reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny dzisiaj wreszcie doczekałam się wyników i są ujemne a więc nie mam ani chlamydii ani ureoplasmy jestem zdrowa
ale jest jeszcze inna sprawa najprawdopodobnie moge wcale już nie zajść w ciążę pomimo że nic mi nie dolega

obiecałam sobie że będę si starała do końca 2010 roku
dzisiaj dostałam @ - odpuszczam
żegnam się z wami
życzę niezaciążonym 2 kresech
zaciążonym łatwego porodu
dziękuje też za przyjęcie mnie do swego grona i te super miłe chwile które z wami spędziłam:)

ej Lopciu co ty mowisz , nie zegnaj sie z nami no co TY ?????

reklama
dziewczyny dzisiaj wreszcie doczekałam się wyników i są ujemne a więc nie mam ani chlamydii ani ureoplasmy jestem zdrowa
ale jest jeszcze inna sprawa najprawdopodobnie moge wcale już nie zajść w ciążę pomimo że nic mi nie dolega

żegnam się z wami
dziękuje też za przyjęcie mnie do swego grona i te super miłe chwile które z wami spędziłam:)
Lopciu niegadaj glupot niezostawiaj nas toska nas zostawila, agutkazg, macku a teraz ty zostan z nami a jak kiedys zafasolkujesz to sie nam pochwalisz i razem bedziemy sie wszystkie ciezyc
o korcze co za malpowy dzien nowy rok moze zacznie sie fasolkowo...

:-) No to jesteśmy :tak:

... dziękujemy wszystkim za miłe powitanie ;-) wypuścili nas dziś do domku :-p jak tylko się ogarniemy to naskrobiemy coś i doczytamy co u Was:tak:;-)

Pozdrawiam
Wielkie gratki!!!:tak:

W związku ze zbliżającymi się świętami chciałam złożyć Wam życzenia. :tak:
Życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia. Ono jest najważniejsze. A reszta na pewno jakoś się ułoży;-)

Wielkie gratki!!!:tak:

W związku ze zbliżającymi się świętami chciałam złożyć Wam życzenia. :tak:
Życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia. Ono jest najważniejsze. A reszta na pewno jakoś się ułoży;-)

I dla Ciebie kochana wszystkiego dobrego zdrowych pogodnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Odezwij sie !

Czesc dziewczynki...

jeszcze raz gratki !

a i dzień doberek wszystkim bo zapomnialam sie przywitac

Scully nic się o spanie na razie nie martw... jak będziesz miała dziecko takie jak mój Szymuś to będziesz się wysypiała. Ja np śpię teraz więcej niż przy końcówce ciąży, bo wtedy trapiła mnie jakaś bezsenność, brzuszek przeszkadzał.
A jest jakaś lista co można teraz od podatku odpisać ?!?

oj to teraz będę marzyć o takim małym Szymusiu ;-) fakt, że ja już w nocy przebudzam się, bo nie mogę miejsca sobie znaleść :sorry2: brzusia nie mogę dopasować i zauważyłam, że jak źle leżę to nawet maleństwo nerwowo mnie kopie i budzi, żebym się inaczej ułożyła :sorry2:
chodzi o PIT-37? przede wszystkim dzidzię i internet ;-)

Scullyy za 2 dni wizytka :)
U nas tez powolutku przygotowania pełną para m piecze wlasnie schab ze sliwkami i morelami i żurawina mniammmm zapach unosi sie po całym mieszkaniu , a ja dziś ubrałam choinkę i tak swiatecznie juz sie zrobiło . W tym roku do nas tez sie cala familjada zjawi ale bedzie ludziów :)

:-) rzuć w wolnej chwili przepisik na mięsko :tak: takiego z owocami jeszcze nie próbowałam :-p

:-) No to jesteśmy :tak:Pozdrawiam

śliczności :tak: kruszynka czarniutka :-) superowo, że już w domciu :tak:

żegnam się z wami

słonko nie odpuszczaj - nigdy :tak:
mojej mamy koleżanka z pracy ma córcię 23 lata i starała się ponad pół jej życia o drugie i udało się :tak: mała ma 3 latka i była całkowitym zaskoczeniem :tak: dodatkowo z przygoadmi, bo @ znikła, a ginekolożka (po badaniu usg) na wywołanie @ jej leki dawała, a tam maleństwo cichutko siedziało :tak: mała zdrowa :tak: fakt, że późno, ale jest i są teraz z mężem szczęśliwi z niespodzianki :tak:
pozatym masz już synka i zostań z nami -rady mile widziane :tak: brzuszki rosną, bobaski też, a ledwo się człowiek obejrzy, a za 2 się będziemy starać ;-) i forum dalej będzie bobaskowo-starankowy :tak:

tulam :-(

Czesc dziewczynki...

no, no :-D widzę suwaczek :tak::-D

Ja dziś po wizycie u gina ;-) Niestety jeszcze poczekam na to usg :sorry2: Kolejna wizyta na 18.01.2011, a 20.01. -usg :-p znów 4 tygodnie czekania, ale za to będzie spotkanie z dzidzią (trzecie :-D i naciągnę gina na foto) :tak: na następną wizytę dostałam skierowanie na wyniki oraz glukozę (teraz nie robiłam nic, bo wyniki ostatnie były OK) :-)
Położna piszczała, że mało przytyłam :dry: bo wyjściowa waga to 45 kg, a ważę 47 kg :tak: za to gin powiedział, że waga ładna i by się nie opychać przypadkiem "za dwoje" :-p

To ja też w razie jakby któraś wyjeżdzała i nie była przed świętami na forum:
Zdrówka, szczęścia, pomyślności,
a na Wigilii dużo gości!
Pysznego karpia, grzybowego uszka
i słodziukiego placuszka!
II kreseczek, rosnących zdrowo brzuszków
i kochanych maluszków!!!

Załączniki

• 16.jpg
    16.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama