reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)Hej witamy niedzielnie orkiestrowo ;-):tak:

... jaka cisza tu dziś od rana, mam nadzieję że wszystkie poszły na WOŚP ;-), my też się wybieramy na spacerek do miasta z Blanką, ale póki co mała śpi :-p jak zwykle zresztą :laugh2: potem mamy zamiar zaliczyć obiad w mieście w pierogarni, zarezerwowaliśmy sobie stolik intymny co by można było cycka wyciągnąć w razie czego ;-)

Miłej niedzieli Babolki ;-)

reklama
Batonik sliczna twoja blaneczka i dzieki za przekazanie info kobietkom bo ja niemoglam dostac sie na forum
Witam sie wieczornie od wczoraj jestem w domku :-( wypuscili mnie wczoraj az sie poryczalam z nerwow po obchodzie jak gin powiedzial ze do domu no ale trudno w srode mam sie stawic tylko na ktg a jak dalej nieurodze to za tydzien stawic sie na oddzial na wywolywanie... beznadzieja 40 km bede jechac w jedna strone co kilka dni wogole zaczyna mnie to wszystko daznic najpierw martwilam sie zeby dotrwac do stycznia a teraz martwie sie zeby nieprzenosic za dlugo jak do piatku mlody sie nigdzie niebedzie wybierac to w piatek zadzialam z olejkiem narazie poczekam moze sam zdecyduje wyjsc
pozdrawiam was wszystkie i dziekoje za kciukaski

Helloł Babolki ;-)

:szok:a cóż to za pustki dzisiaj :szok:

... Żabka pisała dzisiaj do mnie smsa, że chyba ją jednak wypuszczą do domku bo wyniki w normie a termin dopiero na 11.01, ogólnie zdenerwowana tym faktem, :sorry2: ... wcale się nie dziwię :no: ...

... a my dziś świętujemy 3 tygodnie Blanki ;-):-D ... moja mała "kiełbaska"
przepiękna

wiesz tak się napatrzyłam w jej oczki że moze mnie zauroczy i też taką bedę miała:)

dobry wieczór
wpadłam sie zameldować i poczytac co tam sie dzieje ale cichutenko tutaj

Żabciu wiem ze sie denerwujesz ale moze mlody zdecyduje sie wyjsc na swiat w tym tygodniu spoko :) to my trzymamy kciukasy za ten tydzień

Pallisa jak samopoczucie ? i wogole co tam u Ciebie ? oddzywaj się częsciej

A my dziś cały dzionek w domku ,nic nam się nie chciało
Pozdrowionka dla Was wszystkich

;-)Dzień dobry poniedziałkowo ;-)

... a tu znowu cisza ... powoli zaczynam myśleć, że nasz wątek umarł wraz z końcem 2010 roku :szok: ... pisać Babolki, pisać :laugh2:

... my już po kontroli wagi dzisiaj u pani doktor :tak: normalnie nadal jestem w szoku, bo mała w 10 dni przybrała 550g :szok: i waży już 3400g normalnie klopsik mi rośnie mały :laugh2: pani doktor była z niej bardzo zadowolona bo i waga ładna, żółtaczki już nie ma, kupka na zawołanie zrobiona i siusiu na przewijak :laugh2: także zaliczyła wizytę na 5 z +, pewnie wzięła sobie do serducha słowa tatusia, że jak dobrze wypadnie to dostanie nagrodę-niespodziankę od niego;-)

... Żabko - szkoda, że Cię wypuścili :-( ale z drugiej strony wież mi że lepiej jechać na gorąco, kiedy się coś dzieje a nie czekać w szpitalu na rozwój sytuacji, bo to w tych ostatnich dniach szczególnie, bardzo daje się we znaki :sorry2: ... życzę Ci żebyś się w tym tygodniu rozpakowała, najlepiej w najmniej oczekiwanym momencie ;-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

... Erba korzystaj z lenia ile wlezie bo potem sama wiesz jak jest ;-):tak: ja bym chętnie zamieniła się z R na cycki, żeby on karmił, a ja żebym mogła przespać całą noc, no ale i tak nie mam co narzekać :no: zgrzeszyłabym gdybym to zrobiła :zawstydzona/y:

... Lopop ... specjalnie dla Ciebie - Blankowe fluidki - trzymam mocno &&&&&&&&&&& żeby Ci się w końcu udało :tak: uwaga ... łap:
~~~~~~~~~~***********~~~~~~~~~~**********~~~~~~~~~~*******~~~~~~************~~~~~~~~~~*************~~~~~~**********

Witam sie wieczornie od wczoraj jestem w domku :-( wypuscili mnie wczoraj az sie poryczalam z nerwow po obchodzie jak gin powiedzial ze do domu no ale trudno w srode mam sie stawic tylko na ktg a jak dalej nieurodze to za tydzien stawic sie na oddzial na wywolywanie... beznadzieja 40 km bede jechac w jedna strone co kilka dni wogole zaczyna mnie to wszystko daznic najpierw martwilam sie zeby dotrwac do stycznia a teraz martwie sie zeby nieprzenosic za dlugo jak do piatku mlody sie nigdzie niebedzie wybierac to w piatek zadzialam z olejkiem narazie poczekam moze sam zdecyduje wyjsc
pozdrawiam was wszystkie i dziekoje za kciukaski

ale syncio sobie w kulki gra :sorry2: teraz cwaniak siedzi cicho zamiast wyjść :sorry2: nie chciałaś żeby wyszedł wcześniej to teraz gadaj z nim żeby już wychodził :tak: może jakieś przekupstwo go przekona ;-)

Ja wczoraj chciałam iść do nas na Halę na WOŚP, ale... do obiadu mieliśmy sałatę i jakaś nie teges była, bo mnie żołądek rozbolał (rodzinę też) i odpuściłam sobie wychodzenie :-( A tak się cieszyłam, że pójdę, bo w tamtym roku też nie poszłam, bo z tatem siedziałam w domku... Nic to - może za rok z maleństwem podreptamy ;-)
A i jeszcze jedno. W brzuszku wczoraj mi jelitka bulgotały i maluszek myślał, że to zabawa, bo tukł się ponad godzinę :-D Ja zdechła leżałam, a on sobie zabawę urządził :tak: I to cały czas kopał w jedno miejsce :-D Aż mąż położył tam głowę i mówi "No to fajter teraz wal" i jak na zawołanie maleństwo go skopało :-D Śmiesznie było :-D

reklama
Dziewczyny, mam pytanie do tych juz wystaranych. Czy któreś została luteina 50 i odsprzedałaby mi chociaż z 10 tabletek.
Mam brac ja po IUI, myslalam,ze zostalo mi wiecej z poprzedniej paczki ( jakos bylam przekonana,ze opakowanie 50 tabl mialam) i nie bralam recepty od lekarza, a nie mam jak teraz do niego jechac.
Bylabym wdzieczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry