reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej kobietki no niestety ja jeszcze w dwupaku wczoraj od 5 rano do 14:00 mialam bole co okolo 25 minut potem sie uspokoilo i wieczorem znow byly ale co okolo 20 minut cala noc przespalam a dzis juc tylko cmi i ciezko wyliczyc co ile sa wiec dalej czekam az sie rozkreci jak do jutra sie nierozokreci to chyba pojde do apteki i sproboje z olejkiem mam nadzieje ze na dniach sie rozpakoje dzis zaczynam 40 tydzien :-)
rozkręci się rozkręci poczekaj jeszcze z tym olejkiem:)

reklama
:-) Witamy niedzielnie ;-)

... my dziś w domku cały dzionek i teraz czekamy na kolędę :tak: ... jutro R wraca na tydzień do pracy bo niestety dużo roboty w związku z zakończeniem roku :-( ciekawe jak to będzie :sorry2: dobrze, że to będzie krótki tydzień bo czwartek wolny :tak:, wczoraj byliśmy u dziadka na imieninach :-p Blanka oczywiście przespała imprezę :-D ... to tyle u nas w telegraficznym skrócie :laugh2:

... Żabko poczekaj spokojnie, jeszcze masz chwilę na pewno się rozkręci akcja i to niebawem :tak: ... swoją drogą Twój Antoś będzie rok młodszy od reszty dzieciaczków z forum ;-) troszkę Ci zazdroszczę że dotrwałaś do 2011 :zawstydzona/y: ale nie żałuję że moja Królewna wykluła się wcześniej ;-)

... Myszka no chyba dostaniesz na dupkę jednak za to, że tak mało piszesz ;-):laugh2: w końcu trzeba będzie spotkać się na wspólnym spacerze i pogadać na live ;-):tak:

... Olakle dzięki za rady dotyczące żywienia ;-):-p ja to taka zakręcona jestem że najlepiej to bym tylko piersi z kurczaka jadła :laugh2: no ale wtedy pokarm nie byłby zbyt treściwy :baffled:

... Lopop jak tam po imprezie sylwestrowej :confused::confused:

powiem Wam, że my z R kameralnie oglądaliśmy telewizję w sylwestra, nawet zatańczyliśmy sobie, o północy toast wodą mineralną :laugh2: ale pomimo, że Blanka ma zawsze karmienie ok 24 to jakoś oczka mi się kleiły i ledwie wytrzymałam do północy :sorry2: ciągle musiałam coś robić bo inaczej to oczka same się zamykały:zawstydzona/y:

Lopciu poczekam jeszcze troche ale wolalabym nieprzenosic bo nieusmiecha mi sie jezdzenie co dwa dni 40 km tylko na ktg do szpitala mam nadzieje ze w tym tygodniu urodze wolalabym zeby mlody nieurosl za duzy bo chcialabym rodzic naturalnie
Batonik no twoja niunia juz jest teraz ja ci zazrozcze hihi bo jak juz jest styczen to juz ie doczekac maluzka niemoge a to ze bedzie mlodzy to jest nam nawet na reke bo w marcu szagierka ma rodzic i zona kumpl meza z pracy wiec wszyscy razem bda chodzic do zkoly dla nas lepiej bo zawze bede mogla szagierce odebrac mala ze zkoly bo ona ma kilka km do nas i wiadomo z odpisaniem lekcji niebedzie klopotu hihihi wiec same plusy
ja kobietki dalej w dwupaku jutro rano ide do poloznej na sprawdzenie tetna i z moim nieszczesnym moczem sprawdzic jak po tabletkach bo ostatnio mialam bialko i bakterie zobaczymy jakie wyniki jutro beda. Milego wieczoru kobietki

Bryyyyy wieczorowo

Wpadłam poczytać i się przwitać

My dziś troszku na spacerku z mezem i corcia a tak caly dzien w domku , normalnie jakoś chce mi sie ciagle spać . A my jutro na wizytkę :) ale dopiero na 17:40

Miłego wieczorku i trzymajcie się kobitki

Scully moj mały jak buszuje to caly brzuch faluje a jak chce przylozyc reke meza lub corci przestaje , hmm maly cudak

psikusy robi :-D mi też tak psikusy robiło :tak: fikało, a jak mąż rękę dawał to cisza..., jak zabierał to znów kopało :-D a ja lubię się z maleństwem bawić, bo jak kopnie to ja pukam w to miejsce i mi odkopuje :-D takie niby nic,a cieszy :tak::-D

... my dziś w domku cały dzionek i teraz czekamy na kolędę :tak: ... jutro R wraca na tydzień do pracy bo niestety dużo roboty w związku z zakończeniem roku :-( ciekawe jak to będzie :sorry2: dobrze, że to będzie krótki tydzień bo czwartek wolny :tak:, wczoraj byliśmy u dziadka na imieninach :-p Blanka oczywiście przespała imprezę :-D ... to tyle u nas w telegraficznym skrócie :laugh2:

powiem Wam, że my z R kameralnie oglądaliśmy telewizję w sylwestra, nawet zatańczyliśmy sobie, o północy toast wodą mineralną :laugh2: ale pomimo, że Blanka ma zawsze karmienie ok 24 to jakoś oczka mi się kleiły i ledwie wytrzymałam do północy :sorry2: ciągle musiałam coś robić bo inaczej to oczka same się zamykały:zawstydzona/y:

my z mamą wypiliśmy bezalkoholowego szampana po 22:00 i ona poszła na nockę do pracy na 23:00, a my do domu ;-)w łóżeczku pstrykaliśmy TV i o 24:00 przez okno oglądaliśmy fajerwerki (akutat przed blokiem u nas zawsze puszczają i nie musieliśmy noska z domu wystawiać) ;-):-)

ja kobietki dalej w dwupaku jutro rano ide do poloznej na sprawdzenie tetna i z moim nieszczesnym moczem sprawdzic jak po tabletkach bo ostatnio mialam bialko i bakterie zobaczymy jakie wyniki jutro beda. Milego wieczoru kobietki

już niedługo ;-)

My dziś troszku na spacerku z mezem i corcia a tak caly dzien w domku , normalnie jakoś chce mi sie ciagle spać . A my jutro na wizytkę :) ale dopiero na 17:40
Miłego wieczorku i trzymajcie się kobitki

to daj cynk co i jak u maleństwa :tak:

witam was
dziś ujrzałam pozytywny test! :)

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Może foteczkę nam wkleisz?? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry