reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)gwarno w końcu u nas na wątku ;-) bo już myślałam że zostało nam tylko kilka godzin i nasz wątek przejdzie do historii :-(

... mój Borsuczek poszedł spać :tak: więc mam chwile :-D tzn jakieś 3h :-D

Żabka zazdroszczę Ci że dotrwałaś do 2011 choć:tak: dla mnie znaczenia większego to nie miało :dry:

no ruszylo sie , choc nie jest tak jak za dawnych czasów ehh
Bosruczek jak słodko :)
dziewczyny sorki ale spadam nie moge na oczy tak mnie bolą ze szok

Ostatnia edycja:
reklama
no ruszylo sie , choc nie jest tak jak za dawnych czasów ehh
Boruczek jak słodko :)

...wiesz kiedyś było gwarno bo wszystkie byłyśmy na tym samym etapie :sorry2: a teraz dużo już zafasolkowanych :tak: a reszta się zdystansowała :-( trochę presja dla nich :baffled:

... jeszcze troszkę i Ty też takiego Borsuczka będziesz tuliła :tak:;-) ja teraz muszę sobie jakiś pas zakupić co by mi się brzuch wciągnął :zawstydzona/y: a ogólnie już mam -10kg zostało jeszcze 5-6 do wagi startowej :tak: ale chciałabym jeszcze co najmniej 10 zrzucić

... ja też zaraz spadam ... może się dziś wykąpię pierwszy raz, co prawda mam stres czy nie za wcześnie

Buziaki lizaki

...wiesz kiedyś było gwarno bo wszystkie byłyśmy na tym samym etapie :sorry2: a teraz dużo już zafasolkowanych :tak: a reszta się zdystansowała :-( trochę presja dla nich :baffled:

... jeszcze troszkę i Ty też takiego Borsuczka będziesz tuliła :tak:;-) ja teraz muszę sobie jakiś pas zakupić co by mi się brzuch wciągnął :zawstydzona/y: a ogólnie już mam -10kg zostało jeszcze 5-6 do wagi startowej :tak: ale chciałabym jeszcze co najmniej 10 zrzucić

... ja też zaraz spadam ... może się dziś wykąpię pierwszy raz, co prawda mam stres czy nie za wcześnie

mozliwe ze tak jest ,
no pieknie zgubilas a reszte szybciutko zgubisz , oby od stycznia pogoda dopisala co byscie mogly duzo spacerować :)
A co tam u Myszki dluuugo sie nie oddzywa

dziewczyny zdazyl sie cod robilam test wczoraj noi patrzcie Zobacz załącznik 313346

oczywiscie dolaczam szczesliwego noweg opp.jpgo roku dla wszystkich!!!!

przepraszam ze nie podzielilam sie z wami tylko z watkiem 2011 myslalam ze tutaj nie ma juz nikogo ze mnie nie pamietacie,,przepraszam bede zagladac szczegolnie na nasz watek,,jeszcze raz szczesliwego nowego roku 2011 buziaczki

jestem jestem...czytam Was codziennie i nie wiem dlaczego się nie oddzywam. Po dupie mnie zlać za to...

U nas ok, Szymulka rośnie pięknie, rozgadał się jak szalony i pięknie się uśmiecha, a dokładniej to śmieje się pełną gębą :-) o tak

2ppk1z6.jpg

Za takie uśmiechy oddałabym wszystko
Kocham to moje cudne dziecko nad życie!

palissa ogromne gratulacje! spokojnej ciąży życzę!

żabko jeszcze tylko kilka godzin i już będzie ten upragniony 2011 :-) a wtedy to pędź na porodówkę!

Ostatnia edycja:
pallissa gratulacje i niezapominaj o Nas

fajny jest

ja znowu od poniedziałku lecze przeziębienie i jeszcze pani w aptece mnie powaliła na kolana twierdząc że mam organizm osłabiony po hormonach ( z ja już 3 cykl jadę bez albo już czwarty) więc nie wiem już co jest
ten ból ucha był od zęba bo mam do kanałowego i mimo że zatruty to i tak boli
dziewczyny chyba się sypie na tę moją 30stkę:-p
no no to co te starsze maja powiedziec... lopciu ciesze sie, ze Tobie ciezko bez Nas, bo my za Toba tez tesknimy :) wiec nie odchodz od Nas
w Nowym Roku zyczymy z Natka małego Borsuczka bez starania ;) zeby niespodzianka była :)

Dziewczynki, szczesliwego nowego roku Wam zycze, spelnienia marzen i oby nadchodzacy rok był lepszy od tego mijajacego.

jezdze.;). Bylam we wtorek no i mam nowy lek włączony. Kolejna wizyta 4 stycznia. Mam nadzieję,że w tym cyklu się uda zrobić inseminację
jakie opymistyczne to nanusia...bardzo sie ciesze i zycze powodzenia w styczniowym cyklu :)

tak pisałam prędzej no ale wtedy słabo zaglądałaś
badania ok także jesteśmy zdrowi oboje
pani ginek powiedziała że najprawdopodobniej też zdarzy się że możemy nie mieć drugiego bąbelka dlatego postanowiłam mniej zaglądać na bb ... ale cięzko mi bez was:(

masz bardzo dobre tłuste mleko
jak patrzę na zdjęcie to też bym chciała takiego małego Borsuczka:)
co do bb to napisalam wyzej...a co do mleka to kolor zmienia sie z czasem, na poczatku jest zółte...teraz sciagam biale...

Erba wózek wybrany przez ciebie jest super... własnie go testujemy na zasniezonych chodnikach ;)

A u Nas jakies problemy z karmienie... wczoraj co godzine, co pół odziny cycek, spanie po max pół godz... w końcu wieczorem po półtorej godz karmienia podałam bebilon bo juz wymiekłam, mała wypiła 40-50 ml i padła na 3h...
stwierdziłysmy z połozna, ze najblizsze dni bede czesciej sciagała i z butli, zeby miec kontrole ile wypija a wieczorem zastepcze, bo kilka nocy spała do 2-3 potem jedzenie co godz...a nie tak dawno pisałam, ze mam duzo pokarmu... dzis po nocy sciagnełam z obu piersi 120 ml...mało :(

batonik co do wagi to dziecko urodzeniowa odzyskuje w ciagu 2 tyg (tak podaja) a w pierwszym miesiacu przybiera ok 700 g....Natka tyle przybrała w ciagu 3 tyg...wiec sie nie stresuj, grunt, ze przybiera :)

:-)gwarno w końcu u nas na wątku ;-) bo już myślałam że zostało nam tylko kilka godzin i nasz wątek przejdzie do historii :-(

ja też myślałam, że już na Nowy Rok kipnie nam wątek, bo tak smutno było :sorry: a mało nas, bo ciążarówki (w większości) pouciekły na wątki porodowe, a staraczki za krzakami (wyłazić!!) :tak:

dziewczyny zdazyl sie cod robilam test wczoraj noi patrzcie Zobacz załącznik 313346

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
My jesteśmy tu na wątku cały czas ;-) Nie tak często jak kiedyś, ale jesteśmy codziennie :tak:

U nas ok, Szymulka rośnie pięknie, rozgadał się jak szalony i pięknie się uśmiecha, a dokładniej to śmieje się pełną gębą :-) o tak

:-D:-D:-D

A u Nas jakies problemy z karmienie... wczoraj co godzine, co pół odziny cycek, spanie po max pół godz... w końcu wieczorem po półtorej godz karmienia podałam bebilon bo juz wymiekłam, mała wypiła 40-50 ml i padła na 3h...
stwierdziłysmy z połozna, ze najblizsze dni bede czesciej sciagała i z butli, zeby miec kontrole ile wypija a wieczorem zastepcze, bo kilka nocy spała do 2-3 potem jedzenie co godz...a nie tak dawno pisałam, ze mam duzo pokarmu... dzis po nocy sciagnełam z obu piersi 120 ml...mało :(

hm... będzie dobrze :tak: trzeba pobudzić pokarm :tak:

Żabka - co u ciebie?? Trzymasz się w dwupaku??

Załączniki

• nowy rok40.gif
    nowy rok40.gif
    95,1 KB · Wyświetleń: 38
Hej babeczki jeszcze kilka godzin jupiii!!!!!
Batonik ja sie bardzo ciesze ze dotrwalam ale chcialbym jutro byc rozpakowana ;-)
Palisa fajnie ze wkleilas fotke brakowalo tutego
Myszka tak juz niedlugo a od polnocy bede wyczekiac orodu hihii tak dla odmiany a szymulka sliczne miny robi slodziak
Sculy melduje sie w dwupaku predzej niemoglam wejsc na forum bo net mi szwankoal i niechcialo mi forum otworzyc..
Kochane zycze wam szczesliego nowego roku i spelnienia wszystich marzen
zmykam bede jutro papapa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry