Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może to jest tak na początku, bo muszę się nią nacieszyć
najchętniej to bym ją cały czas całowała, przytulała, wąchała etc.
w końcu mam ją przy sobie dopiero 2 tygodnie 
życzę Ci żebyś się szybko i bezboleśnie rozpakowała
trzymamy z Blanką za Was &&&&&&&&&& i daj znać jakby coś ;-)

wiesz wcale się nie dziwię że bys non stop całowała małą jak mi się uda drugi raz to pewnie wcale z domu nie wyjdę bez dziecka i nawet spać w jednym łóżku będziemy za te lata dłuuugiieee rozłąki czyt. obecny brak fasolkiLopop ... nie obraziłam się coś Ty, no muszę zacząć nad tym pracować bo popadnę w paranoję lub jakąś obsesjęmoże to jest tak na początku, bo muszę się nią nacieszyć
najchętniej to bym ją cały czas całowała, przytulała, wąchała etc.
w końcu mam ją przy sobie dopiero 2 tygodnie
Żabko ... no w końcu gin podjął słuszną decyzjężyczę Ci żebyś się szybko i bezboleśnie rozpakowała
trzymamy z Blanką za Was &&&&&&&&&& i daj znać jakby coś ;-)
Erba ... Lopop ma rację przy wysokim ciśnieniu dzieci nie rosną takie koloski ;-) także głowa do góry ;-)
...a mój "Borsuczek" śpi po kąpieli jak aniołek ;-)
Zobacz załącznik 314563
a to z dzisiejszego spacerku ;-)

Hej kobietki bylam u gina i mam skierowanie na patologie ciazy i mam jutro rano jechac a dzis mam sobie na spokojnie wszystko przyszykowac lacznie z rzeczami maluszka bo w dwupaku juz raczej niewyjde :-) tablecik biore ze soba wiec jak net bedzie muzdzyl to bede wpadac na forum
witam sie wieczorowo i pozdrawiam wszystkie panie i prosze o kciuki za latwe rozwiazanie :-) odezwe sie jutro
trzymam kciukaski 
Jutro moja corca bedzie miala 2 miesiace ale czas leci

...a mój "Borsuczek" śpi po kąpieli jak aniołek ;-)
a to z dzisiejszego spacerku ;-)