reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

olkale gratulacje z okazji ząbka:)
i widzisz nie było tak źle i małą przeszkoliliście i wie ile ma spać żebyś była wyspana:-D

erbuś nie przesadzaj z tym prasowaniem bo będzie boleć znowu!!!
scully lepiej nacinać i sie nie bój pójdzie jak spłatka;-)
batonik -ZAKOCHAŁAM SIĘ w pieknych oczkach Blanci:)cudna no szkoda że tak reaguje na białko:( ale pewnie wyrośnie z tego:) czego życzę

ja dzisiaj po wizycie u ginka porozmawiałam sobie podyskutowałam i jestem spokojna, właściwie czuję że @ już za rogiem więc znowu używać te podpaski:baffled: mam tylko nadzieję że nie będzie mnie brzuch bolał przy @
Myszko więc pewnie nie udało mi się jak Tobie - nie mam takiego szczęścia:crazy: płodne były gdy się oczyszczałam- to już trzeba mieć pecha
u mnie też zimno nic się nie chce
pozdrawiam:)

reklama
Olkale może zakup sobie takie szczoteczki z NUKa NUK szczoteczki do zębów dla dzieci 2szt.+ tarczka (1586081171) - Aukcje internetowe Allegro
Jedna jest do wyrzynających się ząbków i pomaga im się przepchnąć przez dziąsło.
Ja mam na dziąsełka Dentinox, bo mi koleżanki poleciły i pani w aptece ale nie stosowałam bo już widać białe kropeczki ale Szymek poza ślinieniem się nie ma na razie jakiś innych objawów.
A ta druga szczoteczka, bo w zestawie są dwie jest na późniejszy etap do czyszczenia.

Lopciu a tam, nie zapeszaj. Kto wie... &&&

:-)Witam porannie

... brrr za oknem 4 stopnie :szok: choć słoneczko się przebija i może będzie z tego jakaś ładniejsza pogoda, ale 20 stopni to na pewno nie :no: a szkoda ;-)

... Lopciu a masz jakąś nową strategię opracowaną po wczorajszej rozmowie :confused::confused: póki nie ma @ &&&&&&&& zaciśnięte ;-)

... Erbix jak tam??? jak mały Roro :-p

... no Mysza szykuj się na podbój Władysławowa :-D:-D a pasikonik wymiata :tak: ma tyle rączek do gryzienia i ślinienia że Blanka jest w szoku :szok::-D:-D

... a my dziś same praktycznie cały dzień będziemy i musimy sobie jakoś czas zorganizować :-p bo tatuś dziś ma dużo pracy i załatwiania :-( muszę Wam powiedzieć (tfu tfu żeby nie zapeszyć) że szyjka wygląda już znacznie lepiej i nie wiem co jest tego powodem bo od 2 dni kąpiemy w kalii a wczoraj przemywałam jej szyjkę esencją z herbaty czytaj: 3 liptony z 1/2 kubka :szok:(podobno bardzo skuteczna metoda) tak czy siak idzie ku lepszemu ;-):tak: a teraz korzystając z okazji idę do mojej Kluseczki się przytulić i jeszcze z nią podrzemać ;-):tak:

Buziamy

no to witam po pracy :) nie było tak źle jak myslałam...małą obudziła sie o 6, a ja wychodziłam o 9 więc się nia rano nacieszyłam :) a w domku byłam o 14.30 wiec tragedii nie było... najprawdopodobniej tak bedzie przez większą część dni :)
Mam dobrą perspektywę, za 1,5 m-ca znów mam wolne wiec jest pozytywnie ;) jak zawsze staram sie widzieć szklankę w połowie pełna :) poza tym cały czas karmię piersia ;) wiec mam ulgę w pracy :)

fajnie, że dało się przeżyć :tak: teraz z każdym dniem będzie lepiej :tak:

ja dzisiaj po wizycie u ginka porozmawiałam sobie podyskutowałam i jestem spokojna, właściwie czuję że @ już za rogiem więc znowu używać te podpaski:baffled: mam tylko nadzieję że nie będzie mnie brzuch bolał przy @
Myszko więc pewnie nie udało mi się jak Tobie - nie mam takiego szczęścia:crazy: płodne były gdy się oczyszczałam- to już trzeba mieć pecha
u mnie też zimno nic się nie chce
pozdrawiam:)

póki co &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Ja dziś po KTG :-p niby jakieś skórcze są (choć ja tam nic nie czułam) :sorry2: najlepsze, że rozwarcie na 1 palec :baffled: i gin pytał czy mam regularne skórcze, a ja nie mam wogóle skórczy :szok: kazał dziś przyjechać jak będą skórcze regularne, a jak nie to jutro rano na KTG :szok:
ja tam nic nie czuję, ale mała jakaś niespokojna, bo się giba już pół dnia i cosik brzuszek twardnieje :sorry2: czyżby coś się tam zaczynało :confused:

Ja dziś po KTG :-p niby jakieś skórcze są (choć ja tam nic nie czułam) :sorry2: najlepsze, że rozwarcie na 1 palec :baffled: i gin pytał czy mam regularne skórcze, a ja nie mam wogóle skórczy :szok: kazał dziś przyjechać jak będą skórcze regularne, a jak nie to jutro rano na KTG :szok:
ja tam nic nie czuję, ale mała jakaś niespokojna, bo się giba już pół dnia i cosik brzuszek twardnieje :sorry2: czyżby coś się tam zaczynało :confused:

Sully tylko patrzeć jak odjedziesz na porodówkę ;-):tak: zaciskam mocno &&&& za szybki i bezbolesny poród ;-):tak:a co Gabi niech już wychodzi ;-) a ile ostatnio ważyła wiesz :confused:

... hmmm ale tu dziś pustki :baffled: a taka pogoda beznadziejna :sorry2:Babolki gdzie jesteście :confused::confused:

fajnie, że dało się przeżyć :tak: teraz z każdym dniem będzie lepiej :tak:

póki co &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

spokojnie ja z corka kilka dni przed porodem mialam na ktg skorcze jak do porodu ladne wyrazne ale nic nieczolam az sie na mnie gapili hihihihi ale za pare dni juz czulam cala noc i rano jechalismy ale ze mala byla duuuuza to mialam cc i moze dobrze bo mialam bole od krzyza wiec dlugo by to trwalo bo nawet jak tam lezalam to zadnego postepu w rozwarciu niebylo:baffled:

a ja ostatnio szaleje z aparatem hihihii
http://img219.imageshack.us/i/39224860.jpg/

Uploaded with ImageShack.us

uwielbiam jak lezy na brzuszku :-D:-D:-D
a to pierwsze jabuszko z marchewka wciagnal caly sloik a tak jadl ze nienadazylam mu podawac :-p

wogole maly zarlok z niego wczoraj na noc wypil 180 ml mleka z kleikiem:szok: gdzie zawsze wypijal samego mleka120 max 150 a dzis 150 z kleikiem bo troszke gestrzy niz wczoraj mi wyszedl

Ostatnia edycja:
Antonio słodziutki zabko:)
scully za szybko rozwijającą się akcję:)
no nie wiem dziewczyny poczekamy pożyjemy:baffled: co będzie
pozdrawiam
ja dzisiaj miałam mało czasu na bb bo byłam na spotkaniu ze związków - wiecie obiadek , kawka ciasteczko winko i piwko i takie tam
fajnie było:)

:-)Witam prawie weekendowo;-)

... u nas nocka spoko, pogoda za oknem nie najgorsza na pewno szykuje się dziś spacer ;-) bo słoneczko zagląda do okna :tak: wczoraj w końcu przyszła mi torba, którą zamówiłam na allegro :sorry: dokładnie 1 m-c czekania :wściekła/y:pewnie gdybym nie zaczęła faceta nękać to bym jeszcze czekała :angry: no ale ważne że już jest ;-):tak:

Pozdrawiamy :-p

reklama
Sully tylko patrzeć jak odjedziesz na porodówkę ;-):tak: zaciskam mocno &&&& za szybki i bezbolesny poród ;-):tak:a co Gabi niech już wychodzi ;-) a ile ostatnio ważyła wiesz :confused:

w 37 tc miała ok 2,900 kg :tak:

spokojnie ja z corka kilka dni przed porodem mialam na ktg skorcze jak do porodu ladne wyrazne ale nic nieczolam az sie na mnie gapili hihihihi ale za pare dni juz czulam cala noc i rano jechalismy ale ze mala byla duuuuza to mialam cc i moze dobrze bo mialam bole od krzyza wiec dlugo by to trwalo bo nawet jak tam lezalam to zadnego postepu w rozwarciu niebylo:baffled:

słodziak Antek :-D

ja dzisiaj miałam mało czasu na bb bo byłam na spotkaniu ze związków - wiecie obiadek , kawka ciasteczko winko i piwko i takie tam
fajnie było:)

mini imprezka :-)

:-)Witam prawie weekendowo;-)
... u nas nocka spoko, pogoda za oknem nie najgorsza na pewno szykuje się dziś spacer ;-) bo słoneczko zagląda do okna :tak: wczoraj w końcu przyszła mi torba, którą zamówiłam na allegro :sorry: dokładnie 1 m-c czekania :wściekła/y:pewnie gdybym nie zaczęła faceta nękać to bym jeszcze czekała :angry: no ale ważne że już jest ;-):tak:
Pozdrawiamy :-p

super, że doszła :tak:

No, a ja dziś do szpitala na obserwację idę :-) na KTG skórcze regularne wyszły co 10 min (a ja nic nie czuję) :-) jak do jutra nic nie będzie to wracam do domu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry