reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja też myslałam ze będę pierwsza :)

Iwonko jeszcze raz wiekie gratki !!!!!!!!!!!!

Buziaki dla Was dziewczyny .

Miłego dnia spadam na sniadanko i dzis ruszamy na lofry idziemy po pierwsze większe zakupy dla Syncia

reklama
KOCHANE MAM DLA WAS GORACA WIADOMOSC NA SAM POCZATEK DNIA OTO SMS OD BATONIKA
DZIS 18.12.2010 O GODZ. 0:10 PRZYSZLA NA SWIAT NASZA CORECZKA.2910 GRAM SZCZESCIA I 49 CM MILOSCI.MA SLICZNE CZARNE WLOSKI I KRZYCZY JAK NAKRECONA :-)

BATONIK - GORĄCO GRATULUJĘ I ŻYCZĘ MILUTKICH ŚWIĄT W DOMKU Z MALEŃSTWEM :-D:-D:-D

Miłego dnia spadam na sniadanko i dzis ruszamy na lofry idziemy po pierwsze większe zakupy dla Syncia

udanych zakupów ;-) i pisz (lub wklej fotę) co tam nabyłaś fajowego :tak:

Zdrówka i miłego dnia dla wszystkich kobietek ;-)
Ja dziś z mężem idziemy mamie składać mebelki do pokoju ;-)

No właśnie wpadłam żeby napisać tą cudownoą nowinę, ale widzę że Żabka mnie uprzedziła.

Iwonko ogromne gratulacje!!! Niech Blanka rośnie Wam zdrowo!
No bylam pierwsza bo maz wrocil z pracy jak zwykle a ja jak zwykle sie obudzilam ale jak odczytalam smsa o 5 to musialam wam napisac :-)
i ja gratuluję jeszcze raz... nocka dziś do bani, karmienie co godzinę, ale się zdziwiłam widząc sms'a o 2 :) niezła niespodzianka :)
No ja tez bylam w szoku
Smutno mi, bo maleństwo dziś cicho siedzi :-(
Nawet nie puknie do mnie z raz :-(
Tęsknie :-(
zjedz cos slodkiego i sie poloz to zacznie charce :-)

zjedz cos slodkiego i sie poloz to zacznie charce :-)

próbowałam ze słodkim, ale nici... :sorry2: za to jak poszłam spać to aż mnie obudził maluszak :sorry: niezłą imprezkę sobie zrobił, bo szalał jak najęty :-)

Dziwny dziś dzień :sorry: u mnie już w pokoju ciemno (jeszcze z 30 min i trzeba będzie światło zapalić) :sorry: miejsca sobie nie mogę znaleść :-p
Muszę jeszcze w tym roku rozliczyć ulgę budowlaną mamie i znalazłam jeszcze jedną swoją fv... a nie chce mi się... :-p przynajmniej dziś ;-)

[B pisze:
Dziwny dziś dzień :sorry: u mnie już w pokoju ciemno (jeszcze z 30 min i trzeba będzie światło zapalić) :sorry: miejsca sobie nie mogę znaleść :-p[/B]
Muszę jeszcze w tym roku rozliczyć ulgę budowlaną mamie i znalazłam jeszcze jedną swoją fv... a nie chce mi się... :-p przynajmniej dziś ;-)

scully mam pytnko o ta ulge budowlana?- wlasnie jak to z nia jest wiem ze teraz w picie tego nie rozliczasz ale ogolnie niby mozna, my w lipcu robilismy remont pokoju i cos mnie natchnelo zeby wziac fakturke ale sama nie wiem cy moge to odliczyc czy nie- masz jakas tronke czy cosik gdzie moglabym to sprawdzic( kupowalismy wtedy farby, linoleum, listy itp)

reklama
wszystko jasne :tak:

to w dzień możecie się z córcią zgrać i pospać ;-)

olać ją :-p po co się denerwować ;-)
Wszystkiego naj, naj, naj... szczęśliwego i lekkiego porodu (przede wszystkim) :tak:

Ja dziś się wziełam za spisanie nowych i używanych ciuszków co mam lub kupiłam (dla bejbika) :tak: masakra tyle tego jest, a jeszcze ciocia ma przywieść :sorry:

Moj maz zawsze mowi ze tesciowa jest zawsze na 102
100km od domu i 2metry pod ziemia ahhaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry