Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KOCHANE MAM DLA WAS GORACA WIADOMOSC NA SAM POCZATEK DNIA OTO SMS OD BATONIKA
DZIS 18.12.2010 O GODZ. 0:10 PRZYSZLA NA SWIAT NASZA CORECZKA.2910 GRAM SZCZESCIA I 49 CM MILOSCI.MA SLICZNE CZARNE WLOSKI I KRZYCZY JAK NAKRECONA :-)

Miłego dnia spadam na sniadanko i dzis ruszamy na lofry idziemy po pierwsze większe zakupy dla Syncia

nocka dziś do bani, karmienie co godzinę, ale się zdziwiłam widząc sms'a o 2niezła niespodzianka
![]()
czy ja se dam radę tak nie spać i nie padnę przy tym jak zdechła... 
No bylam pierwsza bo maz wrocil z pracy jak zwykle a ja jak zwykle sie obudzilam ale jak odczytalam smsa o 5 to musialam wam napisac :-)No właśnie wpadłam żeby napisać tą cudownoą nowinę, ale widzę że Żabka mnie uprzedziła.
Iwonko ogromne gratulacje!!! Niech Blanka rośnie Wam zdrowo!
No ja tez bylam w szokui ja gratuluję jeszcze raz... nocka dziś do bani, karmienie co godzinę, ale się zdziwiłam widząc sms'a o 2niezła niespodzianka
![]()
zjedz cos slodkiego i sie poloz to zacznie charce :-)Smutno mi, bo maleństwo dziś cicho siedzi :-(
Nawet nie puknie do mnie z raz :-(
Tęsknie :-(
zjedz cos slodkiego i sie poloz to zacznie charce :-)
za to jak poszłam spać to aż mnie obudził maluszak
niezłą imprezkę sobie zrobił, bo szalał jak najęty :-)
u mnie już w pokoju ciemno (jeszcze z 30 min i trzeba będzie światło zapalić)
miejsca sobie nie mogę znaleść 
przynajmniej dziś ;-)[B pisze:Dziwny dziś dzieńu mnie już w pokoju ciemno (jeszcze z 30 min i trzeba będzie światło zapalić)
miejsca sobie nie mogę znaleść
[/B]
Muszę jeszcze w tym roku rozliczyć ulgę budowlaną mamie i znalazłam jeszcze jedną swoją fv... a nie chce mi się...przynajmniej dziś ;-)
współczuję i osobiście martwi mnie tokarmienie co godzinęczy ja se dam radę tak nie spać i nie padnę przy tym jak zdechła...
![]()
wszystko jasne
to w dzień możecie się z córcią zgrać i pospać ;-)
olać jąpo co się denerwować ;-)
Wszystkiego naj, naj, naj... szczęśliwego i lekkiego porodu (przede wszystkim)
Ja dziś się wziełam za spisanie nowych i używanych ciuszków co mam lub kupiłam (dla bejbika)masakra tyle tego jest, a jeszcze ciocia ma przywieść
![]()