reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hejka bylam u poloznej z rana i kazala o 16 przyjsc do gina bez rejestracji zeby zerknal na wyniki ale powiedziala ze pod konic zdarzaja sie takie wyniki i ze teraz na koniec ciazy gin mi juz zadnych lekow nieprzepisze zeby mnie do szpitala niewyslal bo niechce a po za tym autko wczoraj musialo Zostac u mechanika i niewiadomo kiedy wroci :-(
JESZCZE 4 DNI DO STYCZNIA :-)

reklama
i ja witam się po świetach
Witam się poświątecznie

U nas powolutku obzarstwa nie było , ale zmęczyły mnie te swieta wszystko mnie boli nawet kość ogonowa , ale podejrzewam ze to od siedzenia

Pozdrawiam Was cieplutko
i u Nas obzerstwa nie było... choc pierwsze smazone zjadłam od porodu :-D pyszny był karpic i schabowy... Natce nic nie było wiec moja dietka lekko się zmieni... :tak:

W końcu mam laptopa naprawionego i bede czesciej ;-)

co do malenstwa to chowa sie super... wpada w rytm spaniowy, jesli chodzi o noc 1-2 karmienia a tak spi smacznie...dzieki temu i ja sie wysypiam ;-)
gorzej jest w dzien, drzemki nieraz po 5-10 min i kilka h aktywnosci:-)
nieraz cale przedpoludnie nie spi...ale i tak wole tak jak jest...nie ma jak to sie wyspac:-D

poza tym z J smiejemy sie, ze niezlego piszczoszka mamy...ciagle by na rekach była, no i wesołek... smieje sie coraz czesciej :-D

erba co do kosci ogonowej to ja doslownie wymiekam tak mnie boli... w zyciu tyle sie nie nasiedzialam jak teraz pry karmieniu ;-)

zabka ciekawa byłam czy nadal w dwupacku...trzymam kciuki za wizyte i bys wytrwala do stycznia:-D

Hejka bylam u poloznej z rana i kazala o 16 przyjsc do gina bez rejestracji zeby zerknal na wyniki ale powiedziala ze pod konic zdarzaja sie takie wyniki i ze teraz na koniec ciazy gin mi juz zadnych lekow nieprzepisze zeby mnie do szpitala niewyslal bo niechce a po za tym autko wczoraj musialo Zostac u mechanika i niewiadomo kiedy wroci :-(
JESZCZE 4 DNI DO STYCZNIA :-)

:-D 4 dni :-D trzymam kciuki i daj cynk po wizycie co i jak u was :tak:

co do malenstwa to chowa sie super... wpada w rytm spaniowy, jesli chodzi o noc 1-2 karmienia a tak spi smacznie...dzieki temu i ja sie wysypiam ;-)
gorzej jest w dzien, drzemki nieraz po 5-10 min i kilka h aktywnosci:-)
nieraz cale przedpoludnie nie spi...ale i tak wole tak jak jest...nie ma jak to sie wyspac:-D

jak śpi pięknie w nocy to pociesza mnie, że może ja też się wyśpię ;-)

Ja się objadałam na święta (jak co roku) pierogami z grzybami i pierogami z kapustą kiszoną i grzybami :-p za to dziś wolne i lekka zupa warzywna z kaszką manną :-p

wlecHej kobietki dostalam tylko furaginum i mam brac co 8 godzin po dwie tabletki i jak zdaze przed porodem to mam jeszcze raz isc na mocz po tabletkach...wiec lykam i dalej czekam do stycznia papa wlece do was jutro teraz mykam do meza bo ma wolnepapa w

;-)Witam Babolki z doskoku :-D

... coraz mniej czasu na BB niestety ... choć mała nie jest zbyt absorbującym dzieckiem, bo tylko ciągnie cycka i śpi jak borsuczek, ale my z R siedzimy jak dwa wariaty i gapimy się na nią non-stop :-D robi takie minki śmieszne, czasem nawet uśmiecha się przez sen tak, że aż jej dziąsła widać :-D ... jutro znowu jedziemy do pani doktor na badanie+ważenie :sorry2: szkoda bo mróz taki i najchętniej bym została w domku, no ale tylko rach ciach do samochodu i z powrotem :tak:...

