Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte:-)W sobote mamy IUI, proszę więc o zaciśnięcie mocno kciuków.
no chyba że wcześniej Antoś zechce wyjść sam ;-) a co z ciśnieniem 

poczekamy aż dziś stopi się większość śniegu i jutro ruszymy
wiecie co mam mega problem bo nie mam się w co ubrać i chyba muszę udać się na jakieś łowy bo wyglądam jak ostatnie nieszczęście 
Sculy 50 po godzinie a 75 po dwoch
Hej kobietki a wiec tak narazie badal mnie gin i mam stan zapalny w muszelce brrrr i szyjke badal i powiedzial ze jeszcze daleko do porodu :-( zrobil usg i obliczyl ze dzidzia bedzie wazyc 3600-3700 wiec zaczynam miec cykora przed sn liczylam na max 3500 no i rano maja mi pobrac mocz cewnikiem brrr a co dalej to sie okaze cisnienie narazie ok zobaczymy jutro po badaniach co powiedza mam nadzieje ze nieodesla mnie z brzuchemdo domu..
może dziś się dowiem ile mam w końcu robić 
więc z dzidzią wyjdziesz -kwestia tylko jedna: kiedy ;-) póki co trzymam kciukaski za lekki poród 
hej babeczki
My po pierwszym szczepieniu... w sumie niezła wyprawa sie zrobiła... wyszał z domu o 8, a wróciłam o 12, po drodze zakupy... daleko mam do przychodni, a spacer po tych cudnych, zimowych chodnikach to sama przyjemność
zastrzyk zniosła w miarę chwilę płaczu i po krzyku, no i przy cycku... za miesiac kolejna wizyta i szczepionka tylko doustna, na Rotawiruski
po to sa babcie i tatusiowie, zeby mama mogła sobie wziac prysznic i spokojnie umyc zeby (bo Natka jest mocno absorbujaca)
ja tez malucha ciagle caluje, przytulam...mój J mówi, ze wychowujemy sobie niezłego pieszczocha![]()
ja też będę pieszczoszkować maleństwo
już pieszczoszkuję brzuszek i zauważyłam, że dzidzia reauje :-)melduję się![]()
Fajnie my nidlugo tez bedziemy urzędowaća pochwalę sie iz bryka juz zamowiona ale zmienilismy na chicco i kojec juz tez zamówiony
![]()
a pochwale sie wam CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka kolor zielony
i wozek rowniez w kolorze zielonym http://mulan.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=1543

Część Kochane! @ zawitała do mnie z samego rana więc nawet nie zdąrzyłam zatestować. Zaczynam ostatni cykl staranek jak teraz się nie uda to odpuszczam
mini przerwa i a nóż niespodzianka będzie
a wogóle to życzę już zafasolkowania 
No to po krótce co u mnie
Ząbkowania ciąg dalszySebuś 31 stycznia przewrócił sie z plecków na brzuszek i juz nie mozna go zostawiac samego na łożku
Spadłam z wagi 17,5 kg ( w ciaży przytyłam tylko 10 kg) więc lekarka zaczęla się martwić, z emoze to anemia, ale wsio jest ok widac taka moja urodawhodzę w rozmiar 34
mam nadzieje, ze z aniedlugo nie bede sie ubierac w jednym sklepie z Sebusiem
![]()
) i ciuszki fajne są w H&M na dziecięcym ;-)Witam ja tu raczej dawno nie bylam
Ale weszlam by pogratulować Ci Kinguś, tak sie cieszę że i tobie sie udało).
GRATULUJĘ!!!!
Trzymam kciukaski za zdrówko 
W sobote mamy IUI, proszę więc o zaciśnięcie mocno kciuków.

Kochana mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&W sobote mamy IUI, proszę więc o zaciśnięcie mocno kciuków.
te 75g to nie wiem czy nie dla tego, że cukrzyca w rodziniemoże dziś się dowiem ile mam w końcu robić
trzymam kciukaskiwięc z dzidzią wyjdziesz -kwestia tylko jedna: kiedy ;-) póki co trzymam kciukaski za lekki poród
pieszczoszki za to są bardziej szczęśliwe, bo czują się kochaneja też będę pieszczoszkować maleństwo
już pieszczoszkuję brzuszek i zauważyłam, że dzidzia reauje :-)
ja się kojca plastikowego obawiam i podobają mi się takie drewniane łóżka: z wyciąganymi szczebelkami z 3 regulacjami wysokości, które zmienia się na łóżko
nie odpuszczajmini przerwa i a nóż niespodzianka będzie
ja mam niby rozm.34 (bo teraz z brzuszkiem to nie wiem jaki mam) i ciuszki fajne są w H&M na dziecięcym ;-)
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tobie też się udałoTrzymam kciukaski za zdrówko
mocno trzymam![]()
A mam pytanko ta oksy to ona taka zła , coś tam czytałam ale juz chyba nie chce czytac bojuz schize mam delikatną , a jak bede sie umawiala z moja gin to pewnie tez mnie oksy czeka
Całuję Was miłego dzionka
tylko w niektórych przypadkach jest tak, że po teście macica jest tak wprawiona w skurcze, że zaczyna się akcja porodowa
jak ja leżałam w szpitalu to niektóre dziewczyny miały po 4 testy oksytocynowe i nic
podczas cc też miałam podawaną oksytocynę żeby moja macica zaczęła się obkurczać 

Helloł Erbuś ;-)
... wiesz ja powiem Ci tak, że wszyscy się boją tej oksytocyny, ale tak na prawdę to jest test jak będzie zachowywała się macica podczas porodu, czy jest podatna na skurczetylko w niektórych przypadkach jest tak, że po teście macica jest tak wprawiona w skurcze, że zaczyna się akcja porodowa
jak ja leżałam w szpitalu to niektóre dziewczyny miały po 4 testy oksytocynowe i nic
podczas cc też miałam podawaną oksytocynę żeby moja macica zaczęła się obkurczać
P.S. dziś w nocy o godzinie 00:10 moja Blaneczka skończy 3 tygodnie
... a i chciałam się upomnieć Erbuś że nie świętowałyśmy Twojej studniówki![]()
Cisnienie ok dzis mialam 100/60 a tak to 120/80 wiec spoko bialka w moczu juz niema ale dostaje co wieczor tabletke do pochwowa bo mialam tam stan zapalny i czekam na wynik posiewu:-) Witam porannie piątkowo ;-)
nanusia82 &&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte !!! na dodatek zielone ;-)
Zabko no to niedługo Cię rozpakują ;-)no chyba że wcześniej Antoś zechce wyjść sam ;-) a co z ciśnieniem
Myszka wyłaź z krzaków ciotko ... pogadaj troszkę co tam u Szymulki mojego małego zięcia
... a my dziś siedzimy w domku bo niby temp +5 ale jakoś tak zgniło i szklanka na chodnikachpoczekamy aż dziś stopi się większość śniegu i jutro ruszymy
wiecie co mam mega problem bo nie mam się w co ubrać i chyba muszę udać się na jakieś łowy bo wyglądam jak ostatnie nieszczęście
![]()
niedziekoje zeby niezapeszacte 75g to nie wiem czy nie dla tego, że cukrzyca w rodziniemoże dziś się dowiem ile mam w końcu robić
trzymam kciukaskiwięc z dzidzią wyjdziesz -kwestia tylko jedna: kiedy ;-) póki co trzymam kciukaski za lekki poród
pieszczoszki za to są bardziej szczęśliwe, bo czują się kochaneja też będę pieszczoszkować maleństwo
już pieszczoszkuję brzuszek i zauważyłam, że dzidzia reauje :-)
ja się kojca plastikowego obawiam i podobają mi się takie drewniane łóżka: z wyciąganymi szczebelkami z 3 regulacjami wysokości, które zmienia się na łóżko
nie odpuszczajmini przerwa i a nóż niespodzianka będzie
ja mam niby rozm.34 (bo teraz z brzuszkiem to nie wiem jaki mam) i ciuszki fajne są w H&M na dziecięcym ;-)
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tobie też się udałoTrzymam kciukaski za zdrówko
mocno trzymam![]()
po oksy bole sa mocniesze niz przy normalnym i sa odrazu mocne no ale zobaczymyWitam się i ja piątkowo
Kochana mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Słyszałam wiele opini ze takie łóżeczka turystyczne są ok i są stabilne i dzicia się nie uderzy na nasze wyjazdy w sam raza drewniane łóżeczko stoi w piwnicy
A my dziś rankiem wybraliśmy sie na delikatne zakupki oj nie wiedziałam ze tak nieciekawie ale dotarliśmy cało do domku
Żabko to trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&& za szybkie rozpakowanie
A mam pytanko ta oksy to ona taka zła , coś tam czytałam ale juz chyba nie chce czytac bojuz schize mam delikatną , a jak bede sie umawiala z moja gin to pewnie tez mnie oksy czeka
Całuję Was miłego dzionka