Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciuki ;-)w 37 tc miała ok 2,900 kg
słodziak Antek
mini imprezka :-)
super, że doszła
No, a ja dziś do szpitala na obserwację idę :-) na KTG skórcze regularne wyszły co 10 min (a ja nic nie czuję) :-) jak do jutra nic nie będzie to wracam do domu ;-)
napewno zaskoczysz raz sie udalo to i teraz pojdziescully &&&& obys wyszła już w jednopakuz Gabi na rękach
u mnie przylazła @@@@@ ach i nici
no ale nic czuje że następny cykl zaskoczę![]()
Dziex za zaproszonko ale w tym roku morze sobie raczej odpuszczamy napewno w lipcu 2 tyg na wsi .Witam się z obiadkiem...
Scully to mocno zacikamy kcukasy. Z kim masz kontakt tel żebyśmy wiedziały od kogo przyjdzie radosna nowina.
Erba to pakuj rodzinkę i jedź z nami![]()
Żabko słodziutki synuś.
Lopciu no to niezła imprezka ze spotkania się zrobiła
Erbuś kiedy jakieś nowe fotki Rogerka ?
A ja się wygramolić dzisiaj nie mogę, rano zabrałam się za obiad więc nie poszliśmy na spacer, teraz Szymek niespodziewanie zasnął...może nie na długo to jak się obudzi dam mu zupkę i pojedziemy porajdować.
scully &&&& obys wyszła już w jednopakuz Gabi na rękach
u mnie przylazła @@@@@ ach i nici
no ale nic czuje że następny cykl zaskoczę![]()
hejka RobinHej dziewczynki!!! Wiem prawie nie zaglądam, próbuję sobie znaleźć zajęcie na czas leczenia i nie myśleć za bardzo o macierzyństwie. Staram się sobie zamydlać troszkę oczka, ze fajnie jest jak jest. W dodatku jedyna fajna duszyczka jaką miałam w tym "piekiełku" wyjechala za granicę na stałe i nie mam gdzie chodzić na kaffkę. Zajęłam się szyciem narazie to przymiarki zbieram potrzebne gadzety i ruszam. Mam juz zaplanowane trzy ciuszki!!!
Czuję sie coraz lepiej naprawdę jakbym znów miała 16 lat. Masakra chyba sobie sama nie zdawalam sprawy jak te bakterie zatrówały mój organizm. Chciała bym żeby to leczenie już sie skończyło...
Erbuś Gratuluję Ci baaaaardzo Twojego maluszka i mocno ściskam...
Dziewczynki pozdrawiam Was gorąco i &&&&&&&&&& za mnie niech sie ta cholerna bakteria podda wreszcie!!!

teraz mlodziez spi , ja troszku poszykawałam na obiadek i jak sie obudzi ruszamy choc sloneczko u nas za chmurkami a o 6 tak pieknie swieciło ale co tam idziemy polofrowac .