... coś cisza u nas na forum po świętach ... Erba, Scully, Żabka nie na czatach :sorry2: a reszta siedzi w krzaczorkach :-( ciekawe co u dziewczyn tzn. Tośka, Maćku, Lopop :sorry2: coś słabo się odzywają :sorry: wręcz wcale :-(

a i jeszcze muszę się Wam pochwalić że od wczoraj jestem człowiekiem z niebieskim szwem :-D tzn. tak mnie gęsto zaszyli, że szew ani drgnie i został w środku :szok: podobno nic nie powinno się dziać, a gdyby to będą musieli naciąć ranę i go wyciągnąć :-( mój gin mówił że zostanie ... do następnego porodu :cool2: cwaniaczek

Pozdrawiamy gorąco z małym "Borsuczkiem" :-p

wlecHej kobietki dostalam tylko furaginum i mam brac co 8 godzin po dwie tabletki i jak zdaze przed porodem to mam jeszcze raz isc na mocz po tabletkach...wiec lykam i dalej czekam do stycznia papa wlece do was jutro teraz mykam do meza bo ma wolnepapa w

super :tak: to dalej odliczamy ;-)

a i jeszcze muszę się Wam pochwalić że od wczoraj jestem człowiekiem z niebieskim szwem :-D tzn. tak mnie gęsto zaszyli, że szew ani drgnie i został w środku :szok: podobno nic nie powinno się dziać, a gdyby to będą musieli naciąć ranę i go wyciągnąć :-( mój gin mówił że zostanie ... do następnego porodu :cool2: cwaniaczek
Pozdrawiamy gorąco z małym "Borsuczkiem" :-p

:-) lepiej niech sobie tam zostanie :tak: niuńka słodziak :-D

Hej
Batonik my tez na Natkę mówimy Borsuczek, bo przy cycku wydaje takie odgłosy jak... no własnie Borsuczek :)
Wczesnie Wam kazali przyjechac... po tygodniu...tym bardziej, że takie mrozy...

Ja dziś z rana u gina byłam... właściwie wszystko wróciło już do normy... połóg sie skończył u mnie ;) mamy z małzem zielone światło, ale nie wiem czy jestem gotowa ;)

Scully ja to mogę pomarzyc o takich pysznosciach jak kapucha...mniam mniam...zakazany owoc

Żabka obyś dotrwała do 2011, a jak tak to w sylwestra dawaj czadu, to przyspieszycie akcje :)

Witam się i ja

U nas nic ciekawego siedzimy w domku bo mroz snieg ,dzis bylam trochszku na spacerku i na maluskich zakupach , chodze jakbym byla juz w 9 miesiacu a nie w 6 masakra tak mnie boli jakby cala miednica , no zobaczymy co powie gin w poniedziałek wizyta jupi . i poprosimy o kciukaski
No kobitki Nowy Rok nadchodzi wielkimi krokami az sie nie chce wierzyc ze tak to zleciało szok normalnie, my sylwka spedzamy u rodzinki takze znowu nasiadowa mam nadzieje ze wytrwam do 24 :) pospie po poludniu wiec mysle ze dam rade ale wiecie co 2 łyczkow szampanika sobie nie odmowie

Batonik Olakle slodziaki te Wasze Borsuczki :)
Zabcia &&&&&& za styczeń
Pozdrawiam Was kochane babolki trzymajcie sie

Hej
Batonik my tez na Natkę mówimy Borsuczek, bo przy cycku wydaje takie odgłosy jak... no własnie Borsuczek :)
Wczesnie Wam kazali przyjechac... po tygodniu...tym bardziej, że takie mrozy...

... a my dlatego że śpi jak Borsuk :-D ... a z tą wizytą to będzie już druga Blanki wizyta bo pierwszą zaliczyła jak miała 5 dni :sorry2: też mi się wydaje że nie powinna jechać :sorry2:

... Olkale napisz co wcinasz bo mnie się już pomysły kończą na menu a specjalnie nie wiem co mogę i trochę się boję eksperymentować :zawstydzona/y:

reklama
... a my dlatego że śpi jak Borsuk :-D ... a z tą wizytą to będzie już druga Blanki wizyta bo pierwszą zaliczyła jak miała 5 dni :sorry2: też mi się wydaje że nie powinna jechać :sorry2:

... Olkale napisz co wcinasz bo mnie się już pomysły kończą na menu a specjalnie nie wiem co mogę i trochę się boję eksperymentować :zawstydzona/y:

helloolll babolkuuuu

Miło Cię ,, widzieć " ale nam zrobiłaś niespodziankę tak szybciutko sie rozpakowałaś :)
Dziewczyny korzystając z okazji jaki materac do łóżeczka ???
A Batonik uzywałaś juz laktatora TT ? zdaj relację jaki jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry