reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

... wyłazić z krzaczorków :-p ...

jutro wolny dzień od pracy i tatuś w końcu pójdzie z nami na pierwszy spacer :tak:;-) już zapowiedział, że nie da mi prowadzić bryki :laugh2: a dziś była moja mamita prawie cały dzień u nas i też poszłyśmy razem na 1h na spacerek i też mi podkradła wózio :sorry2: ehhh i znowu człowiek poszkodowany :-D:cool2:

reklama

jutro wolny dzień od pracy i tatuś w końcu pójdzie z nami na pierwszy spacer :tak:;-) już zapowiedział, że nie da mi prowadzić bryki :laugh2: a dziś była moja mamita prawie cały dzień u nas i też poszłyśmy razem na 1h na spacerek i też mi podkradła wózio :sorry2: ehhh i znowu człowiek poszkodowany :-D:cool2:

melduję się :)
Fajnie my nidlugo tez bedziemy urzędować :) a pochwalę sie iz bryka juz zamowiona ale zmienilismy na chicco i kojec juz tez zamówiony :)
a pochwale sie wam CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka kolor zielony
i wozek rowniez w kolorze zielonym http://mulan.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=1543

Ostatnia edycja:
witam witam :)

Witamy się w Nowym Roku!

Żabko jak tam ?!?
Pajkaa a smarujesz małemu czymś dziąsełka ?
Kinga ogromne gratulację! Spokojnej ciąży życzę!

Mam nadzieje że Nowy Rok u Was zaczął się super!

Pozdrawiamy!

tak smaruje, inaczej bysmy w ogóle nie spali :D

Slaba jakosc zdjecia ale powinny byc widoczne:blink:

jeszcze raz gratulacje:)

I ja się witam w tym Nowym 2011 Roku

Olakale dzieki za info w sprawie wozka :)

Pajko Tobie za info w sprawie laktatora , i nawet nie drogi jak na elektryczny . A Sebuś slicznie rośnie jaki juz duzy chłopak :) jak ten czas lleci

Zabciu no to teraz czekamy na Ciebie :) i mocno zaciskamy &&&&&&&&&& za szczesliwe i lekkie rozwązanie

Myszko supcio Szymulka :) i oddzywaj sie prz czasie bo po dupci damy

Palliskooo Wielkie gratki

Scully moj mały jak buszuje to caly brzuch faluje a jak chce przylozyc reke meza lub corci przestaje , hmm maly cudak

My dziś caly dzionek w łożeczku odpoczywamy moj m sie smieje ze odpoczywamy jakbysmy cala noc tanczyli , ale wiecie nasiadowka tez meczy

Jeszcze raz DO SIEGO ROKU 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do poklikania baj baj

latkator jest naprawde super:) mi słuzy do dzisiaj więc polecam :) a cena też jest OK ja kupiłam używany na allegro za 45 zł :)

Żabko widzę, ze Ty jeszcze w 2-paku :)

No to po krótce co u mnie
Ząbkowania ciąg dalszy :) Sebuś 31 stycznia przewrócił sie z plecków na brzuszek i juz nie mozna go zostawiac samego na łożku:)
Spadłam z wagi 17,5 kg ( w ciaży przytyłam tylko 10 kg) więc lekarka zaczęla się martwić, z emoze to anemia, ale wsio jest ok widac taka moja uroda:) whodzę w rozmiar 34 :szok:mam nadzieje, ze z aniedlugo nie bede sie ubierac w jednym sklepie z Sebusiem :eek:

no i z M mamy teraz czas do myslenia o 2 bobo... na samym początku chcelismy się starać od marca tego roku, ale potem stwierdzilam, ze najważniejszy jest Sebuś chce go wykarmić a potem dopiero zajść w 2 ciaże. Tylko jakbym zaszła w ciąże po roku to wtedy nie bedzie mnie w pracy prawie 5 lat:eek: no i mam dylemat kiedy się w ogóle starać..

Niedlugo wiosna to bedzie mozna duzo jezdzic wiec sie niemartw jeszcze poordzisz bryka ;-)
Część Kochane! @ zawitała do mnie z samego rana więc nawet nie zdąrzyłam zatestować. Zaczynam ostatni cykl staranek jak teraz się nie uda to odpuszczam
Nieklep glupot kochana niewolno sie poddawac

latkator jest naprawde super:) mi słuzy do dzisiaj więc polecam :) a cena też jest OK ja kupiłam używany na allegro za 45 zł :)

Ząbkowania ciąg dalszy :) Sebuś 31 stycznia przewrócił sie z plecków na brzuszek i juz nie mozna go zostawiac samego na łożku:)
Spadłam z wagi 17,5 kg ( w ciaży przytyłam tylko 10 kg) więc lekarka zaczęla się martwić, z emoze to anemia, ale wsio jest ok widac taka moja uroda:) whodzę w rozmiar 34 :szok:mam nadzieje, ze z aniedlugo nie bede sie ubierac w jednym sklepie z Sebusiem :eek:

no i z M mamy teraz czas do myslenia o 2 bobo... na samym początku chcelismy się starać od marca tego roku, ale potem stwierdzilam, ze najważniejszy jest Sebuś chce go wykarmić a potem dopiero zajść w 2 ciaże. Tylko jakbym zaszła w ciąże po roku to wtedy nie bedzie mnie w pracy prawie 5 lat:eek: no i mam dylemat kiedy się w ogóle starać..
tak to juz jest zadna pora niejest dobra ale napewno cos wymyslicie
ja jeszcze w dwupaku i chetnie bym sie juz rozdwoila jutro zapytam gina jaka jest szansa ze wyjde z tad rozpakowana dzis oddlam ostatni mocz z calej doby na badania teraz czekamy na wynik posiewu i tego calodobowego moczu na calym oddziale lezy tylko 1 noworodek i ja z dwiema ciezarowkami pustki normalnie dzieci niechca sie rodzic...
Pozdrawiam was wszystkie jak bede wiedziec cos wiecej to dam znac

Witam ja tu raczej dawno nie bylam
Ale weszlam by pogratulować Ci Kinguś, tak sie cieszę że i tobie sie udało :)).
GRATULUJĘ!!!!

Gratuluje też i innym staraczkom którym sie udało ;-), a dla starajacych sie wysylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2011.png

Część Kochane! @ zawitała do mnie z samego rana więc nawet nie zdąrzyłam zatestować. Zaczynam ostatni cykl staranek jak teraz się nie uda to odpuszczam
Ach tulam , ale nie poddawaj się !!!!!!!!!!! tylko tak delikatnie odpuść

Kupię ten odciągacz zobaczę , cena mnie kusi :) mam nadzieję ze się sprawdzi jak u Ciebie :)
Pięknie zeszłaś z wagą gratki ja tez myslałam ze za duzo nie przytyje a tu jak tak dalej pojdzie to 10 napewno przekrocze , ale najważniejsze zeby wszystko było si z synciem i z rozpakowaniem :)

A my dziś w domku u nas sniega pada eee juz moglo by byc ciepełko
Pozdrowionka

Kochane ja będę musiała przerwe sobie zrobić bo mój organizm zaczyna się buntować na te hormonki które biorę no i moja psychika zaczyna szwankować bo teraz nic oprócz dziecka mnie nie interesuję. Mój M też już ma trochę dosyć ciągłego planowania kiedy trzeba a kiedy należy się wstrzymać itp. Zobaczymy może akurat to cos pomoże. No ale został mi jeszcze jeden cykl z clo do którego zamierzam się mocno przyłożyć, mam nadzieję że będzie on ostatnim

Najlepiej troche sie zdystansować, bo takie myślenie kiedy trzeba a kiedy nie troche tez czlowieka stresuje. My tez troche żeśmy sie starali o maleństwo, rok temu sie udało począć, ale niestety fasolka trafila do grona aniolków, bo ja poroniłam. Przed pól roku miałam juz prawie zalamanie tymi starankami co miesiąc monitoring, staranka w wyznaczone dni i ciągle nic. A teraz udało nam sie pod koniec urlopu gdy ja wogole nie sprawdzalam ani cyklu na monitoringu, ani nie mierzylam tempek. I gdy tak człowiek wyluzowal to potem juz dwa dni przed @ przeczuwalam że ona sie nie pojawi.
Andziu z całych sil trzymam za ciebie kciuki, by sie wam udało:tak::tak:

reklama
To ja mam bardzo podobnie jak Ty. Tyle że ja takie załamanie starankowe mam dopiero teraz. Jak byłam ostatnio na wizycie to nawet lekarz powiedział że u mnie jest problem z tym że za bardzo chcę i za bardzo wszystko wyliczam dlatego muszę postarać się wyluzować;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry