Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może to jest tak na początku, bo muszę się nią nacieszyć
najchętniej to bym ją cały czas całowała, przytulała, wąchała etc.
w końcu mam ją przy sobie dopiero 2 tygodnie 
życzę Ci żebyś się szybko i bezboleśnie rozpakowała
trzymamy z Blanką za Was &&&&&&&&&& i daj znać jakby coś ;-)

wiesz wcale się nie dziwię że bys non stop całowała małą jak mi się uda drugi raz to pewnie wcale z domu nie wyjdę bez dziecka i nawet spać w jednym łóżku będziemy za te lata dłuuugiieee rozłąki czyt. obecny brak fasolkiLopop ... nie obraziłam się coś Ty, no muszę zacząć nad tym pracować bo popadnę w paranoję lub jakąś obsesjęmoże to jest tak na początku, bo muszę się nią nacieszyć
najchętniej to bym ją cały czas całowała, przytulała, wąchała etc.
w końcu mam ją przy sobie dopiero 2 tygodnie
Żabko ... no w końcu gin podjął słuszną decyzjężyczę Ci żebyś się szybko i bezboleśnie rozpakowała
trzymamy z Blanką za Was &&&&&&&&&& i daj znać jakby coś ;-)
Erba ... Lopop ma rację przy wysokim ciśnieniu dzieci nie rosną takie koloski ;-) także głowa do góry ;-)
...a mój "Borsuczek" śpi po kąpieli jak aniołek ;-)
Zobacz załącznik 314563
a to z dzisiejszego spacerku ;-)

Hej kobietki bylam u gina i mam skierowanie na patologie ciazy i mam jutro rano jechac a dzis mam sobie na spokojnie wszystko przyszykowac lacznie z rzeczami maluszka bo w dwupaku juz raczej niewyjde :-) tablecik biore ze soba wiec jak net bedzie muzdzyl to bede wpadac na forum
witam sie wieczorowo i pozdrawiam wszystkie panie i prosze o kciuki za latwe rozwiazanie :-) odezwe sie jutro
trzymam kciukaski 
Jutro moja corca bedzie miala 2 miesiace ale czas leci

...a mój "Borsuczek" śpi po kąpieli jak aniołek ;-)
a to z dzisiejszego spacerku ;-)