reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej hej :-)

Witamy czwartkowo

A no pustki pustki , pogoda piekna wiec caly dniami na dworze , potem kapiel :tak: pranko prasowanko i normalnie przed 22 padam na twarz :baffled: chyba jestem bardziej zmeczona jakbym do pracy chodzila , ale mysle ze to przez powietrze :tak: teraz jestem dotleniona jak nigdy :-D Roruś caly czas pieknie spi i je i uwaga wazy 5700 :tak: takze mamine mleczko mu sluzy . Czekamy na polozną a potem idziemy na lofry:cool2: ;-) bo cos czuje ze jednak pogoda sie zmienia :shocked2:
Miłego dnia i pozdrawiamy Was serdecznie !

sms od szczęśliwej mamusi:
"11.05.2011r. urodziła się naturalnie Gabrysia: 3,120 kg i 53 cm"
scully przeprasza że dopiero dzisiaj napisała :)
szczęśliwej mamusi wybaczamy:):):)
i Gratulujemy

z nieciepliwością czekam na zdjęcia:)

:-)
SUPER WIEŚCI LOPCIU !!!!!!!!

WYBACZAMY I ...

GRATULUJEMY SZCZĘŚLIWEJ MAMUSI NIECH SIĘ GABI ZDROWO CHOWA ;-):tak:
WRACAJ SZYBKO SCULLY I CZEKAMY NA FOTKI :-p

zdjecie_big.jpg

:-)Witam weekendowo ;-)

... choć pewnie i tak nikt nie zajrzy :sorry: normalnie pustki jak nie wiem co :-( no ale trzeba wykorzystać pogodę :tak: wczoraj było u nas wietrznie i nie miałyśmy wychodzić ale w końcu się zebrałyśmy ;-):tak: w ogóle wczoraj Blania zasnęła po 21 i wstała o 7 na cycusia po którym od razu zasnęła do 9 :szok: ahhh żeby każda noc była taka ;-):tak: bo dziś już się w główce poprzewracało i o 3 była pobudka na cycusia :sorry:

... ehhh już za tydzień o tej porze będziemy pewnie popijać wspólną cofke z Myszą ;-):tak: już się nie mogę doczekać:-) no tylko pakowanie tego całego majdanu troszkę mnie przeraża :szok: no i w końcu Szymek i Blanka się poznają :-):-D ciekawe czy będą sobą zainteresowania :cool2:

... Erbix ... jak tam Roro, śmigacie już pewnie na maxiora ;-) ehh kiedy to było mieć takiego malutkiego smyka :-D te chwile są takie ulotne :zawstydzona/y:

... Scully ... jesteś już pewnie w domku więc daj znać i może jakaś fotka Gabi :sorry:

... Lopciu ... a Ty kiedy na urlop śmigasz ?? wyjeżdżacie gdzieś całą rodzinką ??

Buziamy Was wszystkie z Blania :-p

Miłego weekendu :cool2:

Cześć Babeczki po dłuzszej przerwie :tak:
U mnie teraz trochę mniej czasu niż wcześniej, no i z tego powodu moja niedyspozycja;-)
W pracy nienajgorzej, prawde mówiąc myśłam, ze zniosę to gorzej, ale z dznia na dzień dochodzi coraz wiecej nowych obowiazków :-(
W ubiegłym tyg byłyśmy na kolejnym szkoleniu w Warszawie, bardzo żal mi było małej, bo w tych pokojach hotelowych wiadomo jak jest, ale na pewno rośnie mała podróżniczka, bo nie robi na niej to większego wrazenia... zachowuje swoje rytmy, ze spaniem też już lepiej, co prada mam jedną pobudkę w nocy, ale to kwestia wypicia mleczka i idzie spać dalej. Wstaje ok 7 więc w sam raz :tak:
W ciaguy dnia przestawiła sie na dłuzszą drzemkę ok 2 h więc jest si :-D

Scully moje gratulacje mamusko :-D

reklama
Cześć Babeczki po dłuzszej przerwie :tak:
U mnie teraz trochę mniej czasu niż wcześniej, no i z tego powodu moja niedyspozycja;-)
W pracy nienajgorzej, prawde mówiąc myśłam, ze zniosę to gorzej, ale z dznia na dzień dochodzi coraz wiecej nowych obowiazków :-(
W ubiegłym tyg byłyśmy na kolejnym szkoleniu w Warszawie, bardzo żal mi było małej, bo w tych pokojach hotelowych wiadomo jak jest, ale na pewno rośnie mała podróżniczka, bo nie robi na niej to większego wrazenia... zachowuje swoje rytmy, ze spaniem też już lepiej, co prada mam jedną pobudkę w nocy, ale to kwestia wypicia mleczka i idzie spać dalej. Wstaje ok 7 więc w sam raz :tak:
W ciaguy dnia przestawiła sie na dłuzszą drzemkę ok 2 h więc jest si :-D

Scully moje gratulacje mamusko :-D
hej u nas od 2-3 dni tez juz tylko 1 pobudka w nocy bo zrezygnowalamz nocnego cyca co godzine lub dwie od godziny 1 do 6 i o 1 daje znow butle z kleikiem 150 ml i maly dopija z cyca bo na noc wypija 180 ml z kleikiem i idzie dalej spac i wstaje o 6 ale w dzien dalej na cycku czasem cherbatka no i miedzy 12-14 obiadek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry