reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Załączniki

• choinka_03.jpg
    choinka_03.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Witam wigilijnie dziekoje wszystkim za zyczenia i rowniez zycze wszystkim wesolych swiat i spelnienia marzen
Ja jeszcze w dwupaku od jutra jeszcze tylo 7 dni do stycznia oby wytrwac hihihi a dzis bede sie delektowac moja rybka po grecku i salatka makaronowa i swojska czekoladka

No cisza wszyscy z rodzinkami siedza.....
Hej kobietki jeszcze 6 dni do stycznia juz coraz blizej niezly mam opis pod sowczkiem hihihi puki co mimo ze mam ogromna ochote trzymam sie od meza zdaleka zeby niewywolac porodu boboseksami hii ale jak w sylesra wieczorem go dopadne to bedzie jada hihiii a dzis cala noc znow mialam skrcze brzuch mi twardnial zobaczymy jak bedzie dalej... milego dnia kobietki

Ostatnia edycja:
wesolych swiat dla was wszystkich kochane i duzo radosci zyczy wam kolezanka,mam nadzieje ze ktoras z was mnie pamieta,niestety ja nadal nie jestem w ciazy :no:moze ktoras zd relacje ktora jest a toska?

No cisza wszyscy z rodzinkami siedza.....
Hej kobietki jeszcze 6 dni do stycznia juz coraz blizej niezly mam opis pod sowczkiem hihihi puki co mimo ze mam ogromna ochote trzymam sie od meza zdaleka zeby niewywolac porodu boboseksami hii ale jak w sylesra wieczorem go dopadne to bedzie jada hihiii a dzis cala noc znow mialam skrcze brzuch mi twardnial zobaczymy jak bedzie dalej... milego dnia kobietki

trzymam kciukaski :tak: jutro już będzie 5 dni ;-)

wesolych swiat dla was wszystkich kochane i duzo radosci zyczy wam kolezanka,mam nadzieje ze ktoras z was mnie pamieta,niestety ja nadal nie jestem w ciazy :no:moze ktoras zd relacje ktora jest a toska?

no, nie wiem na której z ciążarówek utknełaś :sorry2: toska cosik cichutko siedzi za krzakami :sorry:

Witam się poświątecznie

U nas powolutku obzarstwa nie było , ale zmęczyły mnie te swieta wszystko mnie boli nawet kość ogonowa , ale podejrzewam ze to od siedzenia

Pozdrawiam Was cieplutko

Ostatnia edycja:
Hej kobietki to znowu ja odebralam wyniki moczu dzisiejsze i mam bialko w moczu i mam jutro isc do poloznej bo dzis juz jej niebylo ciekawe czy odrazu jutro bede miala przyjsc do gina bo akurat tylko we wtorki przyjmoje odezwe sie jutro jak wroce od poznej papa. Milego wieczoru Wam zycze

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry