reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

... to chyba masz rację z tą pogodą bo mi też wali serducho że aż się ostatnio przestraszyłam ... a dopiero co mówiłam do R że już mnie głowa nie bolała dawno, że może ciśnienie wróciło do normy :zawstydzona/y::-(

no ja tak myśle ze to pogoda , bo jakby nie było to teraz zmiana , bo jak nie to to czeka nasz zwiększenie dawki leku

reklama
LOPCIU napewno tez taka bedziesz miala
ERBA no moze sam zdecydoje kiedy wyjsc a jak nie to w piatek dzialam z olejkiem bo niechce wywolywania kroplowka
BATONIK no to ladnie wam rosnie krolewna...no moze mnie wezmie znienacka oby zadlugo nieczekalo bo niewiem w jakim stanie jest moje lozysko
SCULY no uparciuch za rodzicami...fajnie ze macie ucieche z malenstwa a do spotkania tez wam juz coraz mniej zostalo
Witam sie wieczorowo ja dalej w dwupaku ale dzis kiepsko spalam i prawie caly dzien bolal mnie krzyz okropnie jak nigdy i jak sie podcieralam to dwa razy mialam dosc duzo bialawego rozciagliwego sluzu i pomyslalam ze to moze czop a bialawy moze od tych tabletek co biore na noc do srodka no ale zobaczymy co bedzie jutro wkoncu jutro moj termin i urodziny mojej babci moze mnie wezmie na urodzinowej kawce hihihi

;-)Dzień dobry poniedziałkowo ;-)

... my już po kontroli wagi dzisiaj u pani doktor :tak: normalnie nadal jestem w szoku, bo mała w 10 dni przybrała 550g :szok: i waży już 3400g normalnie klopsik mi rośnie mały :laugh2: pani doktor była z niej bardzo zadowolona bo i waga ładna, żółtaczki już nie ma, kupka na zawołanie zrobiona i siusiu na przewijak :laugh2: także zaliczyła wizytę na 5 z +, pewnie wzięła sobie do serducha słowa tatusia, że jak dobrze wypadnie to dostanie nagrodę-niespodziankę od niego;-)

... Żabko - szkoda, że Cię wypuścili :-( ale z drugiej strony wież mi że lepiej jechać na gorąco, kiedy się coś dzieje a nie czekać w szpitalu na rozwój sytuacji, bo to w tych ostatnich dniach szczególnie, bardzo daje się we znaki :sorry2: ... życzę Ci żebyś się w tym tygodniu rozpakowała, najlepiej w najmniej oczekiwanym momencie ;-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

... Erba korzystaj z lenia ile wlezie bo potem sama wiesz jak jest ;-):tak: ja bym chętnie zamieniła się z R na cycki, żeby on karmił, a ja żebym mogła przespać całą noc, no ale i tak nie mam co narzekać :no: zgrzeszyłabym gdybym to zrobiła :zawstydzona/y:

... Lopop ... specjalnie dla Ciebie - Blankowe fluidki - trzymam mocno &&&&&&&&&&& żeby Ci się w końcu udało :tak: uwaga ... łap:
~~~~~~~~~~***********~~~~~~~~~~**********~~~~~~~~~~*******~~~~~~************~~~~~~~~~~*************~~~~~~**********
łapię całymi garściami:-):-):-)

mały pączusiek z Blanki:) niech rośnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dziewuszki potem będę częściej pisała bo teraz jestem zawalona papierkową robotą :( aż mnie oczy bolą od pisania tych sprawozdań :(

zabka &&&&&przemów małemu do rozsądku że nie ma się czuć za wygodnie w brzuszku bo piękny pokoik czeka:) i siostrzyczka i mamusia i tatuś:)

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!

Wpadłam zobaczyć czy Żabka się rozpakowała, ale widzę że dalej w dwupaku. Trzymam kciuki żeby się w końcu coś ruszyło i żebyś już niedługo tuliła synka.

Batonik ja też na ciśnienie brałam Dopegyt...w szpitalu to 3x2tabl, ale on tak średnio mi pomagał w obniżeniu ciśnienie. No i Królewna pięknie rośnie - tylko się cieszyć!

Erba, Scully jak Wy się brzuchatki czujecie ?

Pozdrawiamy Was wszystkie!

Witam
Wpadam sobie dzis tak z nudów.
Andziu jak tam staranka, bo ja nadal trzymam mocno kciuki. No i postaraj sie troche wyluzować, wiem wiem trudno tak, bo sama cos o tym wiem, ale choc ciut ciut. Mi tez lekarz mowił, że za bardzo chcę. a na wszystko czasami trzeba czasu:tak::tak:
Prawdę mówiąc niektore z was malo znam, niektóre pojawily się może jak ja już zniknelam na jakis czas z forum. To był długi odpoczynek ;)). Ale może to tez dało mi zalpac dystans.
Kurcze mi caly dzień dzisiaj sie odbija, nie to żeby mnie mdliło, ale tak jakos dziwnie
Żabko trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie :tak:

Dzień doberek wtorkowo :)

Erba a co bierzesz na ciśnienie ?? ja mam póki co dopegyt 2x dziennie i w ciąży też go brałam
Ja biorę Isoptin 40 w zeszlym tygodniu czulam roznicę a teraz nie za bardzo
Hej Kobietki!

Wpadłam zobaczyć czy Żabka się rozpakowała, ale widzę że dalej w dwupaku. Trzymam kciuki żeby się w końcu coś ruszyło i żebyś już niedługo tuliła synka.

Batonik ja też na ciśnienie brałam Dopegyt...w szpitalu to 3x2tabl, ale on tak średnio mi pomagał w obniżeniu ciśnienie. No i Królewna pięknie rośnie - tylko się cieszyć!

Erba, Scully jak Wy się brzuchatki czujecie ?

Pozdrawiamy Was wszystkie!

Hej hej Myszko
A myślałam dziś o Tobie o Was , jak tam się macie :)

Dziękuję czuję się swietnie gdyby nie ciśnienie , no i troszku mnie miednica boli az dziwne .

My dziś troszku pospalismy bo do 13 wow ! :) ale co tam jutro sie troche poruszamy , odpalimy autko i gdzieś sie wybierzemy
Buziaki dla Was

:-)Witam Witam wszystkie Panie ;-)

... gwarno dziś :laugh2: ... my od rana (czytaj: 11:00) wybrałyśmy się na spacerek i 1,5h spacerowałyśmy :tak: aż w końcu moja "Kiełbaska" zaczęła się kiełbasić i czas było wracać do domku - oczywiście na cycka :laugh2: normalnie chce mnie zjeść razem z kopytkami :-p

... Lopop - łap,łap wszystkie są dla Ciebie ;-):tak: jak się ogarniesz to pisz do nas jak najczęściej :tak:

... Myszka ... no w końcu coś naskrobałaś :-p ... mi ten dopegyt też średnio pomaga, teraz też go biorę, podobno jak się karmi to można go brać a potem jest coś silniejszego i bardziej skutecznego .... jak mój Zięciu się miewa :confused::confused:

Pozdrawiam

Erba ten Izoptin to ja też brałam, ale mnie się wydawało że to był jakiś antybiotyk na to białko które się w moczu pojawiło :-D
i miło nam że o nas pomyślałaś!
Nieźle sobie dosypiacie...proszę proszę...też tak chcę, choć narzekać nie mogę, bo Szymuś fajnie nam sypia w nocy, ale wiadomo że akurat spanie moje zależy teraz od niego.

Batonik a duże u Ciebie się to ciśnienie utrzymuje ?!? Bo mi zaraz po porodzie wróciło do normy, tzn do niskiego bo zawsze miałam niskie.
A zięciu ma się dobrze, jest cudniasty!

reklama
Batonik a duże u Ciebie się to ciśnienie utrzymuje ?!? Bo mi zaraz po porodzie wróciło do normy, tzn do niskiego bo zawsze miałam niskie.
A zięciu ma się dobrze, jest cudniasty!

chyba już nie takie duże bo przeważnie 140pare na 90pare czasem na 80pare ogólnie myślałam że po tym dopegycie i po porodzie to będę miała 120/70 :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry