reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

próbowałam ze słodkim, ale nici... :sorry2: za to jak poszłam spać to aż mnie obudził maluszak :sorry: niezłą imprezkę sobie zrobił, bo szalał jak najęty :-)

Dziwny dziś dzień :sorry: u mnie już w pokoju ciemno (jeszcze z 30 min i trzeba będzie światło zapalić) :sorry: miejsca sobie nie mogę znaleść :-p
Muszę jeszcze w tym roku rozliczyć ulgę budowlaną mamie i znalazłam jeszcze jedną swoją fv... a nie chce mi się... :-p przynajmniej dziś ;-)
No widzisz predzej byl leniwy albo spal tak dlugo
ha ha a ktoras to mowila ze ja narzekam na karmienie za czesto i brak snu hahaha
wszystkie to przechodzimy jedna gorzej druga latwiej hahha
no niestety to jedna z mniej przyjemnych rzeczy w macierzynstwie ale czas leci i bezsenne noce mijaja :-)
A ja kochane mam dzis troche stresa bo co okolo pol godziny po poudniumam skorcze brzuch sie sciaga i caly twardnieje i pobolewa mam nadzieje ze to tylko przepowiadajace i ze niewyladuje na swieta w szpitalu na porodowce...

reklama
Witam sie w niedzielny pozny wieczór
Goście poszli więc troszku poczytałam co tam u Was :) wiecie co cięzko mi było teraz to na taka nasaidowe to sie nie nadaję normalnie musiałam sie położyć .
Scully moj bąbelek tesz leniwy normalnie nie chciało mu sie pukac do mamusi w piatek wczoraj ale dziś juz wiecej sobie harce urządzał ,

a wczoraj normalnie stresa mialam takiego ze hej pojechaliśmy do znajomych po ryby i co schodziłam po schodkach i jak usiadłam na lewym boku bo slisko było ale nic sie nie stało reką sie zakryłam, ale nie spadałam z całej wysokości tylko lekko nogi ugiełam bo chciałam zejsc bokiem bo wiedziałam ze slisko jestno i niestety bęc, ło matko wszyscy sie wystraszyli i ja tez normalnie az plakałam ze strachu myslalam ze cos nie tak ale na brzych ani na tyłek nie upadlam . Nawet na zakupy wyprawkowe nie pojechaliśmy bo miałm wszystkiego dosyc

Zabcia to teraz czekamy na Ciebie i na małego :)

Miłego wieczorku i do poklikania

:)

Batonik GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żabka czyżby mały bedzie rocznik2010?:)
Erba kochana uważaj na siebie i bąbelka ,pogoda straszna więc o upadek łatwo .Ale dobrze że Wam nic nie jest.ja tez w ciązy raz upadłam to pozniej miałam steresa jak mała sie nie ruszała,ale było wsio ok .pewnie nawet nic nie poczuła bo ja wody ochroniły.

A u mnie jak na razie brak@ .jak narazie to nie czuję sie ani na @ ani ciążę tylko czasem brzusio lekko zaboli

Witam sie w niedzielny pozny wieczór
Goście poszli więc troszku poczytałam co tam u Was :) wiecie co cięzko mi było teraz to na taka nasaidowe to sie nie nadaję normalnie musiałam sie położyć .
Scully moj bąbelek tesz leniwy normalnie nie chciało mu sie pukac do mamusi w piatek wczoraj ale dziś juz wiecej sobie harce urządzał ,

a wczoraj normalnie stresa mialam takiego ze hej pojechaliśmy do znajomych po ryby i co schodziłam po schodkach i jak usiadłam na lewym boku bo slisko było ale nic sie nie stało reką sie zakryłam, ale nie spadałam z całej wysokości tylko lekko nogi ugiełam bo chciałam zejsc bokiem bo wiedziałam ze slisko jestno i niestety bęc, ło matko wszyscy sie wystraszyli i ja tez normalnie az plakałam ze strachu myslalam ze cos nie tak ale na brzych ani na tyłek nie upadlam . Nawet na zakupy wyprawkowe nie pojechaliśmy bo miałm wszystkiego dosyc

Zabcia to teraz czekamy na Ciebie i na małego :)

Miłego wieczorku i do poklikania
Uwazaj kochana bo slizgo jak cholera jcraz gwizdnelam ale na kolana i od tamtej pory chodze bardzo wolno i malymi kroczkami

Batonik GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erba kochana uważaj na siebie i bąbelka ,pogoda straszna więc o upadek łatwo .Ale dobrze że Wam nic nie jest.ja tez w ciązy raz upadłam to pozniej miałam steresa jak mała sie nie ruszała,ale było wsio ok .pewnie nawet nic nie poczuła bo ja wody ochroniły.

A u mnie jak na razie brak@ .jak narazie to nie czuję sie ani na @ ani ciążę tylko czasem brzusio lekko zaboli
no bardzo chcialam zeby byl styczniowy bo wiem ze grudniowi w szkole maja gorzej bo sama jestem z grudnia ale co ma byc to bedzie i ja nic na to nieporadze to on decyduje kiedy chce miec urodziny a nie ja...
Witam sie poniedzialkowo skorcze dalej mecza ale sa nieregularne i co okolo po godzinki czaem mniej i cmi mnie w podbrzuszu w dodatku moje jelita od rana sie pustoszyly i bylo mi niedobrze wiec pewnie juz niewiele mi zostalo czasu...jeszcze 12 dni do stycznia ale czuje ze tak dlugo niewytrwam jesli wyladoje w szpitalu to napewno dam wam znac bo tablet bede brala ze soba a jutro wizyta u gina jak dojde to poprosze zeby mi szyjke obejrzal....Milego dnia wlece wieczorem

Witajcie Kobietki!

erba ja miałam taki upadek w ciąży że hej...poleciałam jaka długa do przodu, dobrze że się na łokciach zatrzymałam. Ryczałam jak głupek cały wieczór. Ale teraz się z W z tego śmiejemy i on często do Szymka mówi jak to mamusia próbowała latać jak on był w brzuszku. Niemniej jednak uważaj kochana na siebie, bo przy tej pogodzie nie trudno się poślizgnąć. Wierzyć mi się nie chce jak widzę jak ten czas zapyla...dopiero co II krechy na teście Ci wyszły a już 23 tc za Wami.

Żabko jak tam pakowanie i wyprawka ? Wszystko gotowe ? Bo już niedługo synek będzie wychodził. Jakie wkońcu imię z mężem wybraliście, bo pamiętam że ostatnio pisałaś że małż zaczął coś wymyślać.

Svensonka to ciekawą ma teorię Twój maż nt teściowej... zabiłabym chłopa który by tak o mojej mamie myślał.
Jak Tam córcia ? Unormował jej się już brzuszek ?

Izus &&& za brak @ na kilka miesięcy i pojawienie się fasolinki.

U nas wszystko ok. Szymuś rośnie jak na drożdżach i jest dalej grzeczniutki...złego słowa na niego powiedzieć nie mogę.
No i jest taki cudny że mogłabym godzinami, co zresztą robię patrzeć na niego.
Pomału przygotowujemy się do świąt bo wigilię w tym roku robię u siebie :-)

A to moje Skarby

2jev1ad.jpg

Ostatnia edycja:
Hej wreszcie was doczytałam:)

izus &&&& potwierdzenia ciąży w starym roku życzę:)

IWONKO GRATULACJĘ CZUŁAM ŻE MAMY DZIECIĄTKO NOWE NA FORUM:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zabka dziewczyno uważaj na siebie jeszcze 2 tygodnie do stycznia dacie radę

Mysza synuś ma takie cudne oczka ja też takiego chcę:):)!!!!:-):-):-):-):-)
erbuś dobrze że nic się nie stało bądź ostrożna kochana!

scully mam pytnko o ta ulge budowlana?- wlasnie jak to z nia jest wiem ze teraz w picie tego nie rozliczasz ale ogolnie niby mozna, my w lipcu robilismy remont pokoju i cos mnie natchnelo zeby wziac fakturke ale sama nie wiem cy moge to odliczyc czy nie- masz jakas tronke czy cosik gdzie moglabym to sprawdzic( kupowalismy wtedy farby, linoleum, listy itp)

jest osobny formularz i rozliczasz się z różnicy VAT z 22% (na materiały co skoczyły z 7%) :tak: strony nie mam, ale jak wpiszesz ulga budowlana, czy jak rozliczyć u.b. to jest pełno różnych artykułów :tak: ja się na tym nasiedziałam jak głupia, bo ludzków różnych rozliczałam i mnóstwo tego jest :baffled: za to w Urzędzie Skarb. są fajne Panie i jak czegoś nie wiesz to one udzielają info w placówce lub przez tel. :tak:

ha ha a ktoras to mowila ze ja narzekam na karmienie za czesto i brak snu hahaha
wszystkie to przechodzimy jedna gorzej druga latwiej hahha

to u mnie z tym snem będzie ciężko, bo ja lubię spać :-p

A ja kochane mam dzis troche stresa bo co okolo pol godziny po poudniumam skorcze brzuch sie sciaga i caly twardnieje i pobolewa mam nadzieje ze to tylko przepowiadajace i ze niewyladuje na swieta w szpitalu na porodowce...

jak tak dalej będzie to wyjdzie w 2010 :tak: w poradniku czytałam, że skurcze przepowiadające są mniej więcej tydzień przed porodem ;-)

ślisko strasznie jest :tak: u nas też :tak: dziś mąż mnie prawie ciągnął, bo się co chwila ślizgałam i gwizdłabym jak nic, gdyby mnie nie trzymał :-)

no to mocno kciuki zaciśnięte :tak:

A to moje Skarby

słodziaczek i jaki grzeczny :tak::-D

Scully nic się o spanie na razie nie martw... jak będziesz miała dziecko takie jak mój Szymuś to będziesz się wysypiała. Ja np śpię teraz więcej niż przy końcówce ciąży, bo wtedy trapiła mnie jakaś bezsenność, brzuszek przeszkadzał.
A jest jakaś lista co można teraz od podatku odpisać ?!?

reklama
ellooo wieczorowo
Zabciu to trzymamy za styczeń &&&& choc to i tak od nas nie jest zależne :)
Myszko Szymuś śliczniutki fajnie ze taki grzeczny I fakt czas zapyla niesamowicie swieta przelecą Nowy Rok i wogole zacznie sie odliczanie
Lopciu hej hej :)
Scullyy za 2 dni wizytka :)
U nas tez powolutku przygotowania pełną para m piecze wlasnie schab ze sliwkami i morelami i żurawina mniammmm zapach unosi sie po całym mieszkaniu , a ja dziś ubrałam choinkę i tak swiatecznie juz sie zrobiło . W tym roku do nas tez sie cala familjada zjawi ale bedzie ludziów :)

Miłego wieczoru i do poklikania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry