reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej babolki maz juzw pracy od trzeciej ja jak zwykle leze i wpadlm zobaczyc co u was i czekam na jutrzejszy wieczor jak na zbawienie :-D
Okale tez skorzysta z rad bo teraz sie uparlam i bardzo chce karmic piersia bo z corka mi nieszlo i po niecalych dwoch tygodniach sie poddalam i jechalam na butelkowym
Sculy sluchaj meza ja dwa razy sie przewrocilam a potem tylko niepotrzebny stres jest...

reklama
kochaniutkie koleżanki życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 aby spełniły się Wasze marzenia a szczególnie te najskrytsze, dużo miłości od was dla waszych bliskich i od bliskich dla was oraz pocieszy z słodkich maleństw

zabka trzymaj się jeszcze tylko 30,5 godziny do Nowego Roku:)

Scully rzeczywiście uważaj na poślizgi po co potem się martwić

kochaniutkie koleżanki życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 aby spełniły się Wasze marzenia a szczególnie te najskrytsze, dużo miłości od was dla waszych bliskich i od bliskich dla was oraz pocieszy z słodkich maleństw

zabka trzymaj się jeszcze tylko 30,5 godziny do Nowego Roku:)

Scully rzeczywiście uważaj na poślizgi po co potem się martwić

... Witaj Lopop dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz ???:-(

... dla Ciebie też specjalne życzenia ode mnie i Blanki ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje.
Zapomnij o wszystkich nieudanych dniach
Przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata.:-)

... a my dziś po wizycie u pani doktor i Blanka radzi sobie świetnie (tfu,tfu żeby nie zapeszyć) i waży już 2850g, czyli za chwilę odzyska wagę urodzeniową, przez tydzień przytyła 120g ;)

... Witaj Lopop dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz ???:-(

... dla Ciebie też specjalne życzenia ode mnie i Blanki ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje.
Zapomnij o wszystkich nieudanych dniach
Przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata.:-)

http://www.klamerka.pl/25-1-noworoczne.html#ixzz19cAsG01d
kochana próbuję odstresować troche bo to u mnie to jednak chyba psychika powoduje blokadę

... rozumiem ... wiem co czujesz, mam nadzieję że uda Ci się wyluzować i w najmniej oczekiwanym momencie pojawi się Mały Wielki Cud ;-):tak: tylko niestety to nie jest łatwe :sorry2: a co z badaniami wszystkie są OK??
tak pisałam prędzej no ale wtedy słabo zaglądałaś
badania ok także jesteśmy zdrowi oboje
pani ginek powiedziała że najprawdopodobniej też zdarzy się że możemy nie mieć drugiego bąbelka dlatego postanowiłam mniej zaglądać na bb ... ale cięzko mi bez was:(

masz bardzo dobre tłuste mleko
jak patrzę na zdjęcie to też bym chciała takiego małego Borsuczka:)

tak pisałam prędzej no ale wtedy słabo zaglądałaś
badania ok także jesteśmy zdrowi oboje
pani ginek powiedziała że najprawdopodobniej też zdarzy się że możemy nie mieć drugiego bąbelka dlatego postanowiłam mniej zaglądać na bb ... ale cięzko mi bez was:(

masz bardzo dobre tłuste mleko
jak patrzę na zdjęcie to też bym chciała takiego małego Borsuczka:)

... zobaczysz na pewno przyjdzie taki Borsuczek i do Ciebie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&& ... a co to za ginka co Ci takie rzeczy opowiada, medycyna medycyną a natura i tak zrobi swoje :tak: jeśli nie ma medycznego uzasadnienia to znaczy że jest to możliwe ;-):tak: po prostu może potrzebujesz troszkę czasu i mniej ciśnienia :sorry2:

... czemu mówisz że mam dobre i tłuste mleko ??? to dużo przybrała bo się nie orientuję ??

... zobaczysz na pewno przyjdzie taki Borsuczek i do Ciebie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&& ... a co to za ginka co Ci takie rzeczy opowiada, medycyna medycyną a natura i tak zrobi swoje :tak: jeśli nie ma medycznego uzasadnienia to znaczy że jest to możliwe ;-):tak: po prostu może potrzebujesz troszkę czasu i mniej ciśnienia :sorry2:

... czemu mówisz że mam dobre i tłuste mleko ??? to dużo przybrała bo się nie orientuję ??
też mi się tak wydaje
a tak na poważnie to na jakiś rok raczej zawieszę starania bo za rok szkolny mam komunię syna i nie chcę być w ciąży czasem na ostatnich nogach
:):)

też mi się tak wydaje
a tak na poważnie to na jakiś rok raczej zawieszę starania bo za rok szkolny mam komunię syna i nie chcę być w ciąży czasem na ostatnich nogach
:):)

... i to jest właśnie ten luzzzzzzzzzz ... nie chce być złośliwa ale właśnie wtedy może się to zdarzyć ;-) kiedy głowa zaprzątnięta jest czymś innym :tak: wiele razy już pisałam, że moja najlepsza przyjaciółka tez nie mogła zajść w ciążę bardzo długo i miała niedrożny jajowód i barierę wrogiego śluzu i jej mąż miał słabe żołnierzyki z powodu żylaka na jądrze i przeszedł zabieg i miała jechać na inseminację w grudniu a w październiku zaszła naturalnie :tak: choć lekarze nie dawali jej nadziei na naturalne poczęcie :sorry2: a potem zaszła drugi raz i trzeci :tak: bez żadnego problemu:-p

... także głowa do góry ... my będziemy Cię nadal wspierały i trzymały &&&&&&&&&& i nie uciekaj od nas bo zawsze możemy pogadać o np.: przepisie na sernik ;-) o pogodzie, o diecie :tak:;-) a bez Ciebie jest bardzo smutno :-(:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry