reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

UWAGA! Wysylam:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~he he mam nadzieje ze wszystkie zlapalyscie, bo jak nie to poprawie;-):-D

reklama
Witam się wieczorowo
Myszka 87 gratki ale sie posypały fasoleczki supcio :) aby tak dalej trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie babolki
Olkale Natka śliczna :)
A my po wizycie z bąblem wsio ok rośnie pięknie ma juz uwaga 1091 g:szok: obwód brzuszka ma na 29tc i 2 d i tu ginka az wykrzyknik dala głowki na 28 tc 5d a kość udowa na 27 tc ułozony jest główką w dół jąderka są wszystko na swoim miejscu cieszę sie ze zdrowy maluch ale ta waga mnie przeraziła az normalnie ryczeć mi się chciało . Ale to tez moja wina bo przybralismy na wadze az 3 kg i to dlatego , ale w sumie nie wiem gdzie nam to wlazło bo w biuscie i biodrach tyle samo :eek: mamy zrezygnować z węglowodanów no i dostaliśmy tabsy na zbicie tętna i ciśnienia . A termin wg usg wyszedł na 26-03 !!! no to się pochwaliliśmy następna wizytka 31-01

Miłego wieczorku

U mnie właśnie dni płodne i oczywiście choróbsko musiało sie przyplatać wiecie ja juz nie mam siły zawsze jak mam dni płodne to coś się zawsze przypląta.

ja też tak miałam, że ciągle coś się mnie w płodne czepiało, ale jeśli nie była to grzybica (tylko np. przeziębienie i kaszel) to atakowałam, bo nie chciałam przegapić szansy :tak: żeby chociaż raz w dni płodne zaliczyć sexik i mieć choć cień nadziei :tak:

Slaba jakosc zdjecia ale powinny byc widoczne:blink:

piękne :tak: wszystko widać :-)

Na srodkowym zdjeciu widac wielkiego krwiaka, ktory na szczescie zniknal w ciagu tyg. Ciesze sie bo niezle mnie przestraszyl, myslalam ze cos sie stalo zlego ale leki dzialaja i nie obeszlo sie bez lezenia w lozku... Ale juz jest ok:)

ja jak plamiłam w 9 tc to w szpitalu okazało się, że krwiak, ale na szczęście szybka interwencja zadziałała :tak:

moje ma sie dobrze

cukierek :-D

Hej kobietki ja dalej w dwupaku a wyniki moczu dalej kiepskie mimo ze lykalam furaginum od gina i nic niedalo dalej mam bialko w moczu, bakterie i inne dziadostwa i rece mi puchna i przy tym robia sie cale czerwone i twarz tez robi sie czerwona i dekold jak chwile postoje jedynie nogi mi niepuchna i zaczynam sie martwic bo z corka tez tak mialam tydzien przed porodem i lezalam w szpitalu na podejrzenie zatrucia ciazowego :-( niech maluszek juz lepiej wychodzi bo sie martwie dzis mialam przez ponad godzine skorcze co 15 minut ale potem znow spokoj nic sie nierozkrecilo :-(

jak co 15 minut to pewnie już niedługo :sorry2: trzymam kciuki :tak:

To ja trochę tych fluidków połapie dla siebie przyda się przed czwartkowym testowankiem:-)

to dla staraczek ode mnie i dzidzi:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JA chcę też chociaz jednego malutkiego fluidka,:tak::tak::tak::tak:

u mnie 15 dc wiem izus u mnie podobnie chociaż mój twierdził że uważał kiedyś że przy pojedynczym sexie w dni płodne jest ciąża a ja mu na to że tak było owszem ale za czasów naszych babć

batonik dziękuję po sylwestrze super bawiłam się super dziękuję:) miło było u Ciebie czytałam że również:)

ZABKA PIJ OLEJEK TERAZ JUŻ DO DZIEŁA NIE MA NA CO CZEKAĆ!!!!
Tylko problem w tym ze niekupilam go dzisiaj bo w miescie bylam przed odebraniem wynikow ale jutro napewno kupie bo nawet mezu rano zrobil duze oczy jak sie obudzilam cala czrwona a wieczorem tesciowa dziwnie patrzyla i tez mowila ze fest czerwona jestem

GRATULUJĘ :) CZYLI JEDNAK ODPUSZCZENIE POMAGA dostosuję się do twojej rady i też odpuszczam
tak tak kochana to jednak działa... :) ciesz się seksem najbardziej jak tylko potrafisz! nie myśl o dzidzi i o tym że ten seks jest po to aby ona zaistniała... nie wolno Ci... odpuść i jedz pij siemie lniane co dziennie:) ja w tym cyklu zażywałam i pomogło też.

A dziś byłam u ginekologa:) potwierdziła ciążę
wstępnie mam termin na 11 września.
rodzice też dziś sie dowiedzieli jak tylko dostałam potwierdzenie ciąży od ginki:) Ucieszyli się

scully dzieki za pw! :*

teraz i ja wam mogę dać porcję świeżych fluidków! :-)
łapcie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~

Witamy sie!

Olkale śliczną masz córeczkę! I jakie ma pucusie piękne!

Erba no to duży chłopczyk rośnie...choć wiadomo jak to z tym usg nieraz jest.

Żabko a mierzysz ciśnienie ?!? Bo to białko nie jest ciekawe, do tego takie czerwone plamy i puchnięcie może wskazywać na wysokie ciśnienie.

Pozdrawiamy!

Dzisiaj Szymuś kończy 10 tygodni! Kiedy to zleciało...choć z drugiej strony nie wyobrażam sobie że go kiedyś z nami nie było.

reklama
Witam:)

e

moje ma sie dobrzeZobacz załącznik 314324 tylko spac w dzień za bardzo nie chce... pewnie ciekawa swiata :) to moj slodziak

Śliczniuteńka:tak::tak::tak::-)

u mnie 15 dc wiem izus u mnie podobnie chociaż mój twierdził że uważał kiedyś że przy pojedynczym sexie w dni płodne jest ciąża a ja mu na to że tak było owszem ale za czasów naszych babć

no to mamy podobnie bo ja dziś mam 15 dc więc razem zaciążamy?
kiedyś to się dzieci rodziło jedno po drugim a teraz to trzeba mieć ogromne szczęście żeby mieć dzieci a co to będzie pozniej czy my sie doczekamy wnuków?

UWAGA! Wysylam:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~he he mam nadzieje ze wszystkie zlapalyscie, bo jak nie to poprawie;-):-D

No to łapie~:-)

ja też tak miałam, że ciągle coś się mnie w płodne czepiało, ale jeśli nie była to grzybica (tylko np. przeziębienie i kaszel) to atakowałam, bo nie chciałam przegapić szansy :tak: żeby chociaż raz w dni płodne zaliczyć sexik i mieć choć cień nadziei :tak:

Ja też nie daje mężusiowi spokoju i działamy ,jakaś nadzieja jest.

to dla staraczek ode mnie i dzidzi:

Równiez skorzystam i łapie~~
Taka masa fluidków to musi zadziałać:-)

teraz i ja wam mogę dać porcję świeżych fluidków! :-)
łapcie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~