mysli... u mnie podobnie jak u Batonika i Erby było tak, ze jak straciłam nadzieje i nastawiłam sie na stracony cykl to test pokazał II kreski :tak:

Nanusia... nie opuszczaj nas :-( w końcu po co są lleki... dobrze, ze wiesz w czym mógł być problem... sztenc to dobry lekarz pokieruje Ciebie...

Batonik
jak nastawienie i nastrój dzisiaj?

Scully ja juz nie wiem co z ta dieta... w szpitalu neanatolog pouczała mnie nt. diety... tylko lekkostrawne, zero wzdymajacych , cytrusów, czekolady nowości typu kawałek banaa wprowadzac po ok. miesiacu...i badź tu madry?

reklama
Hej Babolki Kochane

... odebrałam wyniki ... szału nie ma :sorry: ale póki co jutro jadę na ktg a nie na oddział, no chyba że coś w zapisie mu się nie spodoba :sorry: od piątku aspat stoi w miejscu tj.166 czyli o 46 więcej niż przy wyjściu ze szpitala, natomiast alat od piątku wzrósł o 29 tj. 356 czyli o 107 więcej niż przy wyjściu ze szpitala :-( póki co mój gin mówił, że nie ma się co nastawiać na cc raczej na monitoring do końca i hospitalizację :-( no chyba, że nadal tendencja będzie rosnąca pomimo leków to kto wie :sorry2: ... oczywiście już mam wizję Świąt w szpitalu :unsure::hmm: ... ehhh dam radę pewnie bo co innego pozostało :-( ... póki co jutro wybieram się na kręgle co by wykorzystać jeszcze chwilę na relaks w gronie znajomych :tak:

Pozdrawiam ;-)

No cóż ja na 90% twierdzę że mam okres, co prawda używam wkładek ale niemal nieprzerwanie mam spore plamy krwi, cycki bolą. Jedyne co mnie dziwi to zerowy ból brzucha, ani kłucia, ani skurczy, nic a powiem szczerze że co miesiąc biorę zestaw no spa + jakiś apap czy inny lek przeciwbólowy i to czasami podwójnie bo mam bóle konkretne. No ale czekam co się rozwinie.

Właśnie dowiedziałam się że moja dobra koleżanka jest w ciąży, wielka szczęściara. 4 lata brała tabletki a stara się od września.

niestety nigdy nie wiadomo kiedy się uda :-( ja ostatnio rozmawiałam z koleżanką ze studiów i biedna rok się stara o dzidzię. Na szczęście wykryli przyczynę - wysoka prl. Dostała tabletki na obniżenie. Myślę, że już będzie miała z górki i jej się w końcu uda:tak: tak jak i każdej staraczce :tak:

No więc dziewczyny, raczej w tym cyklu inseminacja się nie odbędzie. Pęcherzyki strasznie wolno rosną i w 14dc mają tylko 14mm, aż lekarz sam był zszokowany,że tak wolno rosną. hyba bedzie trzeba odpuścić do następnego cyklu i wtedy dostane leki na przyspieszenie wzrostu pęcherzyków.
Powiedziałam wczora do męża,że jeśli będzie chciał odejś ode mnie dlatego,że nie będę mogła dać mu dziecka, to ja to zrozumię. Naszczęście powiedział,że jestem głupia, bo on kocha mnie ponad wszystko i nie zostawi mnie nigdy, nawet z takiego powodu.
Dziewczyny, zmykam teraz ponownie,pojawię się jak kiedyś zostanę mamą.

ale, że tak na stałe nas zostawiasz?? :-(
na małe pęcherzyki też jest rada :tak: medycyna jest tak do przodu, że i na to mają leki :tak:
jak jeszcze mój mąż nie był "mężem" to z nim też gadałam, że życie jest okrutne i może się kiedyś okazać, że jestem bezpłodna i on wtedy do mnie też mówił, że może się okazać, że on ma ten problem :sorry2: razem zdecydowaliśmy, że w razie czego są dzieciaczki z Domu Dziecka i zawsze jest to ostateczne wyjście :tak:

Scullyy moj synus ostatnio ważył 454 g takze zapowiada sie na facecika pow 4000 a ja mam tylko 167 A następna wizyta 03-01 omg ja dlugo trzeba czekac
Jezeli chodzi o materac to lepiej kupic taki porzadny zobacz sobie na strone firmy janpol tam masz zalety i cennik . co moge Tobie polecic to Wenusa ma dosc tych bajerow i nie jest az taki drogi

już ponad 400 g? ciekawe ile moje maleństwo ma :sorry:
Wenus to nazwa czego? bo chciałam sobie na google wrzucić, ale dużo tego :sorry2:

a te mebelki chyba wezmę :tak: jeszcze nie kupiłam, ale mi się podobają :tak: tylko jeszcze nie wiem jaki sobie kolor wybrać ;-)
ŁÓŻKO DREWNIANE BERGMAN 120x200 +STELAŻ GRATIS (1341258510) - Aukcje internetowe Allegro

DREWNIANA KOMODA ARHUS 5S SOSNA, NOWOCZESNY DESIGN (1341688615) - Aukcje internetowe Allegro

DREWNIANA SZAFKA NOCNA ARHUS, NOWOCZESNY DESIGN (1341259293) - Aukcje internetowe Allegro

Scully ja juz nie wiem co z ta dieta... w szpitalu neanatolog pouczała mnie nt. diety... tylko lekkostrawne, zero wzdymajacych , cytrusów, czekolady nowości typu kawałek banaa wprowadzac po ok. miesiacu...i badź tu madry?

w książkach też czytałam jakich produktów nie można... :sorry: i bądź tu człeczku mądry :-D

... oczywiście już mam wizję Świąt w szpitalu :unsure::hmm: ... ehhh dam radę pewnie bo co innego pozostało :-( ... póki co jutro wybieram się na kręgle co by wykorzystać jeszcze chwilę na relaks w gronie znajomych :tak:

może nie będą tacy okrutni i Święta spędzisz w domu :tak:

hej dziewczyny
u mnie dni płodne a ja meczę się z infekcją ucha bo w sobotę taras chciało mi się posprzątać ze śniegu i mnie owiało a cierpiałam strasznie bo skronie bolały i zęby i szyja dopiero dzisiaj poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk i super po 1 tabletce czuję już różnicę bo przeciwbólowe już nie działały
i masz ci los zamiast działać ostro z M to leżę w betach i stękam dobra strona tego że mężuś skacze nade mną jak nad jajkiem i synuś zupkę z paczki mi zrobił -WIECIE SUPER BYĆ CZASAMI JEDNĄ KOBIETĄ W DOMU:):cool2::cool2::cool2::cool2:

nanusia kochana dalej walczymy

batonik wydaje mi się że i tak przed świętami sama pojedziesz w bólach i urodzisz i w święta będziecie we 3 patrzeć na choinkę:):)
erbuś silny ten twój Bąbelek musisz bardzo wartościowo się odżywiać że tyle zgarnia dla siebie- pewnie ty chudniesz a mały tyje:-D
svensonka i pomyśleć że taka słodka a tak mamusię nie oszczędza:tak:
zabka ty się też oszczędzaj żebyś nie urodziła w starym roku

scully upoważnijcie do ubezp. autka M lub Ciebie co i już wam zniżki polecą - no zresztą komu ja to mówię przecież ty obcykana jesteś w przepisać pomimo że na urlopie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A MOICH WYNIKÓW JESZCZE NIE MA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny
u mnie dni płodne a ja meczę się z infekcją ucha bo w sobotę taras chciało mi się posprzątać ze śniegu i mnie owiało a cierpiałam strasznie bo skronie bolały i zęby i szyja dopiero dzisiaj poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk i super po 1 tabletce czuję już różnicę bo przeciwbólowe już nie działały
i masz ci los zamiast działać ostro z M to leżę w betach i stękam dobra strona tego że mężuś skacze nade mną jak nad jajkiem i synuś zupkę z paczki mi zrobił -WIECIE SUPER BYĆ CZASAMI JEDNĄ KOBIETĄ W DOMU:):cool2::cool2::cool2::cool2:

batonik wydaje mi się że i tak przed świętami sama pojedziesz w bólach i urodzisz i w święta będziecie we 3 patrzeć na choinkę:):)

A MOICH WYNIKÓW JESZCZE NIE MA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Lopciu

... ale masz fajnie, że chłopaki nad Tobą skaczą ;-):tak: mój R tak mówi, że będzie miał dwie dziewczyny które będą o niego dbały :-D... a z tym tarasem to pojechałaś ... teraz ta pogoda taka zdradliwa że szok :szok: ja właśnie w sobotę pojechałam z R do galerii i założyłam nie taką ciepła kurtkę bo tylko do samochodu i wróciłam i kichałam jak szalona przez trzy dni :zawstydzona/y:

.... a po czym wnosisz, że urodzę szybciej :confused::confused: chyba że przez cc :-p a w ogóle jak w poniedziałek pójdę do szpitala to już do urodzenia raczej nie wyjdę no chyba że na jakąś przepustkę :sorry:

... na jakie wyniki teraz czekasz ??? jakiś plan na ten cykl ;-)

bo wiesz czasem ból sam złapie :) może wiesz nie będziesz miała cc- czego tobie życzę:)
nie ma jeszcze ureoplasmy i chlamydii normalnie wściekłość mnie bierze :(:(:( pewnie coś nie tak jest skoro tak długo :(
no z tą kurteczką też zaszalałaś człowiek myśli że jest wiecznie zdrowy i nie podda się a tu prawie katar albo ból ucha bo ja sprzątałam na polarku i bez czapki no i mam teraz się śmieje że jednak się starzeję bo kiedyś to człowiek szalał i nic mu nie było

bo wiesz czasem ból sam złapie :) może wiesz nie będziesz miała cc- czego tobie życzę:)
nie ma jeszcze ureoplasmy i chlamydii normalnie wściekłość mnie bierze :(:(:( pewnie coś nie tak jest skoro tak długo :(
no z tą kurteczką też zaszalałaś człowiek myśli że jest wiecznie zdrowy i nie podda się a tu prawie katar albo ból ucha bo ja sprzątałam na polarku i bez czapki no i mam teraz się śmieje że jednak się starzeję bo kiedyś to człowiek szalał i nic mu nie było

... nie stresuj się z tego co ja kojarzę to mój gin mówił, że na wyniki chlamydii dość długo się czeka i ogólnie mówił że jest trudna do zdiagnozowania:dry: jeśli dobrze kojarzę, poza tym ja na cytomegalię też czekałam jakiś tydzień :sorry:

... nie stresuj się z tego co ja kojarzę to mój gin mówił, że na wyniki chlamydii dość długo się czeka i ogólnie mówił że jest trudna do zdiagnozowania:dry: jeśli dobrze kojarzę, poza tym ja na cytomegalię też czekałam jakiś tydzień :sorry:
no właśnie a jeszcze może być jeszcze źle pobrana i wtedy dupa blada bo pewnie trzeba powtórzyć:(:(:(

reklama
no właśnie a jeszcze może być jeszcze źle pobrana i wtedy dupa blada bo pewnie trzeba powtórzyć:(:(:(

... nie panikuj na zapas na pewno wszystko jest OK tylko niestety tak długo to trwa :tak: a i tak pewnie wyniki są OK ;-):tak: wierzę w to mocno :tak: ja pamiętam, że mój gin dał nam jakiś antybiotyk na chlamydię :dry: i łyknęliśmy z R raz dwa tabsy raz i koniec :sorry: ciekawe o co w tym chodzi :sorry2: ...

Lopop będzie dobrze ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry