• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się wieczorowo
Batonik Myszka Lopciu wielkie dzięki za podniesienie mnie na duchu odrazu lepiej :)
Zabcia trzymay mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&& i koniecznie daj zanć co i jak :)
Za wszystkie Babolki kochane mocno z Juniorkiem zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!

Buziolki kochane i do poklikania

Lopop ... nie obraziłam się coś Ty, no muszę zacząć nad tym pracować bo popadnę w paranoję lub jakąś obsesję :sorry: może to jest tak na początku, bo muszę się nią nacieszyć :zawstydzona/y: najchętniej to bym ją cały czas całowała, przytulała, wąchała etc. :-p w końcu mam ją przy sobie dopiero 2 tygodnie :zawstydzona/y:

Żabko ... no w końcu gin podjął słuszną decyzję :tak: życzę Ci żebyś się szybko i bezboleśnie rozpakowała :tak: trzymamy z Blanką za Was &&&&&&&&&& i daj znać jakby coś ;-)

Erba ... Lopop ma rację przy wysokim ciśnieniu dzieci nie rosną takie koloski ;-) także głowa do góry ;-)

...a mój "Borsuczek" śpi po kąpieli jak aniołek ;-):tak:

Obraz 404.jpg
a to z dzisiejszego spacerku ;-)

Ostatnia edycja:
Lopop ... nie obraziłam się coś Ty, no muszę zacząć nad tym pracować bo popadnę w paranoję lub jakąś obsesję :sorry: może to jest tak na początku, bo muszę się nią nacieszyć :zawstydzona/y: najchętniej to bym ją cały czas całowała, przytulała, wąchała etc. :-p w końcu mam ją przy sobie dopiero 2 tygodnie :zawstydzona/y:

Żabko ... no w końcu gin podjął słuszną decyzję :tak: życzę Ci żebyś się szybko i bezboleśnie rozpakowała :tak: trzymamy z Blanką za Was &&&&&&&&&& i daj znać jakby coś ;-)

Erba ... Lopop ma rację przy wysokim ciśnieniu dzieci nie rosną takie koloski ;-) także głowa do góry ;-)

Zobacz załącznik 314563
wiesz wcale się nie dziwię że bys non stop całowała małą jak mi się uda drugi raz to pewnie wcale z domu nie wyjdę bez dziecka i nawet spać w jednym łóżku będziemy za te lata dłuuugiieee rozłąki czyt. obecny brak fasolki:-p

zabka za szybki poród&&&
svensonka ale to zleciało już jest spokojniejsza Vaneska?

erba tak sobie myślę że nawet synuś może nie mieć u Ciebie 3 kg bo wysokie ciśnienie jednak bardzoooo przeszkadza rosnąć dzieciom w brzuszkach:)

Ostatnia edycja:
lopop nie wiedzialam ze tak sie mowi:) wedlug chinskiego kalendarza bedzie chlopiec i tez na to licze ale jesli nie to trudno, najwazniejsze zeby wszystko bylo ok. Moj gin moze stwierdzic juz w 12tyg wiec pewnie wczesnie sie dowiem:)

witam się w srodwe popoludnie
ło matko i jeszcze dziś nigogo nie było

Lopciu to ja jestem wyjątkiem bo z mlodą tez mialam problemy co prawda tylko z wysokim tętnem bo dochodzilo do 150 a urodziła się z waga 3900 , podejrzewam ze mlody moze byc duzy po przecież ma za kim , tatuś wysoki . Nie wiem na ile te mierzenia sie sprawdzaja ale jak patrzylam w karte ciązy corci to wyprzedzala rowiesnikow o tydzien , tak jak mlody tylko ze ten brzusio ma taki duzzzyyyyy :) na 29 tc a jak sprawdzałam wagę w jakis kalkulatorach to bylo podane ze dziecko moze miec nawet 900 g takze chyba te nasze 1100 nie odbiega za duzo od normy :) a narazie się nie przejmuję znaczy staram sie nie myslec.

Miłego dzionka baj baj !

Hej kobietki dzieki za kciuki pisze juz ze zpitalnego luzka ponad godzine czekalam w izbie przyjec ale juz jstem na oddziale polozniczym pobrali mi krew i wzieli siusie i czekam na ginka na badanie odezwe sie pozniej jak bede cos wiecej wiedzic bo w kazdej chwili moga mnie zawolac do gina wiec zmykam

Hej kobietki bylam u gina i mam skierowanie na patologie ciazy i mam jutro rano jechac a dzis mam sobie na spokojnie wszystko przyszykowac lacznie z rzeczami maluszka bo w dwupaku juz raczej niewyjde :-) tablecik biore ze soba wiec jak net bedzie muzdzyl to bede wpadac na forum
witam sie wieczorowo i pozdrawiam wszystkie panie i prosze o kciuki za latwe rozwiazanie :-) odezwe sie jutro

no na pewno wyjdziecie już oddzielnie :tak: trzymam kciukaski :tak:

Jutro moja corca bedzie miala 2 miesiace ale czas leci

kiedy to zleciało?? :sorry2:

spacerek się podobał, bo się uśmiecha przez sen :-D

A u mnie zamieszanie z wynikami...
Do gina chodzę na NFZ do Ośrodka, a tam mi położna powiedziała, że jak dziecko będzie zapisane w Przychodni pod moim domem to żebym tam robiła wyniki (i na kartce zapisała mi, które mam zrobić na następną wizytę).
To ja wczoraj się zarejestrowałam by mi wypisali u mnie skierowanie. Po 2 godzinach obsówki (bo u nas na godzinę się chodzi) weszłam.
Lekarka się przyczepiła, że ci w Ośrodku kombinują i że ja nie jestem pierwszą osobą co oddelegowują do nich i że sami powinni robić. Potem się przyczepiła do glukozy. Mam zrobić 75g po godzinie, a ona, że za dużo i 75g robi się po 2 godz.
Skierowanie wypisała, glukozy nie kupiłam, bo nie wiadomo ile (w piątek będę dzwonić) i powiedziała, że ona sobie z tą położną pogada o tych odsyłaniach. Wyszłam wściekła, że się czepia jakby to była moja wina...

P.S. Dzidzia już słyszy :-p

Sculy 50 po godzinie a 75 po dwoch
Hej kobietki a wiec tak narazie badal mnie gin i mam stan zapalny w muszelce brrrr i szyjke badal i powiedzial ze jeszcze daleko do porodu :-( zrobil usg i obliczyl ze dzidzia bedzie wazyc 3600-3700 wiec zaczynam miec cykora przed sn liczylam na max 3500 no i rano maja mi pobrac mocz cewnikiem brrr a co dalej to sie okaze cisnienie narazie ok zobaczymy jutro po badaniach co powiedza mam nadzieje ze nieodesla mnie z brzuchemdo domu..

reklama
hej babeczki :)
My po pierwszym szczepieniu... w sumie niezła wyprawa sie zrobiła... wyszał z domu o 8, a wróciłam o 12, po drodze zakupy... daleko mam do przychodni, a spacer po tych cudnych, zimowych chodnikach to sama przyjemność ;)

zastrzyk zniosła w miarę chwilę płaczu i po krzyku, no i przy cycku... za miesiac kolejna wizyta i szczepionka tylko doustna, na Rotawiruski

Batonik co do zostawiania małej to ja ciesze sie Natka o miesiac dłuzej...zobaczymy za jakis czas ;) wyszłam rapem kika razy i przez cały ten czas myslałam o małej :) wydaje mi sie, ze raz po raz trzeba miec chwilke dla siebie...jak to moja tesciowa mówi relaksu :)
po to sa babcie i tatusiowie, zeby mama mogła sobie wziac prysznic i spokojnie umyc zeby (bo Natka jest mocno absorbujaca)
ja tez malucha ciagle caluje, przytulam...mój J mówi, ze wychowujemy sobie niezłego pieszczocha :)

Zabka lepiej zebys juz wyszła z małym ze szpitala.... lepiej urodzic po terminie, gorzej czekac... po za tym po co jechac za chwile jeszcze raz ;)

Erba brzuch to indywidualna sprawa...mój był mały...wszyscy mi to mówili i tez sie tym martwiłam..

Svensonka ostatnio rzadko zagladałas własnie miałam pisac o tym... co u Ciebie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry