reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:)

Batonik GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żabka czyżby mały bedzie rocznik2010?:)
Erba kochana uważaj na siebie i bąbelka ,pogoda straszna więc o upadek łatwo .Ale dobrze że Wam nic nie jest.ja tez w ciązy raz upadłam to pozniej miałam steresa jak mała sie nie ruszała,ale było wsio ok .pewnie nawet nic nie poczuła bo ja wody ochroniły.

A u mnie jak na razie brak@ .jak narazie to nie czuję sie ani na @ ani ciążę tylko czasem brzusio lekko zaboli
Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte za fasoleczke.:-)
Batonik GRATULACJĘ!!!!!;-);-)
Mysza84 śliczny ten Twój maluszek
:tak:

reklama
Witajcie Kobietki!

erba ja miałam taki upadek w ciąży że hej...poleciałam jaka długa do przodu, dobrze że się na łokciach zatrzymałam. Ryczałam jak głupek cały wieczór. Ale teraz się z W z tego śmiejemy i on często do Szymka mówi jak to mamusia próbowała latać jak on był w brzuszku. Niemniej jednak uważaj kochana na siebie, bo przy tej pogodzie nie trudno się poślizgnąć. Wierzyć mi się nie chce jak widzę jak ten czas zapyla...dopiero co II krechy na teście Ci wyszły a już 23 tc za Wami.

Żabko jak tam pakowanie i wyprawka ? Wszystko gotowe ? Bo już niedługo synek będzie wychodził. Jakie wkońcu imię z mężem wybraliście, bo pamiętam że ostatnio pisałaś że małż zaczął coś wymyślać.

Svensonka to ciekawą ma teorię Twój maż nt teściowej... zabiłabym chłopa który by tak o mojej mamie myślał.
Jak Tam córcia ? Unormował jej się już brzuszek ?

Izus &&& za brak @ na kilka miesięcy i pojawienie się fasolinki.

U nas wszystko ok. Szymuś rośnie jak na drożdżach i jest dalej grzeczniutki...złego słowa na niego powiedzieć nie mogę.
No i jest taki cudny że mogłabym godzinami, co zresztą robię patrzeć na niego.
Pomału przygotowujemy się do świąt bo wigilię w tym roku robię u siebie :-)

A to moje Skarby

2jev1ad.jpg
Wszystko gotowe dzis z bawy przed wigilia w szpitalu nawet prezenty juz popakowalam zeby wrazie co byly gotowe i zaczynam sie oswajac z mysla o porodzie w grudniu zeby niebyc potem zaskoczona hihihi szymus slicznotek
Hej wreszcie was doczytałam:)

izus &&&& potwierdzenia ciąży w starym roku życzę:)

IWONKO GRATULACJĘ CZUŁAM ŻE MAMY DZIECIĄTKO NOWE NA FORUM:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zabka dziewczyno uważaj na siebie jeszcze 2 tygodnie do stycznia dacie radę

Mysza synuś ma takie cudne oczka ja też takiego chcę:):)!!!!:-):-):-):-):-)
erbuś dobrze że nic się nie stało bądź ostrożna kochana!
no jutro bedzie juz tylko 11dni do stycznia zobaczymy co to bedzie
jest osobny formularz i rozliczasz się z różnicy VAT z 22% (na materiały co skoczyły z 7%) :tak: strony nie mam, ale jak wpiszesz ulga budowlana, czy jak rozliczyć u.b. to jest pełno różnych artykułów :tak: ja się na tym nasiedziałam jak głupia, bo ludzków różnych rozliczałam i mnóstwo tego jest :baffled: za to w Urzędzie Skarb. są fajne Panie i jak czegoś nie wiesz to one udzielają info w placówce lub przez tel. :tak:

to u mnie z tym snem będzie ciężko, bo ja lubię spać :-p

jak tak dalej będzie to wyjdzie w 2010 :tak: w poradniku czytałam, że skurcze przepowiadające są mniej więcej tydzień przed porodem ;-)

ślisko strasznie jest :tak: u nas też :tak: dziś mąż mnie prawie ciągnął, bo się co chwila ślizgałam i gwizdłabym jak nic, gdyby mnie nie trzymał :-)

no to mocno kciuki zaciśnięte :tak:

słodziaczek i jaki grzeczny :tak::-D
tydzien powiadasz to moze jakos dotrwam do polnocy w sylwka hihihi
Witam wieczorowo po poludniu skorcze odpuscily ale lezalam i nic nierobilam popoludniu zobaczymy jak beda wygladac kolejne dni a jutro chyba poprosze ginka zeby mi zajrzal do szyjki jak wyglada...

:-) No to jesteśmy :tak:

... dziękujemy wszystkim za miłe powitanie ;-) wypuścili nas dziś do domku :-p jak tylko się ogarniemy to naskrobiemy coś i doczytamy co u Was:tak:;-)

Obraz 107.jpgObraz 108.jpg

Pozdrawiam

... dziękujemy wszystkim za miłe powitanie ;-) wypuścili nas dziś do domku :-p jak tylko się ogarniemy to naskrobiemy coś i doczytamy co u Was:tak:;-)

Zobacz załącznik 311112Zobacz załącznik 311113

Pozdrawiam
jeszcze raz gratuluję i super że już w domciu pisz skurcze same ciebie wzięły
Super że już w domku!!!
Śliczna ta moja synowa...no po prostu przepiękna!!!
no zgadzam się prześliczna nawet podobna do teściowej ( chodzi mi o czarne włoski:):))
dziewczyny słowem macie przepiekne dzieciątka i tak super na święta razem być róbcie dużo zdjęć pierwsze święta waszych pociech:)

dziewczyny dzisiaj wreszcie doczekałam się wyników i są ujemne a więc nie mam ani chlamydii ani ureoplasmy jestem zdrowa
ale jest jeszcze inna sprawa najprawdopodobnie moge wcale już nie zajść w ciążę pomimo że nic mi nie dolega

obiecałam sobie że będę si starała do końca 2010 roku
dzisiaj dostałam @ - odpuszczam
żegnam się z wami
życzę niezaciążonym 2 kresech
zaciążonym łatwego porodu
dziękuje też za przyjęcie mnie do swego grona i te super miłe chwile które z wami spędziłam:)

reklama
przeleczeni

Zobacz załącznik 311112Zobacz załącznik 311113

Pozdrawiam
Slicznotka jaka czarnulka ;-)
Witam wieczorowo bylam dzis u ginka i na sam koniec mam infecje dostalam czopki i mam aplikowac co wieczor jeden wyniki moczu kiepskie ale gin powiedzial ze to napewno od infekcji i po przeleCzeniu mam znow Zbadac mowilam o ostatnich skorczach i gin stwierdzil ze jak takie mialam to ze moze 10 dni jeszcze wytrzymam i ze zdaze wyleczyc grzybki i zajrzal na dol i narazie szyjka wysoko twarda i zamknieta wiec narazie ok i mam wypoczywac duzo to moze dotrwam do stycznia jeszcze tylko jutro jaselka w przedzkolu i bedzie leniuchowanie i nigdzie juz niebe lazic....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry