myszka1987
Mama Mikołaja:)
lopop ja i tek bylam w szoku jak zobaczylam takie krechy niedlugo po dniu spodziewanj @!! Myslalam ze beda blade a z biegiem czasu ciemniejsze a tu odrazu he he
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli dziewczynkalopop ja i tek bylam w szoku jak zobaczylam takie krechy niedlugo po dniu spodziewanj @!! Myslalam ze beda blade a z biegiem czasu ciemniejsze a tu odrazu he he
kochana moja koleżanka miała krwiaka do 5 miesiąca ciąży rósł a potem stała już tylko w miejscu i na szczęście wsio było okNa srodkowym zdjeciu widac wielkiego krwiaka, ktory na szczescie zniknal w ciagu tyg. Ciesze sie bo niezle mnie przestraszyl, myslalam ze cos sie stalo zlego ale leki dzialaja i nie obeszlo sie bez lezenia w lozku... Ale juz jest ok![]()
Gratuluję!!! Miałaś jakieś objawy?:-):-)witam was
dziś ujrzałam pozytywny test!![]()
Śliczne II kreseczki, GratulujęSlaba jakosc zdjecia ale powinny byc widoczne![]()
GRATULUJĘCZYLI JEDNAK ODPUSZCZENIE POMAGA dostosuję się do twojej rady i też odpuszczam
izus i mnie zreszta podobnie a nawet jak zawsze mam piękny śluz płodny to nie współżyję z mężem bo zawsze coś:-( i powiedz jak ja mam zajść :-( bo jakoś jednak wiatropylna nie jestem

coś jak nie choróbska to ciche dni albo brak mężusia .Mój mężuś ostatnio stwierdził że: nie wiedział że zrobienie dziecka to taka trudna sprawa ,sądził że jak kocha się bez gumki to od razu jest ciąża.Pewnie w większości ciąż tak jest tylko kurczę czemu nie w Naszych przypadkach kiedy tak bardzo chcemy dzidziusia.nie pozostało nam nic innego jak dalsze Staranka może to czekanie będzie nam wynagrodzone podwójnie?!!

Slaba jakosc zdjecia ale powinny byc widoczne![]()
GRATULACJE!!!!!!ŚlicznościA to moje 3 kolejne zdjecia USG, ostatnie z dzisiaj![]()

Na srodkowym zdjeciu widac wielkiego krwiaka, ktory na szczescie zniknal w ciagu tyg. Ciesze sie bo niezle mnie przestraszyl, myslalam ze cos sie stalo zlego ale leki dzialaja i nie obeszlo sie bez lezenia w lozku... Ale juz jest ok![]()
moje ma sie dobrzeWitam w Nowy Roku
A jak tam nasze forumowe dzieciaczki? Dają wypocząć mamusią?
tylko spac w dzień za bardzo nie chce... pewnie ciekawa swiata ja w sylwestra wypilam lampke wina...saczylam ja kilka h...sylwester tez w domku przed TV...potańczyłysmy sobie z Natka wiec impreaza udana:-) Witamy niedzielnie ;-)
... my dziś w domku cały dzionek i teraz czekamy na kolędę... jutro R wraca na tydzień do pracy bo niestety dużo roboty w związku z zakończeniem roku :-( ciekawe jak to będzie
dobrze, że to będzie krótki tydzień bo czwartek wolny
, wczoraj byliśmy u dziadka na imieninach
Blanka oczywiście przespała imprezę
... to tyle u nas w telegraficznym skrócie
... Żabko poczekaj spokojnie, jeszcze masz chwilę na pewno się rozkręci akcja i to niebawem... swoją drogą Twój Antoś będzie rok młodszy od reszty dzieciaczków z forum ;-) troszkę Ci zazdroszczę że dotrwałaś do 2011
ale nie żałuję że moja Królewna wykluła się wcześniej ;-)
... Myszka no chyba dostaniesz na dupkę jednak za to, że tak mało piszesz ;-)w końcu trzeba będzie spotkać się na wspólnym spacerze i pogadać na live ;-)
... Olakle dzięki za rady dotyczące żywienia ;-)ja to taka zakręcona jestem że najlepiej to bym tylko piersi z kurczaka jadła
no ale wtedy pokarm nie byłby zbyt treściwy
... Lopop jak tam po imprezie sylwestrowej
powiem Wam, że my z R kameralnie oglądaliśmy telewizję w sylwestra, nawet zatańczyliśmy sobie, o północy toast wodą mineralnąale pomimo, że Blanka ma zawsze karmienie ok 24 to jakoś oczka mi się kleiły i ledwie wytrzymałam do północy
ciągle musiałam coś robić bo inaczej to oczka same się zamykały
![]()
Bryyyyy wieczorowo
Wpadłam poczytać i się przwitać
My dziś troszku na spacerku z mezem i corcia a tak caly dzien w domku , normalnie jakoś chce mi sie ciagle spać . A my jutro na wizytkęale dopiero na 17:40
trzymam kciuki &&&&&
gratulujewitam was
dziś ujrzałam pozytywny test!![]()
poproszę o fluidki dla mnie może coś złapięi się wreszcie uda
![]()