reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Na srodkowym zdjeciu widac wielkiego krwiaka, ktory na szczescie zniknal w ciagu tyg. Ciesze sie bo niezle mnie przestraszyl, myslalam ze cos sie stalo zlego ale leki dzialaja i nie obeszlo sie bez lezenia w lozku... Ale juz jest ok:)

lopop ja i tek bylam w szoku jak zobaczylam takie krechy niedlugo po dniu spodziewanj @!! Myslalam ze beda blade a z biegiem czasu ciemniejsze a tu odrazu he he
czyli dziewczynka :):)?
Na srodkowym zdjeciu widac wielkiego krwiaka, ktory na szczescie zniknal w ciagu tyg. Ciesze sie bo niezle mnie przestraszyl, myslalam ze cos sie stalo zlego ale leki dzialaja i nie obeszlo sie bez lezenia w lozku... Ale juz jest ok:)
kochana moja koleżanka miała krwiaka do 5 miesiąca ciąży rósł a potem stała już tylko w miejscu i na szczęście wsio było ok

książkowo nudnej ciąży życzę:):):)
poproszę o fluidki dla mnie może coś złapię:( i się wreszcie uda:)

GRATULUJĘ :) CZYLI JEDNAK ODPUSZCZENIE POMAGA dostosuję się do twojej rady i też odpuszczam

izus i mnie zreszta podobnie a nawet jak zawsze mam piękny śluz płodny to nie współżyję z mężem bo zawsze coś:-( i powiedz jak ja mam zajść :-( bo jakoś jednak wiatropylna nie jestem

Wiesz mnie to tez juz drażni bo kurczę jak jest okres starankowy to ZAWSZE!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: coś jak nie choróbska to ciche dni albo brak mężusia .Mój mężuś ostatnio stwierdził że: nie wiedział że zrobienie dziecka to taka trudna sprawa ,sądził że jak kocha się bez gumki to od razu jest ciąża.Pewnie w większości ciąż tak jest tylko kurczę czemu nie w Naszych przypadkach kiedy tak bardzo chcemy dzidziusia.nie pozostało nam nic innego jak dalsze Staranka może to czekanie będzie nam wynagrodzone podwójnie?!!:-D:-D:-D:-D

Slaba jakosc zdjecia ale powinny byc widoczne:blink:

A to moje 3 kolejne zdjecia USG, ostatnie z dzisiaj:-D
GRATULACJE!!!!!!Śliczności :):tak::tak::tak:

poproszę o fluidki dla mnie może coś złapię:( i się wreszcie uda:)[/QUOTE]

JA chcę też chociaz jednego malutkiego fluidka,:tak::tak::tak::tak:

Lopop który masz dc?

no i ja witam sie w Nowym Roku :) wszystkiego Najlepszego zycze... dla tych co sie doczekały fasolek i maleństw i dla tych Wszystkich co jeszcze czekaja na swoje szczescia... kazdy ma swoje zyczenia i marzenia ich spełnienia zycze w 2011

Witam w Nowy Roku:)
A jak tam nasze forumowe dzieciaczki? Dają wypocząć mamusią?
moje ma sie dobrze IMG_4580.jpg tylko spac w dzień za bardzo nie chce... pewnie ciekawa swiata :) to moj slodziak
:-) Witamy niedzielnie ;-)

... my dziś w domku cały dzionek i teraz czekamy na kolędę :tak: ... jutro R wraca na tydzień do pracy bo niestety dużo roboty w związku z zakończeniem roku :-( ciekawe jak to będzie :sorry2: dobrze, że to będzie krótki tydzień bo czwartek wolny :tak:, wczoraj byliśmy u dziadka na imieninach :-p Blanka oczywiście przespała imprezę :-D ... to tyle u nas w telegraficznym skrócie :laugh2:

... Żabko poczekaj spokojnie, jeszcze masz chwilę na pewno się rozkręci akcja i to niebawem :tak: ... swoją drogą Twój Antoś będzie rok młodszy od reszty dzieciaczków z forum ;-) troszkę Ci zazdroszczę że dotrwałaś do 2011 :zawstydzona/y: ale nie żałuję że moja Królewna wykluła się wcześniej ;-)

... Myszka no chyba dostaniesz na dupkę jednak za to, że tak mało piszesz ;-):laugh2: w końcu trzeba będzie spotkać się na wspólnym spacerze i pogadać na live ;-):tak:

... Olakle dzięki za rady dotyczące żywienia ;-):-p ja to taka zakręcona jestem że najlepiej to bym tylko piersi z kurczaka jadła :laugh2: no ale wtedy pokarm nie byłby zbyt treściwy :baffled:

... Lopop jak tam po imprezie sylwestrowej :confused::confused:

powiem Wam, że my z R kameralnie oglądaliśmy telewizję w sylwestra, nawet zatańczyliśmy sobie, o północy toast wodą mineralną :laugh2: ale pomimo, że Blanka ma zawsze karmienie ok 24 to jakoś oczka mi się kleiły i ledwie wytrzymałam do północy :sorry2: ciągle musiałam coś robić bo inaczej to oczka same się zamykały:zawstydzona/y:
ja w sylwestra wypilam lampke wina...saczylam ja kilka h...sylwester tez w domku przed TV...potańczyłysmy sobie z Natka wiec impreaza udana ;)

Bryyyyy wieczorowo

Wpadłam poczytać i się przwitać

My dziś troszku na spacerku z mezem i corcia a tak caly dzien w domku , normalnie jakoś chce mi sie ciagle spać . A my jutro na wizytkę :) ale dopiero na 17:40

trzymam kciuki &&&&&

witam was
dziś ujrzałam pozytywny test! :)
gratuluje

Hej kobietki
KINGA85 gratuluje
MYSZKA84 a coraz bardziej sie niecierpliwie...
IZUS no jakos leci...
BATONIK nie jeszcze niepilam stwierdzilam ze poczekam ale po dzisiejszych wynikach chyba sproboje
MYSZKA1987 supciowe fotki az milo popatrzec
Hej kobietki ja dalej w dwupaku a wyniki moczu dalej kiepskie mimo ze lykalam furaginum od gina i nic niedalo dalej mam bialko w moczu, bakterie i inne dziadostwa i rece mi puchna i przy tym robia sie cale czerwone i twarz tez robi sie czerwona i dekold jak chwile postoje jedynie nogi mi niepuchna i zaczynam sie martwic bo z corka tez tak mialam tydzien przed porodem i lezalam w szpitalu na podejrzenie zatrucia ciazowego :-( niech maluszek juz lepiej wychodzi bo sie martwie dzis mialam przez ponad godzine skorcze co 15 minut ale potem znow spokoj nic sie nierozkrecilo :-(

reklama
poproszę o fluidki dla mnie może coś złapię:( i się wreszcie uda:)

JA chcę też chociaz jednego malutkiego fluidka,:tak::tak::tak::tak:

u mnie 15 dc wiem izus u mnie podobnie chociaż mój twierdził że uważał kiedyś że przy pojedynczym sexie w dni płodne jest ciąża a ja mu na to że tak było owszem ale za czasów naszych babć

batonik dziękuję po sylwestrze super bawiłam się super dziękuję:) miło było u Ciebie czytałam że również:)

ZABKA PIJ OLEJEK TERAZ JUŻ DO DZIEŁA NIE MA NA CO CZEKAĆ!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry