reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane na cały 2011 życzę Wam mnóstwa radości i każdego dnia powodów do uśmiechu! Niech spełnią się Wam wszystkie plany i marzenia (nawet te o których boicie się pomyśleć ;-) )

reklama
856697srmug6tt9b.gif

Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości,
Ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka.
Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy

Iwona, Robert i Blanka ;-)

no kurtka ale mnie tutaj długo nie było....

Mycha gratulacje synusia :)

Batonik również gratuluje córeczki :) widzę, ze przed terminem urodziłaś?? :) mam nadzieje, ze wsio dobrze:)
co do buraczków możesz śmiało jeść :) a nawet powinnaś :) ma wiele witamin i chroni przed anemią :) ja jem przynajmniej 4 razy w tygodniu :) a dalej karmię piersią :)

PallissA gratulacje :)

Erba mogę Ci polecić laktator ja mam eletryczny kosztowął 109 zł http://www.tufi.pl/czytaj_artykul_3_gaia.html jestem z niego mega zadowolona ściagam nim 4 miesiące ponad i jeszcze mnie nie zawiódł :)

u nas rozpoczęlo się ząbkowanie więc nie śpimy :)
zaczęlam wprowadzać stałe posiłiki sama je gotuje wiec wiem co podaje mniej więcej :) do sloiczków nie mam jaoś przekonania a i moj M jestantysloiczkowy :)

No i Sebuś dzisiaj przewrócił się z plecków na boczek i na brzuszek :) to ważny dla nas dzień :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kobietki witam sie pierwsza w nowym roku niemoge spac od 5 bo jakies bole mam ale jakies dziwne nieregularne i niezbyt mocne bo poltorej godziny rzespalam jeszcze do osmej i czoje je tylko jak leze jak chodze to nie przyznam szczerze ze fajnie by bylo jakby sie rozkrecily zebym mogla jechac na porodowke dzis bo i fajna data i mezu ma dzis ostatni wolny dzien jutro wieczorem do pracy idzie
zmyka kochane jakby sie rozkrecilo to napisze batonikowi

u nas rozpoczęlo się ząbkowanie więc nie śpimy :)
zaczęlam wprowadzać stałe posiłiki sama je gotuje wiec wiem co podaje mniej więcej :) do sloiczków nie mam jaoś przekonania a i moj M jestantysloiczkowy :)
No i Sebuś dzisiaj przewrócił się z plecków na boczek i na brzuszek :) to ważny dla nas dzień :)

:-D już ząbki idą?? :-) ale ten czas leci... :sorry2:

Hej kobietki witam sie pierwsza w nowym roku niemoge spac od 5 bo jakies bole mam ale jakies dziwne nieregularne i niezbyt mocne bo poltorej godziny rzespalam jeszcze do osmej i czoje je tylko jak leze jak chodze to nie przyznam szczerze ze fajnie by bylo jakby sie rozkrecily zebym mogla jechac na porodowke dzis bo i fajna data i mezu ma dzis ostatni wolny dzien jutro wieczorem do pracy idzie
zmyka kochane jakby sie rozkrecilo to napisze batonikowi

trzymałam kciuki za dotrwanie do 2011 r., a teraz trzymam mocno kciuki za lekki poród :tak:

A ja koniecznie muszę się pochwalić, że w Nowy Rok ok. 1:00 godz dzidzia kopnęła męża w dłoń :tak::-D tyle czasu na to czekał i maleństwo niespodziankę mu zrobiło :-D

I ja się witam w tym Nowym 2011 Roku

Olakale dzieki za info w sprawie wozka :)

Pajko Tobie za info w sprawie laktatora , i nawet nie drogi jak na elektryczny . A Sebuś slicznie rośnie jaki juz duzy chłopak :) jak ten czas lleci

Zabciu no to teraz czekamy na Ciebie :) i mocno zaciskamy &&&&&&&&&& za szczesliwe i lekkie rozwązanie

Myszko supcio Szymulka :) i oddzywaj sie prz czasie bo po dupci damy

Palliskooo Wielkie gratki

Scully moj mały jak buszuje to caly brzuch faluje a jak chce przylozyc reke meza lub corci przestaje , hmm maly cudak

My dziś caly dzionek w łożeczku odpoczywamy moj m sie smieje ze odpoczywamy jakbysmy cala noc tanczyli , ale wiecie nasiadowka tez meczy

Jeszcze raz DO SIEGO ROKU 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do poklikania baj baj

reklama
Hej kobietki no niestety ja jeszcze w dwupaku wczoraj od 5 rano do 14:00 mialam bole co okolo 25 minut potem sie uspokoilo i wieczorem znow byly ale co okolo 20 minut cala noc przespalam a dzis juc tylko cmi i ciezko wyliczyc co ile sa wiec dalej czekam az sie rozkreci jak do jutra sie nierozokreci to chyba pojde do apteki i sproboje z olejkiem mam nadzieje ze na dniach sie rozpakoje dzis zaczynam 40 tydzien :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry