reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny, mam pytanie do tych juz wystaranych. Czy któreś została luteina 50 i odsprzedałaby mi chociaż z 10 tabletek.
Mam brac ja po IUI, myslalam,ze zostalo mi wiecej z poprzedniej paczki ( jakos bylam przekonana,ze opakowanie 50 tabl mialam) i nie bralam recepty od lekarza, a nie mam jak teraz do niego jechac.
Bylabym wdzieczna.

... ja niestety nie mam luteiny ale mogę pomóc jeśli chodzi o duphaston bo zostało mi troszkę :blink:

reklama
Dziewczyny, mam pytanie do tych juz wystaranych. Czy któreś została luteina 50 i odsprzedałaby mi chociaż z 10 tabletek.
Mam brac ja po IUI, myslalam,ze zostalo mi wiecej z poprzedniej paczki ( jakos bylam przekonana,ze opakowanie 50 tabl mialam) i nie bralam recepty od lekarza, a nie mam jak teraz do niego jechac.
Bylabym wdzieczna.

dodam,ze chodzi o podjezykowa;)

Witam się poniedziałkowo

Nanusia a już myślałam ze pomogę mi została lutka co prawda 17 tabletek , moze zadzwoń do gina moze moglabys potem tą dowcipną . Jak tak to służe chociaż tymi siedemnastoma sztukami . A miałam tyle tego ale dałam swojej gince .

A my dziś po spacerku pozytywnie nastawieni ach niech juz bedzie tak cieplusio , już nie chce zimy

Batonik pięknie Blancia rośnie :) a wizytka na 6 :)

A my dziś po spacerku pozytywnie nastawieni ach niech juz bedzie tak cieplusio , już nie chce zimy

Batonik pięknie Blancia rośnie :) a wizytka na 6 :)

... helloł Erbuś ...

podpisuję się obiema rękoma i nogami pod tym Twoim postem ... ja też chcę już cieplusio :blink: a dziś jakaś dziwna pogoda a raczej ciśnienie bo łepetynka mnie boli że ho ho

... helloł Erbuś ...

podpisuję się obiema rękoma i nogami pod tym Twoim postem ... ja też chcę już cieplusio :blink: a dziś jakaś dziwna pogoda a raczej ciśnienie bo łepetynka mnie boli że ho ho

Wiesz ja dobrze si dziś czułama na spacerku choc jak stalam w sklepie to myslalam ze padne , tak jakoś gorąco ale zauwazylam ze serducho szybciej wali nawet w nocy potrafię się obudzić i po lekach ale moze to ta zmiana pogody .

Batonik sliczna twoja blaneczka i dzieki za przekazanie info kobietkom bo ja niemoglam dostac sie na forum
Witam sie wieczornie od wczoraj jestem w domku :-( wypuscili mnie wczoraj az sie poryczalam z nerwow po obchodzie jak gin powiedzial ze do domu no ale trudno w srode mam sie stawic tylko na ktg a jak dalej nieurodze to za tydzien stawic sie na oddzial na wywolywanie... beznadzieja 40 km bede jechac w jedna strone co kilka dni wogole zaczyna mnie to wszystko daznic najpierw martwilam sie zeby dotrwac do stycznia a teraz martwie sie zeby nieprzenosic za dlugo jak do piatku mlody sie nigdzie niebedzie wybierac to w piatek zadzialam z olejkiem narazie poczekam moze sam zdecyduje wyjsc
pozdrawiam was wszystkie i dziekoje za kciukaski

Trzymam kciukasy zaba

reklama
Wiesz ja dobrze si dziś czułama na spacerku choc jak stalam w sklepie to myslalam ze padne , tak jakoś gorąco ale zauwazylam ze serducho szybciej wali nawet w nocy potrafię się obudzić i po lekach ale moze to ta zmiana pogody .

... to chyba masz rację z tą pogodą bo mi też wali serducho że aż się ostatnio przestraszyłam ... a dopiero co mówiłam do R że już mnie głowa nie bolała dawno, że może ciśnienie wróciło do normy :zawstydzona/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry