reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witamy się w Nowym Roku!

Żabko jak tam ?!?
Pajkaa a smarujesz małemu czymś dziąsełka ?
Kinga ogromne gratulację! Spokojnej ciąży życzę!

Mam nadzieje że Nowy Rok u Was zaczął się super!

Pozdrawiamy!

Hej dziewczynki! J tez chce wkleic zdjecie swojego testu (zreszta obiecalam:) ale nie umiem!!!!!

:sorry: to będzie jakoś tak... :sorry: na zaawansowanej odpowiedzi masz obok buziek -agrafkę (czyli załącznik), klik na niego :tak: po prawej stronie na górze masz zielony plusik z napisem "Dodaj pliki", klik na niego :tak: Potem "Wybierz pliki" i jesteś na swoim kompie, szukasz plik i klik na niego, a potem "wgraj pliki" :tak: Załącznik pokazuje ci się w okienku "Start" i "Załączniki" :tak: Wychodzisz z tego krzyżykiem -tak jak się okienko zamyka lub po prawej stronie na dole "Done" :tak:
Jak już napiszesz odpowiedzi do ludzków i dasz "zatwierdz odpowiedz" to załącznik już będzie :tak:

Witam w Nowy Roku:)

Widzę że fasolek nam przybyło GRATULACJE PRZYSZŁYM MAMUSIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miło popatrzeć na dwie piękne kreseczki:-)(tylko szkoda że nie swoje:-(:-(:-(:-()

U mnie właśnie dni płodne i oczywiście choróbsko musiało sie przyplatać wiecie ja juz nie mam siły zawsze jak mam dni płodne to coś się zawsze przypląta.

Żabka jak samopoczucie? Antoś szykuje sie do przywitania z mamusią?

A jak tam nasze forumowe dzieciaczki? Dają wypocząć mamusią?

:-)Witam popołudniowo ;-)

... na wstępie gratuluję II magicznych kreseczek, życzę Wam dziewczyny spokojnej ciąży :tak:

a my dziś byłyśmy na pierwszym "spacerze" na balkonie :-D na 30 min wirtualnie z ciocią Anetą i Szymulką:-D było super, teraz była u nas babcia tj. moja mamita :tak: niestety wnuczka nie przywitała się nawet z babcią bo smacznie śpi od 14 :-) za chwilę pewnie tatuś wróci z pracy i jakoś będzie raźniej w domku :-p jutro wybierzemy się na normalny spacer jeśli pogoda dopisze tak jak dziś :tak: to myślę że na 45 min możemy sobie śmiało pozwolić ;-)

Żabka jak tam ?? mam nadzieję że jeszcze się nie raczyłaś olejkiem :sorry2:

witam was
dziś ujrzałam pozytywny test! :)
GRATULUJĘ :) CZYLI JEDNAK ODPUSZCZENIE POMAGA dostosuję się do twojej rady i też odpuszczam

Witam w Nowy Roku:)

Widzę że fasolek nam przybyło GRATULACJE PRZYSZŁYM MAMUSIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miło popatrzeć na dwie piękne kreseczki:-)(tylko szkoda że nie swoje:-(:-(:-(:-()

U mnie właśnie dni płodne i oczywiście choróbsko musiało sie przyplatać wiecie ja juz nie mam siły zawsze jak mam dni płodne to coś się zawsze przypląta.

Żabka jak samopoczucie? Antoś szykuje sie do przywitania z mamusią?

A jak tam nasze forumowe dzieciaczki? Dają wypocząć mamusią?

izus i mnie zreszta podobnie a nawet jak zawsze mam piękny śluz płodny to nie współżyję z mężem bo zawsze coś:-( i powiedz jak ja mam zajść :-( bo jakoś jednak wiatropylna nie jestem

Slaba jakosc zdjecia ale powinny byc widoczne:blink:

Załączniki

• IMG_5759.jpg
    IMG_5759.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 40
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry