reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Może warto to sprawdzić. A poza tym jak samopoczucie?

Mnie juz te załamki powoli przechodzą. Dr Sztenc sprawia,że za każdym razem wychodząc z gabinetu potrafie się uśmiechnąć, nawet mimo złych wieści. Ten człowiek nie odbiera nadzieji, a wręcz przeciwnie
fajny jest

ja znowu od poniedziałku lecze przeziębienie i jeszcze pani w aptece mnie powaliła na kolana twierdząc że mam organizm osłabiony po hormonach ( z ja już 3 cykl jadę bez albo już czwarty) więc nie wiem już co jest
ten ból ucha był od zęba bo mam do kanałowego i mimo że zatruty to i tak boli
dziewczyny chyba się sypie na tę moją 30stkę:-p

reklama
fajny jest

ja znowu od poniedziałku lecze przeziębienie i jeszcze pani w aptece mnie powaliła na kolana twierdząc że mam organizm osłabiony po hormonach ( z ja już 3 cykl jadę bez albo już czwarty) więc nie wiem już co jest
ten ból ucha był od zęba bo mam do kanałowego i mimo że zatruty to i tak boli
Jestem jestem :) czytałam na 2011 bo chcialam zobaczyc posta Pallissy bo przeciez pamiętam jak pisala a tu taka niespodzianka
Wiesz co Lopciu nie przesadzaj co to 30 , ale wiesz moze fakt ze od hormonow organizm sie oslabia ja jak bralam clo to tez non stop przeziebiona bylam nawet dwa razy w miesiacu

no jak ja jestem to WAs nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie babolki jestescie ?????

Ostatnia edycja:
Jestem jestem :) czytałam na 2011 bo chcialam zobaczyc posta Pallissy bo przeciez pamiętam jak pisala a tu taka niespodzianka
Wiesz co Lopciu nie przesadzaj co to 30 , ale wiesz moze fakt ze od hormonow organizm sie oslabia ja jak bralam clo to tez non stop przeziebiona bylam nawet dwa razy w miesiacu
albo po prostu organizm odreagowuje a przeważnie jak mam wolne to jestem chora
czyli musze non stop pracować :)

Ok, czas już na mnie. Zmykam na ostatnią nockę w sowjje karierze. Od stycznia zmiana angażu i tylko ranki, hurraaa.

Miłej nocki kochane!;)
powodzenia w pracy i do poklikania
koniecznie daj znać ja pecholki rosną:)

prezenty super trafione
na sylwestra do znajomych na imprezkę nawet z tańcami i z synkiem bo maja też 3 szkrabów
erbuś muszę zwiewać bo mam już przygotowane piwko na ciepło z miodem w celach leczniczych tylko trezba bo nim iść do łóżeczka żeby się wygrzać do poklikania
a jak u Ciebie prezenciki dla Rogera zrobione ???

Ostatnia edycja:
powodzenia w pracy i do poklikania
koniecznie daj znać ja pecholki rosną:)

prezenty super trafione
na sylwestra do znajomych na imprezkę nawet z tańcami i z synkiem bo maja też 3 szkrabów
erbuś muszę zwiewać bo mam już przygotowane piwko na ciepło z miodem w celach leczniczych tylko trezba bo nim iść do łóżeczka żeby się wygrzać do poklikania
a jak u Ciebie prezenciki dla Rogera zrobione ???

u nas tez wszystkie prezenciki trafione :) no i dla Rogerka też były
My jutro tez do znajomych - rodzinki mąz wlasnie piecze schab i gotuje zurek :)
To trzymaj sie kochana :) zdrowka
nanusia gratki
Dziewczyny to jeszcze raz DO SIEGO ROKU
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kochaniutkie koleżanki życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 aby spełniły się Wasze marzenia a szczególnie te najskrytsze, dużo miłości od was dla waszych bliskich i od bliskich dla was oraz pocieszy z słodkich maleństw

zabka trzymaj się jeszcze tylko 30,5 godziny do Nowego Roku:)

Scully rzeczywiście uważaj na poślizgi po co potem się martwić
Wow wymiatasz hihi ja godzin nieliczylam hihii byle do jutrzejszego wieczora bo nawet jakby mnie wiecorem chwycilo to urodzilabym dopiero rano wiec byle do 23 potem gwalce meza bo dluzej niewytrzymam w celibacie hihi
... Witaj Lopop dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz ???:-(

... dla Ciebie też specjalne życzenia ode mnie i Blanki ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje.
Zapomnij o wszystkich nieudanych dniach
Przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata.:-)

... a my dziś po wizycie u pani doktor i Blanka radzi sobie świetnie (tfu,tfu żeby nie zapeszyć) i waży już 2850g, czyli za chwilę odzyska wagę urodzeniową, przez tydzień przytyła 120g ;)
to ladnie rosnie oby tak dalej
Hej babeczki ale fajnie ze ruch sie zrobil a palsa nieladnie ze sie niepochalila u nas tez sie stesknilam za widokiem dwoch kresek

Sculy sluchaj meza ja dwa razy sie przewrocilam a potem tylko niepotrzebny stres jest...

Scully rzeczywiście uważaj na poślizgi po co potem się martwić

grzeczna jestem i sama nie wychodzę :tak: robię tylko w domu spacerki z pokoju do pokoju :-D

... a my dziś po wizycie u pani doktor i Blanka radzi sobie świetnie (tfu,tfu żeby nie zapeszyć) i waży już 2850g, czyli za chwilę odzyska wagę urodzeniową, przez tydzień przytyła 120g ;)

supcio :tak:

jak patrzę na zdjęcie to też bym chciała takiego małego Borsuczka:)

będziesz miała :tak: ja w to wierzę :tak:

a tak na poważnie to na jakiś rok raczej zawieszę starania bo za rok szkolny mam komunię syna i nie chcę być w ciąży czasem na ostatnich nogach:):)

trzymam kciuki za niespodziankę ;-) ale zostań z nami :tak:

weszłam na 2011 i tam palissa wkleiła zdjęcie testa II kreski!!!!:):)a tutaj się nie pochwaliła:)

superowe wieści :tak: jak kolejka to kolejka :tak:

jezdze.;). Bylam we wtorek no i mam nowy lek włączony. Kolejna wizyta 4 stycznia. Mam nadzieję,że w tym cyklu się uda zrobić inseminację

będę trzymać kciukaski :tak:

wiesz ja się zastanwiam czy przypadkiem nie mam cukrzycy
bo tak wieczorem to piję herbatę jedna po drugiej a jak jestem głodna to aż mi słabo?

sprawdź sobie cukier :tak: ja tak miałam, że dużo piłam i piję dalej, a jak nie zjadłam o czasie to mi słabo i z nóg leciałam -wtedy coś słodkiego na pierwszy rzut i musiałam zjeść coś :tak: teraz w ciąży ciągl coś skubię, ale wcześniej musiałam pilnować "jedzonka" - a wyniki dobre miałam :tak:

no jak się sypiesz to posklejaj się ładnie ;-) może fryzjer, ładniutkie pazurki i cieplutka bąbelkowa kąpiel ;-)

reklama
:-)gwarno w końcu u nas na wątku ;-) bo już myślałam że zostało nam tylko kilka godzin i nasz wątek przejdzie do historii :-(

... mój Borsuczek poszedł spać :tak: więc mam chwile :-D tzn jakieś 3h :-D

Żabka zazdroszczę Ci że dotrwałaś do 2011 choć:tak: dla mnie znaczenia większego to nie miało :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry