Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) ... dla rozluźnienia atmosfery przedstawiam kącik naszej księżniczki ;-)
Zobacz załącznik 308222Zobacz załącznik 308223Zobacz załącznik 308224Zobacz załącznik 308225![]()
Hej dziewczynki to jak z tym progesteronem, wie któraś kiedy do badać?
Kochana ogromne Gratulację piękne II kreseczki. W którym dc. robiłaś ten test? Miałaś jakieś objawy??dziewczyny zdazyl sie cod robilam test wczoraj noi patrzcie Zobacz załącznik 313346
u nas rozpoczęlo się ząbkowanie więc nie śpimy
zaczęlam wprowadzać stałe posiłiki sama je gotuje wiec wiem co podaje mniej więcejdo sloiczków nie mam jaoś przekonania a i moj M jestantysloiczkowy
No i Sebuś dzisiaj przewrócił się z plecków na boczek i na brzuszekto ważny dla nas dzień
![]()
już ząbki idą?? :-) ale ten czas leci... 
Hej kobietki witam sie pierwsza w nowym roku niemoge spac od 5 bo jakies bole mam ale jakies dziwne nieregularne i niezbyt mocne bo poltorej godziny rzespalam jeszcze do osmej i czoje je tylko jak leze jak chodze to nie przyznam szczerze ze fajnie by bylo jakby sie rozkrecily zebym mogla jechac na porodowke dzis bo i fajna data i mezu ma dzis ostatni wolny dzien jutro wieczorem do pracy idzie
zmyka kochane jakby sie rozkrecilo to napisze batonikowi

tyle czasu na to czekał i maleństwo niespodziankę mu zrobiło