myszka1987
Mama Mikołaja:)
Hej dziewczynki! J tez chce wkleic zdjecie swojego testu (zreszta obiecalam
ale nie umiem!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki! J tez chce wkleic zdjecie swojego testu (zreszta obiecalamale nie umiem!!!!!
to będzie jakoś tak...
na zaawansowanej odpowiedzi masz obok buziek -agrafkę (czyli załącznik), klik na niego
po prawej stronie na górze masz zielony plusik z napisem "Dodaj pliki", klik na niego
Potem "Wybierz pliki" i jesteś na swoim kompie, szukasz plik i klik na niego, a potem "wgraj pliki"
Załącznik pokazuje ci się w okienku "Start" i "Załączniki"
Wychodzisz z tego krzyżykiem -tak jak się okienko zamyka lub po prawej stronie na dole "Done" 

na 30 min wirtualnie z ciocią Anetą i Szymulką
było super, teraz była u nas babcia tj. moja mamita
niestety wnuczka nie przywitała się nawet z babcią bo smacznie śpi od 14 :-) za chwilę pewnie tatuś wróci z pracy i jakoś będzie raźniej w domku
jutro wybierzemy się na normalny spacer jeśli pogoda dopisze tak jak dziś
to myślę że na 45 min możemy sobie śmiało pozwolić ;-)
GRATULUJĘwitam was
dziś ujrzałam pozytywny test!![]()
Witam w Nowy Roku
Widzę że fasolek nam przybyło GRATULACJE PRZYSZŁYM MAMUSIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miło popatrzeć na dwie piękne kreseczki:-)(tylko szkoda że nie swoje:--
-
-()
U mnie właśnie dni płodne i oczywiście choróbsko musiało sie przyplatać wiecie ja juz nie mam siły zawsze jak mam dni płodne to coś się zawsze przypląta.
Żabka jak samopoczucie? Antoś szykuje sie do przywitania z mamusią?
A jak tam nasze forumowe dzieciaczki? Dają wypocząć mamusią?
szczęściara GratulujęSlaba jakosc zdjecia ale powinny byc widoczne![]()
piękne zdjęcia a widoki jeszcze ładniejszeA to moje 3 kolejne zdjecia USG, ostatnie z dzisiaj![]()